Arama sonuçlarınız

1. talip dik

Zj İçİn Destek Lütfen

reis MT offsetli 15" e bakarsan direk olur zaten verdiğim o lastik ebatıda o janta göre cuk diye oturur bu arada bende 10 cm takoz var her hangi biyeri uzatmam gerekmedi 32 de lastik var şimdi ben 5 inch yükseltme yapmayı düşünüyorum takozu çıkarıp ikinci el janta baksanda olr sıkıntı olmaz daha...

2. talip dik

Zj İçİn Destek Lütfen

Pahalıcı evet başka yerlerede bakabilirsiniz lastiği başka yerden bak bulursun kesin takoz başka yerlerdende bulabilirsin bu arada sadece çamurda kayıyor asvaltta on nuamra
  3. talip dik

Zj İçİn Destek Lütfen

yuakrda yazdığım lastik asvalt için birebir hem etli gösterir arabayı kardada muthiş ama çamurda saçmalıyor çok kayar ama dierleri on numara

4. talip dik

Zj İçİn Destek Lütfen

mt jant 15" Discoverer cooper 32x11.5-50R15 LT bu jant lastik seni tatmin eder saniyede sorarsan ustana direk yaparlar hazırıda var zaten huma oto da felan
  5. talip dik

Zj İçİn Destek Lütfen

takoz dedğin para tutmaz demir parcası silindir şeklinde 150 200 tl maximumu 5 cm lik takoz zarar vermez bende 10 cm var 33 lastik var mesela 31 takıp 5 cm takoz tak 2.5 inç yükseltme yapmış gi,bi olursun ve arabanın alt takımında hiç bişeye zarar vermez ilk eteptada seni tyatmin eder bi sıkıntı...

6. talip dik

Zj İçİn Destek Lütfen

31 lastik takarsın en fazla yoksa sürtme yapar :) dönerkende direksiyon kutusunu baya zorlarsın test edilmitşir :D bi 5.2 kullanıcısı oalrak wj de kullandım wj daha modelli olduğu için wj yi tercih ederim ama görüntü oalrak tabi 5.2 gibi olmaz o daha narin yani ama yinede offroad yapmayacaksanz...

7. talip dik

Zj İçİn Destek Lütfen

öncelikle hayırlı olsun lpg ye yaz 5 bin tl cap e yaz 500 tl dodik yan sanayti takarsan 1000 tl amerikan tkarsan 4 bin tl dodik takınca o lastiklerin içerde kalıcak saçma bi görüntü oalcak geniş yanak lastik alman lazım en az 32 felan o olmazsa flanş atman lazım lastik alırsan 3500 tl flanş...
  8. talip dik

5.2 Mi Satıyorum 97 Tam Amerikan En Dolusu Beyaz Içi Bej

uzun müddet kullanmış olduğum aracım satıyodum ilgilenlere duyurulur yapılan işlemler ve gotograflar sahibinden linkinde mevcut Sınıfının En Dolusu 97 Tam Amerikanİlan No: 524638686 1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 524638686
  9. talip dik

Vergİ Zammi

Vergileri ödedik bu yıl 814 tl ödedik 650 tl idi önceden seneye kaç olacak acaba vergi indirimi için uğreaştığımız da cabası

10. talip dik

5.2 Üstadlardan Acil Yardım

sanayiyi gelin bana sorun bu yıl arabaya 25 bin tl harcadım şuan arabamdaki ekstraları yaptırmaya kalksanız 4 ayınız sanayide geçer araba yatar bildiğin ustalara tarif et tarif et yapamasın olmasın tekrar git gel git gel usta çıktımı çıkmadı usta çıktımı bitiyor çıktı gel al alıyon bi bakıyon...

11. talip dik

5.2 Üstadlardan Acil Yardım

arkadaşın dedği gibi al arızasna baktır eksiklerine çıkan rakama göre para ver 95 model eski kasa olduğu için satacak olsan biraz zorlanırsın zaten onun dışında şanzuman 1500 -2000 tl gider arazi için diğer yağ bakımları şudur budur 2000 de öyle gider motor da bişey yoksa sıra alt takıma geliyor...

12. talip dik

Offroad Led Aydınlatma Ürünleri, Çeşitleri Modeller

106 cm 240 w düz delici led bar ile 7 inch 55w kırmızı yuvarlak delici led
  13. talip dik

106 cm led bar delici yayıcı 240 w + 7 inch 55w kırmızı yuvarlak led için fiyat alabilirmiyim

106 cm led bar delici yayıcı 240 w + 7 inch 55w kırmızı yuvarlak led için fiyat alabilirmiyim

14. talip dik

1997 Zj Kumanda Sorunu

aracın immoblezır ında arıza var demekki immoblazer da aracın çalınmaması için konulan bi güvenlik sistemi aracı kumandasız açmaya çalıştığında zorladığında felan devreye giriyor kapıyı manuel oalrak açmayınca anahtarıyla aracın elektiriğini kesiyordu yada çalışınca geri kapatıyordu elektronikçi...
  15. talip dik

1997 Grand Cherokee Zj 5.2 Bakımları Hakkinda

tak tak ses geliyorsa arkadan şaft istavrozlarına baktırarak başlayabilirsin teker bilyaları yine hala sorun varsa aks olabilir ayna mahruti olabilr açılıp bakılması lazım direksiyon pompası yağ haznesi ikisi bir zaten direksiyon kasnağı diye geçer tamiri çok ozr yenisini alman lazım o da...
  16. talip dik

5.2 Zj

97 5.2 GC şehir içi lpg km 65 kuruş benzin 1 tl lpg hard kullanıp benzin sakin kulanımda böyle yakıyor asılırsam benzin 1.5 tl 45 lt lpg ile şehir içi 175-225 km arası yapıyor

17. talip dik

Grand Cherokee 5.2 Direksiyon Gicirtisi

yağ atmasada keçeden dolayı yağ gönderim işini tam yapyorda olabilir baktırmanda fayda var senin için
  18. talip dik

Grand Cherokee 5.2 Direksiyon Gicirtisi

yağ atmasada keçeden dolayı yağ gönderim işini tam yapyorda olabilir baktırmanda fayda var senin için

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.