Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
93 zj 4.0 aracımda yolda giderken belirli aralıklarla havalandırma kanalından sıcak hava geliyor ve kısa bir süre sonra normal oluyor. Bu nedenle sıcak yaz aylarında uzun yolda birden sıcak gelip düzelmesi bunaltıyor beni. Bu kaloriferin bir yerde ayarı vb. Varmı. Yazlık kışlık. Yada bu sorun...
93 Grand Cherokee aracımda sinyaller çalışmıyordu. Çözüm olarak ilk sigortalarını kontrol ettim. Sigorta sağlamdı. Sonrasında fren pedalinin tam üstünde bulunan sinyal rolesini kontrol ettim ve roleye giren soketin çıkmış olduğunu gördüm. Yerine takınca sorun düzeldi. VIC EKRANINDA “torn signal...
93 Grande Cherokee 4.0 aracım var. Üst tavan da bulunan yol bilgisayarı çalışmıyor. Bu üst yol bilgisayarının bir sigortası varmı? Yada bı durum başına gelen var mı?
Alt VIC ekranında sorun yok.
Herkese Merhabalar;
1993 model Grand Cherokee 4,0 aracımı yeni aldım. Bu konu başlığı altında merak ettiklerimi ve tecrübelerimi paylaşmak ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.