Arama sonuçlarınız

1. ALİ GÖK KJ

5.2 Satıp Land Cruıser 4.7 Mi Wj 4.7 Mi ? Full Dolduracağım

çamlıyaylanınyukarısında dağda canlı görmüştüm aracını çok güzeldi. onu yapan daha güzelini de yapar. bir jeep çi olarak wj den yana oy kullanıyorum.

2. ALİ GÖK KJ

Cherokee 3.1td Mi 4.7 Mi?

10 -12 litre mazot yakan 2.7 ile 20 25 arası lpg yakan wj için cepten çıkan para çok farketmez sanki
  3. ALİ GÖK KJ

Cherokee 3.1td Mi 4.7 Mi?

3.1 pek tavsiye edildiğini duymadım. bütçe yetiyorsa 2.7 yetmiyorsa 4.7 ile devam ederdim

4. ALİ GÖK KJ

Otomoboli Satıp Arazi Aracı Almak Hakkında

Aynen öyle. bu yaşta güvenle yola çıkabilecek çokf azla araba yok. biraz masrafına katlanıp güvenli yolculuk + arazide keyif almak yetiyor bana
  5. ALİ GÖK KJ

masraf konusunu ciddiye alın. benim arabada aldığımda pek bi masraf yok gibiydi bazıları keyfe keder bazıları mecburiyet 5000 harcamışım bile . 15 yaşında arabaları yürütmek bedava olmuyor lakin 15 yaşındada uzun yola çıkmaya cesaret edecek pek arabada yok en azından güvenliği yüksek arabalar

6. ALİ GÖK KJ

yine de bana amerikan motoru için lpg de ömrü bu kadarda kısa olmaz gibi geliyor

7. ALİ GÖK KJ

benim araç 2004. temmuz pulunda normal ödenecek tutar 2 küsürdü kasko indiriminden 1500 e indi. bu ocak ayında araba yaştan dolayı 800 e inecek diye ümit ediyorum ama hesaplama mantığı farklı ise 1 tane daha 1500 ödicem sonrakiler 800 vergisi budur 2004 lerin. 2003 ler 800 den devam artık
  8. ALİ GÖK KJ

abi libertyler lpg 100 bin km mi motor ömrü yani ?
  9. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

benimde libertynin sol koltukta problem var. düğme sağlam elektrik te geliyor ama ısınmıyor

10. ALİ GÖK KJ

2004 modelini 10 aydır kullanıyorum çok keyifli bir araç. tek memnuniyetsiz yönüm lpg tankı küçük menzil kısa onu değişip sorunu çözeceğim boyutları şehir içinde rahat ettiriyor arazidede özellikle yokuş iniş çıkış vs durumlarında yaklaşma açıları çok iyi ön tampon veya arka tamponu kolay...

11. ALİ GÖK KJ

Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi?

tarihe dikkat etmeden okuyup bir an nerde bu fiyatlar var diye sinir oldum meğerse sene 2008 miş. açıkçası konu çok güzel bizim gibi standart araç sahibi olup aracınız yükseltmek hevesinde olanlara güzel paylaşımlar olmuş. bu rakamların güncel fiyatları ne durumda bugünkü piyasada. liberty...
  12. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

abi bu konu çok kafamı karıştıran bir konu. 2 adet araba olunca 2 adet kasko 2 adet trafik lastik bakım yakıt vs daha fazlaya denk gelmezmi bazen niyet bozup hesap kitaba giriyorum da :D

13. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

koltuk ısıtmanın solu bozulur da sağı nasıl bozdun yahu :d
  14. ALİ GÖK KJ

Grand Cherokee 2.7 2004 Model Motor Soğutma Suyu Lambası

antfiriz olmadan yazın çabuk hararet yükseltmeye meyleder. kışında malum su donmaya meyleder.
  15. ALİ GÖK KJ

açıkçası patlatsın değiştirin.antfirize dayanmayan radyatör normal su içinde iken de bi yerde bırakır işi akıtır zaten. geçen gün radyatörde nemlenme vardı benim direk değiştirdim su mevzusu ciddi iş. para harcanacaksa ona harcamak lazım

16. ALİ GÖK KJ

Grand Cherokee 4.7 Savrulma Hak

hatta arabaya bakıp talip olmuştuk muayene için msj gelince vazgeçtik az daha alacaktık
  17. ALİ GÖK KJ

Grand Cherokee 4.7 Savrulma Hak

zamanında 500 binin üzerinde bi wj vardı km düşürmüşler ama zımba gibiydi
  18. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

gelimde biraz yaylanalım hakkaten be iyi olur

19. ALİ GÖK KJ

sadece su ile binmek hiç iyi değil araba için. mutlaka sisteme %50 antfiriz koymanız lazım
  20. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

3.0 crd 2.7 crd den daha az yakıyormuş heralde doğrumu ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri