Arama sonuçlarınız

1. Sahinozkur

5.2 Cherokeye Eski Sistem Lpg

tank ömrü bitince git 300 tl ye tankı değiştir sadece komple sistemi değiştirmene gerek yok

2. Sahinozkur

5.2 Cherokeye Eski Sistem Lpg

eski sistemden kastın nedir? bunlara sadece sıralı sistem takılabiliyor, başka mı takılmış? bu arada bendede 5.2 var ve 10 yıldır LPG var ve sıkıntı yok 60kr civarı harcıyorum
  3. Sahinozkur

02.10.2016 Pazar Günü Ömerli Barajı Ve Çevresinde Tanışma Ve Gezi

İçimde kaldı valla birdahaki geziyi sabırsızlıkla bekleyip bende katılacağım

4. Sahinozkur

02.10.2016 Pazar Günü Ömerli Barajı Ve Çevresinde Tanışma Ve Gezi

Şahin zj 35 MT , bu pazar gelemem ama başka sefere katılabilirim.
  5. Sahinozkur

2.7 Wj Olmaz Dediler 4 Inc Yükselttik Çok Ta Iyi Oldu[emoji23]

Araç çok yakışılı olmuş hayırşı olsun, bir sorum olacak son çektiğin çukurdaki resimden çıkabildin mi? ağır bi arazi deneyimin oldumu?

6. Sahinozkur

Koçullu - Ömerli Barajı

Bu rotaya yağmurdan sonra girdim çok keyifli geldi tekrardan tavsiye ederim

7. Sahinozkur

Jeep Grand Cherokee 5.2 Yol Bilgisayarı Ve Abs Sorunu

http://www.gezenbilir.com/konu/abs-lambasi.76583/
  8. Sahinozkur

Arnavutköy Bölgesi Kışa Hazırlık Yeni Parkurlar Keşif Gezimiz...

zevkle katılmak isterim kaçta çıkıyorsunuz?
  9. Sahinozkur

Jeepim Var Diye Sevindim

Jeep im var bikaç arkadaş yanlız mangal yaparız diye gebzeden çıktık yola, parkurum 11,5 km sinden etimizi gazımızı aldık yola devam ettik, heryerde kartal toros minibüs kalabalıktan ancak 24. KM de uzaklaşabildik vakit olsa oradan devamda edebilirdik ama açlığa yenik düştük :) yaz olduğundan...

10. Sahinozkur

Çekmeköy Çavuşbaşı

aşağıdaki linkten tam güzergah gözükebilir Çavuşbaşı çekmeköy

11. Sahinozkur

Duster'a Sıra Yazacaklar!

gezinti yapıyorsan az masraf olsun diyorsan,Eski model araba alıp her yıl ilave 7-8K TL masraf yapacağına , alınır bence, okadarda ön yargılı değilim duster'a. kendi bindiğim araçla kıyaslayarak yorum yapmıyorum tabi. toprak ve hafif çamur aracı, off-road değil, yaklaşma açısı ve tırmanma için...
  12. Sahinozkur

Ömerli Barajı Doğu Tarafı Gezi

Ömerli barajının doğu tarafını hiç gezmemiştik, denedik genelde yollar çok geçilmediğinden bitki örtüsü ile kapanmış, bazı yerleri zorlamaya çekindim, Yinede güzel bir gezi oldu Ömerli doğu 1

13. Sahinozkur

Sonun Da Garaja Girdim Yardima Ihtiyacım Var

32 lastik takarsan sıkıntı olmaz, 33 istersen çamurluk kestirmen lazım
  14. Sahinozkur

Bir Bakın Bakalım Böyle Bir Jeep Gördünüzmü

yağ soğutucu işe yarıyormu? bu sıcak havalarda işime yarayabilir. Yarıyorsa da Nereden bulabilirim? yuriçi temin edilebiliyormu?
  15. Sahinozkur

Bir Bakın Bakalım Böyle Bir Jeep Gördünüzmü

eline sağlık güzel olmuş detay çalışmış

16. Sahinozkur

Wj Overland 2003 Orjinal Parçaları Satıyorum

tüm parçalar satıldı
  17. Sahinozkur

Wj Overland 2003 Orjinal Parçaları Satıyorum

Merhaba Arkadaşlar , aracımın orjinal parçalarını satıyorum, JEEP GC 2003 overland tampon - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 244299090 Tampon 1500 WJ overland orjinal 17' jant & Barum 235/65/17 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da -...
  18. Sahinozkur

Aracımın Orjinal Parçalarını Satıyorum

Merhaba Arkadaşlar , aracımın orjinal parçalarını satıyorum, JEEP GC 2003 overland tampon - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 244299090 Tampon 1500 WJ overland orjinal 17' jant & Barum 235/65/17 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da -...

19. Sahinozkur

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

3.1 motor kumardır, alırsın sıkıntı çıkarmayabilir ama bi çıkaırısa başın beladan kurtulmaz, zaten piyasada ucuza buunan 3.1 lerde sıkılıp satanlar , sağlamlarının fiyatı yüksek
  20. Sahinozkur

1997 Model Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıtı Korkutuyor

2009 model bindiğin araçla 2003 modeli kıyaslamak olmaz tabi, benim kıyasım yine 2004 model 2.7 ler ile. 2009 model bir araç off-road dan çok asvalt kullanımı için iyi , en azından daha modeli yeni kırmaya gelmez:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri