Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ihtiyaç fazlası kamp malzemeleri satılıktır. İstabul içinde kontrol ederek alabilirsiniz ama zaten çok temizler.
Loap Çadır 2 kişilik 3 Mevsim Tertemiz. Polların lastikleri değişmeli( 2 adet ) dekatlonda var 30tl. Bir Pole üzerine bastım yanlışlıkla çatladı ama duck tape ile tamir...
Selam, uzun araştırmalar sonucu Hankook MT. Islak ve Kuru performansı çok tatmin edici, ses BF at den daha az ama bendeki ölçü ile alakalı olabilir. ( 245-75-16) şiddetle tavsiye olunur.
Merhaba ihtiyaç fazlası kamp malzemeleri satılıktır. İstabul içinde kontrol ederek alabilirsiniz ama zaten çok temizler.
Loap Çadır 2 kişilik 3 Mevsim Tertemiz. Polların lastikleri değişmeli( 2 adet ) dekatlonda var 30tl. Bir Pole üzerine bastım yanlışlıkla çatladı ama duck tape ile...
Merhaba
V8 konvertörü bağlantı plakasını revize ederek takan bir şirket var İngiltere de. Kullananlar çok memnun yorumlarında
Siteden bakabilirsiniz https://www.ashcroft-transmissions.co.uk/miscellaneous/torque-converters/td5-heavy-duty-torque-converter.html
İsterseniz bende 1 takım 16j 245 75 16 var Hankook Dynapro MT Performansı çok iyi daha 4000 km de, 2. takım olarak arkadaşım vermişti arabasını satınca.
Dilerseniz bana ulaşın .
Tavan döşeme, sunroof, yan camlar ve tavan barları sökülüp boyanması gerekli. İşlemlerin tamamını yapabilecek boya,kaporta ustası bilen var mı?
teşekkürler
Satılık 2001 Discovery 2 Ön tampon ( sol köşe tamir edildi)
Sis farları ve Bull bar ile beraber.
İsteyenler 0532 236 2370 den irtibata geçebilir.
Alper
Herkese Merhaba,
Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Piyasada Britpart ve Terrafirma dışında Kite rastlamadım.
Terrafirma TF230 var ancak Heavy Duty olduğu için aracı 200 Kg altındaki yükte 2İnch den fazla yükseldiği yazıyor yabancı forumlarda. TR de ise Medium Duty ( max 100kg9 kadar olan...