Arama sonuçlarınız

1. Sahinozkur

2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı

Ynt: 2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı her yoldan çıkabilirsin, rahat bi yer kayışdağı, wikiloc yükle kaışdağı yaz aşağıdaki haritayı bulucaksın, burada gördüğün rota kasti zorlaştırılmış bi rota diyebilirim :)

2. Sahinozkur

2001 Wj Nasıl

Ynt: 2001 Wj Nasıl 3.1 dizelden uzak durmakta fayda var çok süprüzli bir motor
  3. Sahinozkur

2003 Wj Overlandımı Yaptım

Ynt: 2003 Wj Overlandımı Yaptım teşekkürler, tüm donanımın maliyeti 16000 tuttu

4. Sahinozkur

Ynt: 2003 Wj Overlandımı Yaptım Bilgi amaçlı yazayım, yaptırmadan önce çok aramıştım ama bulamamıştım; 1. 4 inç ironrock yükseltme kiti 2. 285 75 16 A/T lastik 3. 16inç ofsetli jant 4. bushwacker dodik 5. tavan bantları 6. Ön Tampon 7. süper vinç 9500 (polyester halat) 8. Ön...
  5. Sahinozkur

her iki halide hoşuma gidiyor, keşke ikitane olsaydı

6. Sahinozkur

2001 Ve Üstü Gc Wj 4.7 Arıyorum

Ynt: 2001 Ve Üstü Gc Wj 4.7 Arıyorum aslında çoğu aracı fiyatı aynı, 26000 e aldığın bir araç 10-15 masraf çıkarttığında temiz bir araçla aynı fiyata geliyor:) yürür aksam motor vs para harcayak düzeltilirde km ve görsel temizlik okadar rahat aşılamaz, araç boyalıysa boyalıdır yada ön göğüs...

7. Sahinozkur

4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti Özür, Türkiye
  8. Sahinozkur

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti 200-300 farketmez ama , bunların wj için olanlarıçok pahalıya turkiyye geliyor
  9. Sahinozkur

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti benim aracı satamadım ve 2. bir araç almayıda değerlendirip eledikten sonra tek sorum kaldı ironrock mu rough country mi hangi kit daha iyidir, ikisinide aynı fiyatlara buldum 200-300 TL muhim değil. bunun yanında birde ön şaftı sıfır mı alsam...

10. Sahinozkur

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti aracın maliyeti devamlı artıyor, araca şeffaf çizilmez darbe emici kaplama yaptırıyorum ziebarttan, altına da kauçuk kaplama korozyon ve yıpranmayı azaltmak için , şaft tıda listeye aldım. Toplam maliyet yapılı araca eşdeğer olacak gibi:)

11. Sahinozkur

2003 Wj Lastik Ebat Seçimi

Ynt: 2003 Wj Lastik Ebat Seçimi bilgiler için teşekkürler, xj nin temizini bulmakta çok zor, bulduğum aracın temiz olup olmaması şansa kalıyor, motoru temiz diye aldığın araç bile 2-3 bin km sonra problem çıkartabiliyor. 1-2 gün daha araştıracağım
  12. Sahinozkur

Beğendiğim Jeep Fotografları...

Ynt: Beğendiğim Jeep Fotografları... Ben bun beğeniyorum

13. Sahinozkur

Ynt: 2003 Wj Lastik Ebat Seçimi bu videoda ön şafta dokunmuyor??
  14. Sahinozkur

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti Cevap gelmedi ama bir sorum daha olacak, araca flexi kiti almak için firmayı aradığımda mafsallı ön şaft almamı önerdi yoksa arazide zorlamada şartı bırakırmışım?? bu kitle şanzımanı indirdiğimizde açı sorunu olmaya devam ediyormu WJ lerde??
  15. Sahinozkur

4inch te flexi ve normal yükseltme kiti arasında ne fark var? aşağıdaki 2 kitten birini alacağım hangisini önerirsiniz http://www.deltalastik.net/?urun-11251-Grand-Cherokee-Yukseltme-Kiti-4---X-flex.html http://www.4x4parca.com/YUKSELTME-KITI-4-WJ-GRAND-CHEROKEE-99-04-USA,PR-276.html

16. Sahinozkur

Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur.

Ynt: Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur. benim arabada 2003 model overland 52 bin fiyat ve yıl tutmaz
  17. Sahinozkur

Ynt: 2003 Wj Lastik Ebat Seçimi arabam
  18. Sahinozkur

Ynt: 2003 Wj Lastik Ebat Seçimi tekrardan konu açmak istemedim, aracımı 4inç yükseltip ona göre lastik takma kararı aldım, 4inç flex yada sabit kitlerin farkı nedir? bu kitlerin içinden çıkan parçaların dışında yapmam gereken başkabirşey varmı? direksiyon amörtisörü, şaftlara ilave vs...

19. Sahinozkur

Ynt: 2003 Wj Lastik Ebat Seçimi Araç güzelmiş . Valla bu lastik işini biraz ufaltacağım galiba, ayrıca getten soğudum, 2 inç te illa direksiyon amortisman yada şanzıman indirmek gerekirmi?
  20. Sahinozkur

Wj Modifikasyon

Ynt: Wj Modifikasyon 5 cm get problem yaşatır mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri