Arama sonuçlarınız

1. metintin

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

2017 Ekim Eskişehir'den yazıyorum Merhabalar Motorsikletlerimizle hafta sonu tatili için Eskişehir'den Urla'ya giderken (Eylül 2017) Manisa ,Ahmetli'de bir karavan yapım atölyesine rastladık. Ziyaret ettik. Tüm ürünlerini detaylı şekilde gösterdiler. Fiat-kalite açısından diğer...

2. metintin

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

2017 Ekim Eskişehir'den yazıyorum Merhabalar Motorsikletlerimizle hafta sonu tatili için Eskişehir'den Urla'ya giderken (Eylül 2017) Manisa ,Ahmetli'de bir karavan yapım atölyesine rastladık. Ziyaret ettik. Tüm ürünlerini detaylı şekilde gösterdiler. Fiat-kalite açısından diğer...
  3. metintin

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Merhaba Yapabilirsiniz. Ama Türkiye'de değil. Avrupa da, özellikle Almanya'da sabit karavan parklarında tek başına yaşayan (devamlı değil) birçok bayan tanidim. İkinci el bir karavan ile orada kendinizi test edebilirsiniz. Sabit karavan alanlarının çoğu ücretlidir. Burada yeterince tecrübe...

4. metintin

Gezenbilir Eskişehir Grubu

Merhaba. (2017) Ben Eskişehir'de oturuyorum. Eskişehir civarında görülmeye değer yerler içinde bildiklerimi yazıyorum. Musaözü Barajı. Yaklaşık 30 km. Baraj gölü ve ormanlık alan. Yolu iyi. İhtiyaçlarınızı yanınızda götürmelisiniz. Çadıra izin yok. Ama bazen kurabiliyoruz...
  5. metintin

Eskişehir Yakınlarında Uygun Kamp Alanı

Merhaba Eskişehir'de yaşıyorum. Cadirli kamp kurma amacıyla hafta sonları Eskişehir'e gelmek isteyen endurocu veya kros seven arkadaşlara eşlik edebilirim. (motorum 2005 BMW F650 GS) Metin Aydemir. metinaydemir@hotmail.de

6. metintin

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Merhaba Ben Metin Aydemir Yukarıdaki mesajıma son motorsikletimi eklemeyi unutmuşum. Onu da ekliyorum. Admin arkadaşlar ekteki fotoğrafı bir önceki mesajıma ekleyebilirlerse memnun olurum. Ben ekleyemedim. ( O zaman bu mesaja gerek kalmaz) . Şimdiden teşekkürler. İyi günler

7. metintin

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

30 Aralık 20016 Merhaba BMw F 650 GS (2005) kullanıyorum. (Bu motorumu ileride 1100 -1200 GS ye yükselteceğim) Honda Today'i de (2008) şehir içi kullanıyorum. 2009 Kanuni 150 Seyhan motorumu 250 veya 400 lük iyi br cross ile değiştirmek istiyorum. Plakasız olanları tercih...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri