Arama sonuçlarınız

1. F

GD 300-GD 240 DİREKSİYON ROTU

Arkadaşlar mrb aslen Unımog parçacısıyım unımog bölümündede arkadaşlarla paylaşımımız oluyor zaten elimde orjinal sıfır GD300-GD240 lara uyan direksiyon rotu bulunmaktadır firmam Dolapdere san sit 8.ada no:29 da bulunmaktadır ( TEKSAN MOTORLU ARAÇLAR TİC LTD ŞTİ ) irtibat : 0539 461 83 13 ayrıca...

2. F

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. Arkadaşım hayırlı olsun resimdeki unımog temiz gözüküyor.unımog la ilgili her türlü parça ve servis ihtiyacında sana yardımcı olabilirim 30 yıldır unımog ve mb trac parçası yapıyoruz. irtibat :0539 461 83 13 firmam Teksan Motorlu Araçlar tic.ltd.şti...
  3. F

416 AYNA MAHRUTİ

Arkadaşlar elimde 416 ayna mahruti var 2 AD ORJ İlgilenen olursa elimde mevcut irtibat: 539 461 83 13 ADRES:Dolapdere san sit 8.ada no:29 TEKSAN MOTORLU ARAÇLAR LTD. ŞTİ.

4. F

UNIMOG & MB-TRAC YeDEK PARÇA

Ynt: UNIMOG & MB-TRAC YeDEK PARÇA Görmak : 4795793 ayrıca özellikle Unımog (1300-1500-1700-2150 ve tüm seri)kullanan veya bildiğiniz arkadaşlar varsa tavsiye etmenizi rica ederim saygılar...
  5. F

Ynt: UNIMOG & MB-TRAC YeDEK PARÇA vosdost merhaba yukarda belirttiğim firmaya gidebilirsiniz pres olayı çok zor yeniden yuva açmak gerekir tabi iyi bir usta neden yapamasın ! denemek lazım rotbaşıda yerli olarak 30 35 tl arasıdır istediğiniz rotbaşı olması lazım depoya bakmadan söylüyorum tabi...

6. F

Ynt: UNIMOG & MB-TRAC YeDEK PARÇA motogezgin merhaba eğer izmirdeyseniz size( GÖRMAK İŞ MAKİNALARI LTD :1421 sok no:37 hurdacılar sitesi doğanlar köyü Bornova/İzmir ) teksan motorlu araçlar ltd şti Kerim bey tarafından yönlendirildiğinizi söylerseniz muhakkak yardımcı olurlar. referans...

7. F

Ynt: UNIMOG & MB-TRAC YeDEK PARÇA Tam olarak nerde ikametgah ettiğinizi söylerseniz muhakkak yardımcı olurum çünkü parça verdiğimiz tamirciler var ama o kadar çok bölge saymışsınızki hangisini söylicemi bilemiyorum tam bölge söylerseniz yardımcı oluruz...
  8. F

Arkadaşlar mrb sitede yeniyim fakat güzel bi ortam çok faydalı muhabbet güzel unımoga olan ilgiyide gördükçe ayrı bi keyif alıyorum siteden..İlgilenen ihtiyacı olan arkadaşlar için Unımog ve Mb trac yedek parça konusunda yardımcı olmak isterim 25 yıldır bu işle uğraşıyoruz bütün stoklarımız...
  9. F

UNIMOG YEDEK PARÇA

Arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum yavaş yavaş da alışıyoruz öncelikle şunu söliyim Unımoga olan ilgi harika resmi kurumların dışındada bu araçların ilgi görmesi çok güzel yaklaşık 30 yıldır Unımog ve Mb-trac parçası hem imal ediyoruz hemde satıyoruz ilgilenen arkadaşlar olursa 0539 461 83 13...

10. F

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: UNIMOG YEDEK PARÇA aracın şase numarasıyla beraber ne lazım olduğunu söylerseniz yardımcı olurum

11. F

UNIMOG YEDEK PARÇA

arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum 30 yıldır unımog ve mb-trac parçası satıyorum işyerim ikitelli dolapdere san sit 8.ada no :29 ikitelli adresinde bulunmaktadır firma adı teksan motorlu araçlar yedek parçaları ltd şti ilgilenenler olursa bana 0539 461 83 13 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...
  12. F

UNIMOG YEDEK PARÇA

arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum 30 yıldır unımog ve mb-trac parçası satıyorum işyerim ikitelli dolapdere san sit 8.ada no :29 ikitelli adresinde bulunmaktadır firma adı teksan motorlu araçlar yedek parçaları ltd şti ilgilenenler olursa bana 0539 461 83 13 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...

13. F

UNIMOG YEDEK PARÇA

arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum 30 yıldır unımog ve mb-trac parçası satıyorUZ işyerim ikitelli dolapdere san sit 8.ada no :29 ikitelli adresinde bulunmaktadır firma adı teksan motorlu araçlar yedek parçaları ltd şti ilgilenenler olursa bana 0539 461 83 13 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...
  14. F

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: UNIMOG YEDEK PARÇA ilginize ve tavsiyenize çok tşk ederim tavsiyenizi mutlaka uygulicam sizin ihtiyacınız olan kaput yazısıyla ilgili olarakda onun yerlisi yok orjinal olarak var ayrıca mb truck parçasıda satmaktayım zaten orman karayolları askeriye hepsine malzeme veriorum tekrar çok...
  15. F

UNIMOG YEDEK PARÇA

16. F

Unimog...!

UNIMOG YEDEK PARÇA arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum 30 yıldır unımog ve mb-trac parçası satıyorum işyerim ikitelli dolapdere san sit 8.ada no :29 ikitelli adresinde bulunmaktadır firma adı teksan motorlu araçlar yedek parçaları ltd şti ilgilenenler olursa bana 0539 461 83 13 nolu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.