Arama sonuçlarınız

1. Sahinozkur

1997 Model Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıtı Korkutuyor

350 hp lik dizeller bile düşük devirlerde can çekişiyor , hele düşük cc li motorlardan elde edilen yüksek güç devamlı yüksek devir çevirmeyi gerektiriyorki motoru devamlı sınıra yakın kullandırıyor, 4,7 wj ile 120km ye kadar 2000 devir görmeden yokuş yukarı vs farketmeden çıkabiliyorsun, düşük...

2. Sahinozkur

Stoper Ne Işe Yarar

Merhaba arkadaşlar, amörtisör sistemlerinde kullanılan stoper ne işe yarar taktırmaya değermi? aracın sürüş konforunu azaltırmı? teşekkürler
  3. Sahinozkur

dizel ile benzinli aracın cverdiği keyif bir değil, dizel çok sıradan

4. Sahinozkur

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

dolardaki hareketlenme yavaş yavaş ikinci el piyasasınıda etkilemeye başladı, güzel ve temiz bir WJ için söylediğiniz bütçe ucu ucuna kurtarıyor bence. 2002 modellerde vergi avantajlı hale geldi onlarada bakabilirsin. Bence vergi avantajından çok temiz kullanılmış ve çok yıpranmamış bi araç...

5. Sahinozkur

Off-road Araç Kaplama Türkiye'de Bir Ilk Alinstech..

fiyat bilgisi alabiirmiyiz?

6. Sahinozkur

Koçullu - Ömerli Barajı

Koçulu yağmur yağınca dayanamadım yine aynı bölgeye çıktım rutun 14. km sinden devam edemedim geri döndüm , çok sık bitki örtüsü vardı. yağmurlu olduğundan çok resim çekemedim 3-4 tane daha ekleyeceğim,
  7. Sahinozkur

Koçullu - Ömerli Barajı

yağmurlarda geldi bundan sonra paylaşıp beraber çıkarız inş. binek araç için pek uygun değil, hele yerler ıslandıktan sonra geçtiğimiz cumartesi de gittim, 4 çekerle bile zorlandığım yerler oldu
  8. Sahinozkur

Koçullu - Ömerli Barajı

Haftasonu insandan kalabalıktan kaçmak için yakın temiz bir yer Ömerli koçullu

9. Sahinozkur

Yardımlarınızı Bekliyorum

bence bütçeyi biraz artır biraz lpg istemiyorsan dizellere bak

10. Sahinozkur

Ömerli & Kayış Dağı Kapalı Yollar

soldaki yukarı çıkan yol şile yolu, sağda ucu gözüken yerde ömerli baraj gölü
  11. Sahinozkur

Ömerli & Kayış Dağı Kapalı Yollar

Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde ömerli ve kayış dağına gittiğimde hep geçtiğim yolların hendek veya barikatlarla kapatıldığını gördüm, herhangibi uyarı veya işaret yok(yasak vs diye) bu barikatları veya hendekleri bir şekilde kürekle alçaltıp veya doldurup geçebilirim ama yasak...

12. Sahinozkur

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

BEn getirttim kullanıyorum, ama susturucuyu çıkarsan daha güzel ses çıkıyor haberin olsun :D
  13. Sahinozkur

Forumda Fotoğraflar Görülmüyor

evet fotolar gözükmüyor
  14. Sahinozkur

2001 Wj Nasıl

3.1 dizelden ustalar bile sıkılmış , arıza vermeye başladımı sonu gelmiyor. Şansına iyi çıkarsa bilmem bozuk saat bile günde 2 defa doğru gösterir

15. Sahinozkur

Ynt: 1997 Model Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıtı Korkutuyor yakıtan korkma, bi şekilde keyif aldıkça düşünmüyorsun yakıtı :)
  16. Sahinozkur

Çekmeköy Çavuşbaşı

Harita üzerinden rastgele çizdiğimiz bir parkuru denedik, hava kuru olmasına rağmen eğlendik ve zorlandık. yol üzerinde 5 zorlayıcı nokta var genelde yeryüzü şekilleri ile ve ormanla uğraşıyorsunuz. araçlarda 4inch yükseltme 32 ve 33 lastikler ön tampon var(jeep zj ve wj ile gittik) 2 mola...
  17. Sahinozkur

Hudoff Antremanlara Başladı

Ynt: Hudoff Antremanlara Başladı Grup kumburgazda mı?

18. Sahinozkur

2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı

Ynt: 2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı Yukarıdaki haritada araziye girdikten sonra 2. sağdan dönülmüş fakat sizin arabada yükseltme yoksa 1. sağdan dönebilirsiniz, 2. sağdan dönüldüğünde bir noktada derin çukur ve taş vs var (yeşil işaret başlangıç noktası)
  19. Sahinozkur

2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı

Ynt: 2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı Ben belli bir yere kadar da Jetta ile de çıktım :) orada arabalarında çıkacağı basit yollarda var sadece 4x4 değilse tam zirve yapamaz :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri