Arama sonuçlarınız

1. ALİ GÖK KJ

06.10.2018 - İnönü Yaylası Gezimiz

o kadar sıkmalarına rağmen domuz geldi. sıkmasalar akşam kampada gelirlerdi fazlası zarar azı faydalı olabilir

2. ALİ GÖK KJ

06.10.2018 - İnönü Yaylası Gezimiz

tadı damağımızda kaldı be... güzel güreştirdik canavarları :D
  3. ALİ GÖK KJ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

vay alemin kralı abim gelmiş. hoşgeldin Ertana bi

4. ALİ GÖK KJ

Hayırlı Olsun - Lr Defender Servis/garaj - Kocaelİ

hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar dilerim
  5. ALİ GÖK KJ

65.000 Tl'ye Kadar Arac Tavsiyesi

abi ne çektin jeepini batıran adamlardan yahu :d

6. ALİ GÖK KJ

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

2.7 crd wj ile 3.0 wk nın yakıtlarını karşılaştırısak hangisi daha az yakar performansta uçurum varmı arada wj daha bir amerikan daha bir kaliteli duruyor özellikle iç mekan tercih edilir nitelikte benim için

7. ALİ GÖK KJ

dizeller lpg lilierden daha fazla tüketiyormuş yahu. motor hacmi daha fazla olmasına rağmen
  8. ALİ GÖK KJ

! Konu Jeep Ve Chrysler İse Bİz Yaninizdayiz !

istanbulda maslakta atatürk otosanayideki otomopar sizin şubenizmi .alışverişim oldu orası ile memnun kaldım ilgili idi arkadaşlar
  9. ALİ GÖK KJ

bende at lastik var. 120 civarı şehir dışı 13 litre lpg tüketiyorum. sende kj de normal lastikmi vardı at miydi yoksa ?

10. ALİ GÖK KJ

çok güzel bi karşılaştırma olmuş eline sağlık abi. wk hiç beklenmediğim kadar iyi geldi gözüme hevesim arttı :)

11. ALİ GÖK KJ

doğan abi 3.0 crd lerde yakıt ne durumda. 4.7 v8 in lpg ile binerken cebimizden çıkan paradan daha mı az daha mı çok. hedefte olan bir araba oda gerçek kullanıcısı olarak yorumlayabilirsen sevinirim. bildiğim kadarı ile sende 4.7 de vardı 3.7 de vardı birebir en doğru yorumu kullanmış biri...
  12. ALİ GÖK KJ

Zj Egzoz Seçimi

benim 3.7 liberty de katalizörü iptal ettik. şimdi bitane magnaflow egzoz buldum . kat yokken bu egzozu taksam nasıl olur sizce ?

13. ALİ GÖK KJ

Dostlar Merhaba 4.0 Grand Cherokee 1993 Model

tabi ki öyle . bakım şart. bir bir eksikleri gideriyorum bende . sırada şanzıman ve dif yağları kaldı onları da değişince epey bi yenileme yaptım araca
  14. ALİ GÖK KJ

15 litre şehir içi mi ? harika değer ben 3.7 liberty le 20 litre yakıyorum istanbulda
  15. ALİ GÖK KJ

4.7 Komple Motor

geçmiş olsun tez zamanda toparlanır inşallah araç yatak sarmadan önce herhangi bir şikayetiniz varmıydı

16. ALİ GÖK KJ

bu araçlardaki 4.0 motor kare kasalardaki ile aynı mı ? motor aynı ise şanzımanda aynıdır heralde
  17. ALİ GÖK KJ

1993 Grand Cherokee 5.2 V8 Limited Yardım

güzel çözüm tebrikler
  18. ALİ GÖK KJ

Arka Teker Kaynaklı Titreşim.

araba önden çekişli.

19. ALİ GÖK KJ

740.000 Km De Pajero 3.2 Did Almak...

hayır anlamadığım 750 bin km koca arazi aracıyla nereyi gezmiş adam :D hayırlı uğurlu olsun fiyatını iyi denk getirdikten sonra sıkıntı yok. bugün km sinde 200 bin yazan bir çok zj wj vs 500 ü devirmiş durumda. sadece orjinal km araç almışsınız hepsi bu bakım geçmişi bilinmesi çok çok iyi...
  20. ALİ GÖK KJ

Obd2 Uyumlu Mu?

sonuç olarak ıphone u olan wifi bağlantılı obd 2 kiti alırsa kj ye bağlanıp inceleme yapabilir. androidi olan için blutut ta olur wifi de istediğini alabilir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri