Arama sonuçlarınız

1. ergunbike

Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)

Katılmıyorum Zafer izninle. Fotoğraf bence mükemmel. Zira insanlar hem hüzünlü hem de gren fotoğrafa kişilik katıyor.

2. ergunbike

Harika!
  3. ergunbike

Ot yedirdiğiniz Efe galiba?

4. ergunbike

Sonbaharda Yedigöller 2015

Fotoğraflarda iki tane doğa var; Gerçek ve Sulardan yansıyan... İki doğa birlikte dans ediyorlar. Çok güzeller.
  5. ergunbike

Kalk Gidelim Küheylan

NOKTA! (Ferhat bey noktayı koymuşsunuz.) :)

6. ergunbike

İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.

Keyifle okudum. Yenilerine kısmet olsun.

7. ergunbike

İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.

Karabatak Enverdede nasıl?
  8. ergunbike

Garip 2018...

Radyo 3 candır
  9. ergunbike

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

Sayın Kartalveat ben de biraz aynı kafadanım. Beğendiğim halde eğer çok beğenmediysem bazen fotoğraf bile çekmediğim olmuştur. Sevgili Ara Güler'in röportajında okuduğum bir sözü var; "-Pek fotoğraf çekmiyorsunuz galiba son zamanlarda. Sergi filan açmıyorsunuz. diye soruyor gazeteci. Ara...

10. ergunbike

Sayın Evliya Çelebi2, İmzanız altındaki dosyaların hepsine baktım. Detaylı bilgiler var. Ayrıca tecrübeleriniz de çok faydalı. Gezilerinizi başka başlıklar altında kırıntılar halinde paylaştığınızı farkettim. Yazar ve paylaşırsanız okumak çok keyfli olacak. Paylaşmazsanız da canınız sağolsun...

11. ergunbike

Sa Sayın Evliya Çelebi2 Hindistan gezinizi dört gözle bekliyeceğiz. :)
  12. ergunbike

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Sayın grkn-sa harika bir gezi yapmışsınız. Hem de yazar titizliğinde anlatmışsınız. Konaklama yerlerini işaretlemeniz de çok güzel. Büyük emek harcadığınız belli. Düşünüyordum, artık gezi olanaklarını araştırmak şart oldu. Teşekkürler.

13. ergunbike

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Sayın ince999, 22.01.2017 tarihli yazınıza 03.01.2018 de cevap yazıyorum. Bende de 4,5 yıldır eski sistem lpg/benzinli binek araç var. 90.000 km yol yaptım, şehir içinde çok az, şehir dışında hiç yolda kalmadım. Yurtdışı turu da düşünüyorum. Öyle beyinli meyinli araçlarla yurtdışı gezilerde...
  14. ergunbike

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Çok güzel tamamlanmış. Güzel gezilerde kullanmanızı dilerim.
  15. ergunbike

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Tüylü dostlarımız candır.

16. ergunbike

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Güzel günlerde kullanın. Tüylü Lokum da halinden memnun olsa gerek. Planınız çok kullanışlı.
  17. ergunbike

Doğu Karadeniz & Doğu Anadolu 23-30 Haziran 2017

Tebrikler. Gayet güzel bir gezi yapmışsınız. Güzel fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler.
  18. ergunbike

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Arif bey ailenizle birlikte çok güzel bir gezi yapmışsınız. Merakla satır satır okudum. Ben en çok Cengiz Han heykeline gitmek, üzerine çıkmak isterdim.

19. ergunbike

Sevgilerimle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR