Arama sonuçlarınız

1. ALİ GÖK KJ

Obd2 Uyumlu Mu?

ios telefonlar blututla bağlanmıor abi. yada biz beceremedik

2. ALİ GÖK KJ

Obd2 Uyumlu Mu?

yok yahu bakma ilana. ben 30 40 lira bişeye aldım 4 5 ay önce. yine dolu ilanı vardı öyle n11 flan bakmak lazım
  3. ALİ GÖK KJ

Sonunda Bende Defender'ıma Kavuştum....

sis farlarından bende almayı düşünüyorum. aydınlatması nasıl acaba görüntü varsa atabilirseniz çok sevinirim

4. ALİ GÖK KJ

Obd2 Uyumlu Mu?

ELM327 OBD2 USB Türkçe Araç Arıza Tespit Cihazı OBD 2 Fiyatı tip olarak bu attığımın aynısı bendeki kablosu vs yok . telefondaki obd proğramına wifi ile bağlanıyor. telefonunuz anrdoid ise seçenek daha çok ıphone ise wifi ile bağlanan bulmanız lazım blututla bağlanmıor ioslar
  5. ALİ GÖK KJ

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

mısırda üretilmedi. mısır için abd de üretildi ama mısıra gereksiz donanımlar çıkartıldı. örnek koltuk ısıtma gibi ben böyle biliyorum mevzuyu

6. ALİ GÖK KJ

Liberty Katlanır Ayna?cım

içeride ayna katlama düğmeside yok benim arabanın. varmı ayna katlama yapan libertye yada orjinalinden olan ?

7. ALİ GÖK KJ

Ön Defransiyel

geçmiş olsun. araç part time damıydı ?
  8. ALİ GÖK KJ

Liberty Renegade Arka Cam Rezistansı hk.

camın üzerinde metal plaka var heralde. lehim neden patlatsın camı bas lehimi geç bence
  9. ALİ GÖK KJ

Liberty Renegade Crd - 2005

enjektörler ne durumda. yakıt çok yüksek 3.7 benzinlinin yaktığını yakıyor şuan. soğukken ilk marşta sıkıntı varmı ?

10. ALİ GÖK KJ

96 Zj Günlüğü

kendi elinizden bi çok şey geliyor anladığımız kadarıyla. maşallah diyelim anlatım da süper. keyifli forumlar

11. ALİ GÖK KJ

96 5.2 Sahibinden Merhaba

geçmiş olsun. bazen kendiniz teşhisi koyup başında durmak çok önemli. hayırlısı olsun bundan sonra ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah
  12. ALİ GÖK KJ

Satılık 15 Adet Emsalsiz Chereokee 3.7

fiyat bilgisi nedir. güneş yanığı varmı araçlarda

13. ALİ GÖK KJ

otomatik kullanmak zor bişeymi ki kullanamamışlar. d ye al bas gaza manuel den daha kolay . kullanılmadıysa sebebi farklıdır bence
  14. ALİ GÖK KJ

Zj Egzoz Seçimi

öyleyse kapattık bu defteri . bilgi için teşekkürler üstad
  15. ALİ GÖK KJ

Zj Egzoz Seçimi

acaba resmi mevcutmudur elinizdeki ürünün. resmi var ise atabilirmisiniz giriş ve çıkışlarına bakalım

16. ALİ GÖK KJ

Zj Egzoz Seçimi

3.7 liberty için uygun mu ? giriş çıkış 2.5 heralde
  17. ALİ GÖK KJ

Jeep Grand Cherokee Wj Ön Bar - Mopar

hayırlı satışlar ..
  18. ALİ GÖK KJ

ben gittim baktım bu mısır üretimi araçlara. toplu ilan verilenlerden birine istanbulda. koltuk ısıtma , sunruf, kararan dikiz aynası ve cd changer yok arabalarda. hemen hemen hepsinde güneş yanığı mevcut. kaput ve tavan boya istiyor. km 40 50 bin civarında olanlar 60 liraya veriliyor 150...

19. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

hava biraz kapalı bugün kara çevirirmi acaba :D
  20. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

çok keyifli bir buluşma idi. yola çıkacak olmam sebebiyle erken kalkmam gerekti . bir sonraki buluşmayı hevesle bekliyorum. çok memnun oldum tanıştığıma

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri