Arama sonuçlarınız

1. AlperGny

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Yahu Face kapalı benim:) Bi el atın şu yükseltme denklemine :))

2. AlperGny

Merhaba, Araca demir tampon ve vinç uygulandı ve özellikle yay değişimi yapmış arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var. 1. Aracın Tampon-vinç uygulamasından sonra Ön yay değişimi kesin gereklimi? 2.Gerekli ise standart ama daha sert yay marka ve modeli nedir? 3.Sertlik gerekirse 2.inch...
  3. AlperGny

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Benim araca ne zaman başlayalım:) Sent from my iPhone using Tapatalk

4. AlperGny

Kolu nasıl değiştireceksin kaptan Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. AlperGny

Benim turbo gaza yüklenince hafifçe ıslık çalmaya başladı ve duman arttı. Ara sıra rölantide de duman veriyor bazen kesiyor. Hortumlar silikon.. Ne dersiniz Sent from my iPhone using Tapatalk

6. AlperGny

Benim tampon boyanınca bana ver boynuzu benimki perişan halde Sent from my iPhone using Tapatalk

7. AlperGny

Adresi varmı turbocunun Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. AlperGny

Pipo hortumunu bende değiştirdim kaçak filan kalmadı valla Turbo yu söküyorlarmı yoksa söküp götürmek mi lazım Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. AlperGny

Evetevet Sent from my iPhone using Tapatalk

10. AlperGny

Satarsan alırım :) benimki eskidi Sent from my iPhone using Tapatalk

11. AlperGny

Umut selam Stage1 den sonra duman çıkışında ne kadar artış oldu? Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. AlperGny

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Lokasyon neresi tam? Sent from my iPhone using Tapatalk

13. AlperGny

Land Rover Discovery 2 Arka Körük Iptal Kiti (helezon-amortisör)

Hahaha faceden yazıyorum ona tatil [emoji41] içinde kendisi Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. AlperGny

Land Rover Discovery 2 Arka Körük Iptal Kiti (helezon-amortisör)

Sakallıya soracağım Umut bende emin olamadım. Önleri değiştirip 1 inch get gördüm altında. Bakıp döneceğim sana kusura bakma.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. AlperGny

Sorunu deneyerek çözdük. Dediğimiz gibi akış metre arızalı çıktı bilgisayara bağlanınca, fakat değiştirince önce düzelme yaptı test ettik sorun yok sonra yine ışık yaktı. Beyini söküp yağa baktık sıkıntı yok ama içine dikkatli bakınca toplu iğne başı kadar bir lehim kalıntısı bulduk kısa devre...

16. AlperGny

155 bakımı geldi bakalım ne çıkacak.. Adem insaflı usta Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. AlperGny

Fişi çıkartınca normale dönüyor takılınca aynı. Eğer hava akışı ve yakıt beyinde ayarlanmazsa ecu karar veremiyor havamı yakıtmı diye.. Arıza kodu çıkmadı sadece akışmetre hatası verdi bakalım deneyip göreceğiz ama şimdilik sorun çözüldü gibi:) Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. AlperGny

Teşekkürler [emoji4] çözdük Akışmetre çıktı sorun.. Cihaza bağlayıp ölçüm yaptırın derim :) Sent from my iPhone using Tapatalk

19. AlperGny

Evet sorun çözüldü, Adem ustada makinaya bağladık bugün. Sanayiye kadar dura kalka gittik. Adem araca bindi tık yok arıza filan kalmadı [emoji3] Sorun akış metrede çıktı.. üzerindeki ve yeni takılan arasında 1/2 fark var değerlerde. Akışmetre içine dikkatlice bakın,iki adet çok ince etrafı mavi...
  20. AlperGny

Klima kapalı genelde üstad Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz