Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Araca demir tampon ve vinç uygulandı ve özellikle yay değişimi yapmış arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var.
1. Aracın Tampon-vinç uygulamasından sonra Ön yay değişimi kesin gereklimi?
2.Gerekli ise standart ama daha sert yay marka ve modeli nedir?
3.Sertlik gerekirse 2.inch...
Benim turbo gaza yüklenince hafifçe ıslık çalmaya başladı ve duman arttı. Ara sıra rölantide de duman veriyor bazen kesiyor.
Hortumlar silikon..
Ne dersiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sakallıya soracağım Umut bende emin olamadım. Önleri değiştirip 1 inch get gördüm altında. Bakıp döneceğim sana kusura bakma..
Sorunu deneyerek çözdük.
Dediğimiz gibi akış metre arızalı çıktı bilgisayara bağlanınca, fakat değiştirince önce düzelme yaptı test ettik sorun yok sonra yine ışık yaktı.
Beyini söküp yağa baktık sıkıntı yok ama içine dikkatli bakınca toplu iğne başı kadar bir lehim kalıntısı bulduk kısa devre...
Fişi çıkartınca normale dönüyor takılınca aynı.
Eğer hava akışı ve yakıt beyinde ayarlanmazsa ecu karar veremiyor havamı yakıtmı diye..
Arıza kodu çıkmadı sadece akışmetre hatası verdi bakalım deneyip göreceğiz ama şimdilik sorun çözüldü gibi:)
Evet sorun çözüldü,
Adem ustada makinaya bağladık bugün. Sanayiye kadar dura kalka gittik. Adem araca bindi tık yok arıza filan kalmadı [emoji3]
Sorun akış metrede çıktı.. üzerindeki ve yeni takılan arasında 1/2 fark var değerlerde.
Akışmetre içine dikkatlice bakın,iki adet çok ince etrafı mavi...