Arama sonuçlarınız

1. talip dik

Grand Cherokee 5.2 Direksiyon Gicirtisi

atf yağ ile değiştrsen olur uygun aynı yağ zaten fakat şöyle bi sorun var söylemiş oldukları alt keçe oluyor 150 tl civarı bişey sök tak için de sana hadi yağ da alsın diyelim 200 250 dedik diyelim geri el emeği yazmış ama imkanın varsa bir an önce o işlemi yapmanı tavsiye ederim bende senin...

2. talip dik

Grand Cherokee 5.2 Direksiyon Gicirtisi

direksiyon kutusu atf yağını tam pompalamıyor olabilir kasnakta sorun olabilir kasnakta sızıntı çatlak olabilir hortumlarında kaçırma olabilir bendede oluyordu o şekilde çözdüm ben sorunun ama direksiyon kuttusunda olduğuna emin oalbilirsin kronik bişey bu çünkü
  3. talip dik

5.2 Grand Cherokee Çelik Tampon Çalışmamız

aynen hocam karşı arabayı ikiye böler Allah korusun ama böyle bişey şart trafikte çok kazma var :)

4. talip dik

aynen hocam artık kimse sinyal vermeden yanımda şerit değiştirmesin :D
  5. talip dik

Jeep Grand Cherokee 5.2 P0441 Hata Kodu

oksijen sensörü 150 tl yanlış yazmışım çifti 150 tl ali expresste

6. talip dik

Jeep Grand Cherokee 5.2 P0441 Hata Kodu

katalikitk konvektörü ve oksijen sensörüne baktır oksijen sensörüde arızalı olabilir bu da araca çok yaktırır benım araçta bu şekilde çok yakıyordu birde alt takımı kontrol et defransiye laks teker bilyaları hatta şaft istafrozu bunların herhang birinde ufgak problem olsa bile aracı etkiliyor...

7. talip dik

hocam malzeme kalın olduğu için 150 kilo civarı ama baya sağlam oldu teşekkür ederim darısı size :)
  8. talip dik

ustam mersin tarsus ta sacın kalınlığına dikakt edin birde şaseye vide ve kaynağını sağlam yaptırın
  9. talip dik

bu ustamız işinde bayağı iyi sıra var resmen şimdi yapıyorum deyip alsa sizi 15 günde zor alırsınz o arabayı ama bu şekilde sağlam oluyor normalde 1750 tl ye yapıyor tanıdığm olduğu için 1500 tl ye yaptırdım ben mersin tarsusta

10. talip dik

teşekkürler hocam üzerine kıyafet diker gibi yaptı tam istediğimiz gibi oldu :)

11. talip dik

aracımıza hazır tampon almak yerine işin ehli ustamıza 5mm çelik tampon yaptırdık sonuç muazzam
  12. talip dik

Grand Cherokee 5.2 97 Model Almayı Düşünüyorum

merhabalar uzun zamandır 5.2 kullanıcısı olarak yazayım size. 1. si öncelikle arazi modu zorlu şartlarda kullanılacak bir mod zaten o moda aldığnda araç kasılır iyice direksiyon sertleşir defransiyelde varsa kilitli defransiyelk ktlenir yakıt tüketimi artar bg artar. 1.8 araçtan sonra 5.2 ye...

13. talip dik

Jeep Grand Cherokee 5.2(zj) Almayı Düşünüyorum

hmc amerikan garaj var şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 4. Cadde 31. Sokak No: 37 ANKARA TEL: 0312 278 26 86 - 278 59 49 yardımcı olurlar işin uzmanı
  14. talip dik

Jeep Grand Cherokee 5.2(zj) Almayı Düşünüyorum

Arkadaşlarımızn dediği gibi sigortacınız o işi hallediyor siz maliyeye o kağıdı götürüp 650 tl vergi ödüyorsunuz 6 aylık gelelim ZJ ye Bende sizin gibi tek araç ve sürekli onu kullanmak için aldım 1 yıldır kullanıyorum öncek isahibi araca baktığı ve titiz olduğu için sorun yaşamadım yaşadığım...
  15. talip dik

7" Iron Man Kit

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam inşallah çıkar birisi der şöyle şöyle oldu diye.Direksiyon amörsütörü şuan bir tane güçlendirdik dedğiniz gibi ikincisi şart olacak sanırm ama ben bu kiti tamamen gösteriş görüntü için yapıyorum aaracı aldığımdan beri şehir içinden asvalttan...

16. talip dik

7" Iron Man Kit

yanıtınız için teşekkürler 10 cm takoz kit takılacağı zaman çıakrtılıcak mecburen şuan takozla beraber yolda gezme felan yapmıyor ama hız arttığında frene yüklenince ister istemez sağa yada sola çekme meydana geliyor normal olarak karşılıyoruz fren hortumu şaft şanzuman difransiyel hepsi...
  17. talip dik

7" Iron Man Kit

Merhabalar ağabeylerim ustalarım. Mevcutta aracımda 10 cm takoz 33 tabak Discoverer Cooper sıfır lastiğim var. 7" yükseltme kiti yaptırmayı düşünüyorum uzunca düşündükten sonra bu karara vardım. Lastik yeni olduğu için değiştrmeyi düşünmüyorum o yüzden 5 cm flans atmayı düşündüm ama gerek...
  18. talip dik

97 Model 5.2 Zj Şanssızlıklar Serüveni

Öncelikle hayırlı olsun bende anlatayım ozaman sizin gibi bende şaşmazlara gittim orada HMC amerikan Garaj var neyse arabayı gördük beğendik dnedik test ettik ufak tefek yapılcak yerleri söylediler söyledikleri dışında ekstra bişey çıkmadı. 8 ay araca sorunsuz bindim üstelik neyse gidiyorum...

19. talip dik

5.2 Yakıt Tüketimi Lpg Vs Benzİn

1.18 yakıyorsa iyi sakn kullanımda öyledir geçenlerde ay boyu benzinde bindim 1 tl yaktığıda oldu bir hafta full hard kullandım klima açık tapa gaz ara gazı vs 1.80 kuruş yaktı km ye ama şuan lpg de kullanıyorum 60 kuruş iyidir ağa benim araçta orj 210 bin milde
  20. talip dik

5.2 Yakıt Tüketimi Lpg Vs Benzİn

benim araç şehir içi 23 felan şehir dışı da 16-18 litre civarı yakıyor lpg yi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.