Arama sonuçlarınız

1. Sahinozkur

2 İnç Yükselttim

Ynt: 2 İnç Yükselttim sen nekadar istiyorsun?

2. Sahinozkur

Wj Modifikasyon

Ynt: Wj Modifikasyon yaptırmaya yeni başlıyorum, biraz ucuza kaçtığım gerçektir, 2. el mt lastik %40 ta 1000 tl get ile 5cm lift 450 tl tampon + Vinç 3000 tl dodik 600 tl yükseltmeyi ve lastiği düzgün yaparsan 4' yükseltme 4000 tl Sıfır lastik ve Ofset jant 5 adet 5000 tl tabi illa hi jack...
  3. Sahinozkur

2003 Wj Lastik Ebat Seçimi

Merhaba , 2003 overland aracımı ufak ufak yaptırmaya başlıyorum. ilk etapta 5 cm get ile yükseltiyorum. bundan sonra lastik seçiminde takıldım, mevcut 17 ' jantlara 165 70 17Mt lastik takmakla , 15-16' jant Alıp ona uygun mt lastik takmak aşağı yukarı aynı fiyat , lastiğin yanağının kalın...

4. Sahinozkur

265 70 17 Mickey Thompson Jeep Rubicon Jant Lastik

Ynt: 265 70 17 Mickey Thompson Jeep Rubicon Jant Lastik tek başına lastikleri kaça satarsın?
  5. Sahinozkur

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (wj)'ciler Kaç Kişi ? 1) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 2) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 3) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan Özaydın (dr_sercan) - Erzurum 4) 2003 - 2.7 crd - WJ - Uğur Kaya (uğur23) - Bulgaristan 5) 1999...

6. Sahinozkur

Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak

Ynt: Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak gezme işine gelince bu arabalar gezer yolda ama nekadar geziyor normalmi servis bilir istersen bi servis önerebilirim sönmez oto okmeydanında güvenilir bi yer. internette aratınca çıkıyor

7. Sahinozkur

Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak

Ynt: Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak en başta hayırlı olsun, bu araca bende bakmıştım , motoru gayet iyi durumda bence geti çıkarmayın, hem yükseltme kiti hem get var bence araba bu haliyle gider. sadece siren ve çakarları çıkar yeter:) dalkıranlar gevşek...
  8. Sahinozkur

Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı

Ynt: Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı arabayı okmeydanındaki sönmeze götürdüm, daha önce arada derede sıfır diye takılan parçanın revizyonlu parça olduğunu ve hortumlarda sıkıntı olduğunu sönmezdeki usta söyledi. Gerçektende parçayı çıkarttığında hiç sıfıra benzemiyordu. Mahalle...
  9. Sahinozkur

Ynt: Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı sonunda pompadan jet uçağı sesi gelince tekrar değiştiriliyor. teşekkürler

10. Sahinozkur

Ynt: Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı önerebileceğiniz bir yer var mı? istanbul anadolu yakası

11. Sahinozkur

Grand Cherokee 4.7 2003-2004 model arıyorum

Ynt: Grand Cherokee 4.7 2003-2004 Model Arıyorum merhaba bende 2003 4,7 high output overland (yüksek hp&tork + full aksesuar) var 109000km gaz takılmamış boyasız kazasız. düşünürseniz konuşabiliriz, daha ucuz ve uygun bir jeep arıyorum 97-98 model bu sebepten satmayı planlıyorum
  12. Sahinozkur

Merhaba Arkadaşlar yeni wj overland benzinli araç aldım (2003), direksiyon pompasında sıkıntı oldu ve değiştirmek zorunda kaldım , aynı yerde pompayı 2 defa değiştirdiler ve pompadan çıkan vızıltı şeklindeki ses geçmedi, deviri yükselttikçe ses düzeyide artıyor. Usta zamanla geçer dedi ama 1...

13. Sahinozkur

Satılık 5.9 Ltd

Ynt: Satılık 5.9 Ltd Aracı bilen varmı , aracı alıp yaptırmayı düşünüyorum da, ne düşünürsünüz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri