Arama sonuçlarınız

1. ALİ GÖK KJ

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ben istanbuldayım :)

2. ALİ GÖK KJ

yok yumuşak sert değil.
  3. ALİ GÖK KJ

cooper discoverer at var bende. memnunum genel olarak . ıslakta pek beğenmiyorum onun dışında fena değil ses çok aşırı yok . kardada iyi kötü bişeler yapıyor

4. ALİ GÖK KJ

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

3,7 liberty ile 120 civarı sabit giderken 100 km de 13 litre lpg tüketiyorum. 140 - 150 civarı giderken 15 16 yakıyor rahat bazen daha fazla birbiri ile alakasız arabalar biri atmosferik benzin 4*2 normal sürüş modu biri turbo dizel sürekli 4*4 tüketim olarak cepten çıkan para çok farklı...
  5. ALİ GÖK KJ

65.000 Tl'ye Kadar Arac Tavsiyesi

50 60 kuruş zaten 20 litreye yakın lpg ediyor. adam yaktığını söylemiş zaten yanlışmı düşündüm ?

6. ALİ GÖK KJ

Çılgın Cuma Sahtekarlığı

çok şükür 1 lira harcamadım bu indirim yalanında

7. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

he bende trafikte çok var. siz direk benzinlemi kullanıyorsunuz
  8. ALİ GÖK KJ

65.000 Tl'ye Kadar Arac Tavsiyesi

çıkma motoru neden veriyor yanında. ? aracın üzerindeymiş çıkarmış mı ?
  9. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

sizin tüketim çok iyi ben 3.7 liberty ile yakıyorum 18-20 istanbulda

10. ALİ GÖK KJ

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. aracın tekniği ile ilgili herkesten olumlu yorumlar geliyor kullanıcıları çok seviyor genelde görünüş tamamen kişisel zevk . araba alırken dış görünüşüde benim için önemli şahsıma pek hitap etmediğinden şuan alacağımı zannetmem. lakin iş için...

11. ALİ GÖK KJ

1995 5.2 Bu Araç Alınır Mı ?

bu tarz işler cherokeye yakışmaz. bu işler vitec honda, dti corsa işleri bize uygun değil
  12. ALİ GÖK KJ

1995 5.2 Bu Araç Alınır Mı ?

belki dünyanın en düzgün arabası da olabilir bişe diyemem de o renk nedir. gerçekten zevkli bir arkadaşmış :D ilk willisi çizen adamın kemikleri sızladı resmen

13. ALİ GÖK KJ

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

konforlu olayı ayrı. güvensizmiş gibi geliyor bilmeyene onu anlatmaya çalıştım. mesela kj amartisörler sert virajda çok yatıyor hissi vermiyor. wj de daha fazla his veriyor ama insan bi süre sonra normali o olduğunu problem olmadığını alışınca hisseder anca fluance den kj ye bininde kj çok...
  14. ALİ GÖK KJ

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

ilk binince çok farklı geliyor. kj den binince senin araba döşek gibi geliyor mesela. yaylanması flan çok farklı bir müddet binsem vucut alışır muhtemelen farklı gelmez insana
  15. ALİ GÖK KJ

2011 Wh 3.0 Crd Araca Off Road Aksesuarlari Yapmak Mantikli Olurmu

ağır ofroad niyeti var ise bu kasa grandlar daha çok erken. ağır ofroad yapılmayacak ise bu araba zaten bir çok yere stok halinde iyi bir at ile gider. bu arabanın ofroad donanımlı olanı nedense tip olarak güzel durmuyor benim gözümde. zevk meselesi tabi gördüğüm hiçbir yükseltilmiş 3.0 hoşuma...

16. ALİ GÖK KJ

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

hayırlı uğurlu olsun karavan çekmek için ehliyet farklımı ?
  17. ALİ GÖK KJ

Ilk Araba Ve Cj5

işin aslı kullandığımız arabaların hiçbiri akıllı işi değil :D cj5 in biraz ilgisi fazla olur . arabanın dilinden de biraz anlamak lazım. ben ilk araba olarak tercih etmezdim lakin bu iş zevk işi beğeniyorsanız dünyaya bidahamı geleceksiniz derim.
  18. ALİ GÖK KJ

Orjinal Magnaflow Susturucu

ürün satılmıştır konu kapatılabilir. herkese iyi alışveriler dilerim

19. ALİ GÖK KJ

Cherokee 3.1td Mi 4.7 Mi?

hocam açık konuşmak gerekirse cebimdeki son paraya jeep alırsam bidefa sorunlu olduğu mimlenmiş bir modeli seçmem. benzinli zj parasına dizel wj almak kağıt üzerinde bile olmamalı. oluyorsa eğer bişe vardır bu işte. ama kenardaki para çok önemli parça fiyatları yükseldi dolar kurundan dolayı 5...
  20. ALİ GÖK KJ

Cherokee 3.1td Mi 4.7 Mi?

3.1 lerin piyasası çok düşük ama ben almam şahsen

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz