Arama sonuçlarınız

1. metintin

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Yeni mesaj İcradan çekme karavan E-İhale - 1978 MODEL HERSTELK MOTORSUZ KARAVAN E- ihale gov tr YEDİ EMİN GÖZDE OTOPARKI: AHMET YESEVİ MAH. BÖLGE TRAFİK ARKASI MERKEZ/OSMANİYE

2. metintin

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

İcradan çekme karavan.
  3. metintin

Kampta Buzluk Mu Mini Dolap Mı

Herhangibir mukavva kutunun içini ve dışını alüminyum folyo ile kaplamanın en iyi çözüm olduğunu deneyimlerim sonucu öğrendim. Karton kutu yerine styropor kullanılırsa sonuç daha iyi oluyor. İçindeki buz kapları 2 -3 gün erimiyor. Folyonun parlak yüzeyi kutunun iç tarafında içe gelmelidir...

4. metintin

Kampta Tamirat / Kendin Yap Işleri

Benzinli jeneratör en ideal çözümdür. Kaynak makinası dışında tüm cihazlarınızı çalıştırabilirsiniz. Kolay gelsin.
  5. metintin

Bu Da Benim Çok Amaçlı J 9

Tavan yükseltmenin fenni muayenede sorun çıkardığını hiç duymadım . Yine de proje işi yapan bir mühendise sormanızda fayda var. Kolay gelsin.

6. metintin

Merhaba hayırlı olsun Bence çok temiz bir araç. Aynı minibüsten kullanan birini bulup onunla (j9 servisçi) giderseniz,ustalar daha hesaplı yaparlar. j9 servisçilerin gittiği ustalar bellidir. Not Aracınıza yüksek tavan yapmak isterseniz benim araçların tavanından kalıp alabilirsiniz Selamlar...

7. metintin

Eberspächer D1 Lc Isıtıcı

Teşekkür ederim.
  8. metintin

Eberspächer D1 Lc Isıtıcı

Merhaba Eberspacher D1 LC kullanan varsa önerilerini almak istiyorum. Çalışır durumda 24 v. Diesel ikinci el bir Eberspacher D1 LC (250 TL) buldum. Çok gürültülü çalıştığı için almaktan vazgeçeceğim. Bu gürültü normal midir. Karavanım J9 panelvan kapalı kasa 12 m³ Not : Aracımda 24 volt yok...
  9. metintin

Bu da benim çok amaçlı J 9

10. metintin

4800 Km De Bir Vw Lt 3

Çok az kilometre yapmış bir motokaravan . VW LT 35. Bence incelemeye değer. Araç sahibinden com da vasıta - karavan - çekme karavan bölümünde

11. metintin

Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?..

Herkese merhaba İmar barışı (af) yasası bütün planlarımızı kolaylaştıracak boşluklar içeriyor.Biraz acele edip tarlanıza, arsanıza birkaç kaçak bungalow yaparsaniz ve bunları sanki eskiden yapılmış gibi beyan ederseniz, bürokratik engellerin çoğunu aşabilirsiniz.Paranız varsa 31 Ekime...
  12. metintin

Sayın Zentoz. İlginize teşekkür ederim. Yaz tatilinde Türkiye'ye gelirseniz görüşelim. Araştırmaları belki birlikte yaparız. Selamlar. Metin Aydemir - Eskişehir - 10 Mayıs 2018

13. metintin

Karavan Sigorta Fiyatlar 2017 Yılı

Merhaba Nisan 2018 de karavanını satan bir gezgin internete aşağıdaki ilanı vermişti : ''Satılık Fiat Ducato Karavan2006 model,bandrol 470₺ sigorta 670₺ ,kamyonet ruhsatlı,projeli km:172.000, seyyar wc,220w tesisat, buzdolabı,ankestra Ocak,lavabo , eşya dolabı vs .Tel: ... ... ... Fiat...
  14. metintin

Merhaba Arazi 6 dönüm. (6000 m²) Çevremizdeki her yer sit alanı. Belediye en fazla 2-3 bungalowa izin veriyor. Bu da bize yetmiyor. başka seçenekler de var (Özel imar) ama hepsi gereksiz masraflı. Selamlar.

15. metintin

Sayın Nasuryare Merhaba Kamp işletmesi açtıysanız sizinle yazışmak, varsa deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Selamlar. 7 Nisan 2018
  16. metintin

Herkese merhaba. 2018 de satın aldığım arazime kamp işletmesi açmak istiyorum. Yer : Muğla Dalyan Gökbel Köyü'nde. Orman içi.(tapulu ama imar yok) Konum:Gökbel Mah. 36.787511, 28.670993 (Yandex haritalar da net görüntü var) Ahşap bungalov, karavan park, çadır alanı.Restaurant. vs ... Elektrik...

17. metintin

Sarıkaya Mağarası

Merhaba. Bir mağara da ben yazayım. Alpu ilçesine bağlı Merkez Karacaoren ile Kuyupınar koyu yakınlarında. Gökçekaya barajına hakim yerde. Sarkıt ve dikitler var ama fazla bir özelliği yok. Duvarlar is nedeniyle simsiyah. Uzunluğu 1 km. vardır herhalde.İçi çok yüksek ve geniş. 1997...
  18. metintin

Merhaba Manisa ili Ahmetli ilçesinde ''nk karavan'' ' var.

Merhaba Manisa ili Ahmetli ilçesinde ''nk karavan'' ' var.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri