Arama sonuçlarınız

1. necip_jeo

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

benzin filtresi tıkanmış olabilir.

2. necip_jeo

Grand Cherokee 5.2 Zj Soğutma Fanı Çalışması?

motorun çalışmasıyla birlikte dönmeye başlar. sıcaklık arttıkça termik kitler ve pervane daha hızlı dönmeye başlar.
  3. necip_jeo

Wj Hakkında..

ikisininde hazzı farklı; benim şahsi fikrim olarak e39 dan haz alabilmen için aracın içi dışı dip diri olcak, m paket olcak cila küpü şeklinde bi araba olcak wj den haz alabilmen için en az 3,5-4inç yükseltme kiti mt lastik olcak. tabi her iki seçenektede arabaların mekanik vs sıkıntısı...

4. necip_jeo

Wj Hakkında..

s class diğerlerine nazaran heyecansız bir araba. lakin e39 ve wj kendine has keyifli iki seçenek. ikisi arasında karasız kaldıysan ikisi içinden bulabileceğin en temizini (fiyatı mantıklı olmak kaydıyla) al. temiz e39 bulursan onu al temiz wj bulursan onu al. ikiside keyif verir ikisininde...
  5. necip_jeo

L 200 Beyin Karti

arızalı olan devre tamir olabilir. bi şansınızı deneyin. titreşimden sarsıntıdan sıcaktan vs içindeki lehimler atmış olabiliyor. komple kart yanık değilse veya kırılıp dağılmamışsa çoğu beyin tamir edilebiliyor. boşuna yeni beyine bi ton para vermeyin önce tamir yolunu deneyin bence.

6. necip_jeo

1995 5.2 Grand Cherokee Ilk Marşta Almıyor

hadi geçmiş olsun. işin içinde el emeği olunca keyfi bi başka oluyor. tebrik ederim.

7. necip_jeo

Grand Cherokee 5.2 V8 Zj

günlük aktif olarak kullanacaksan ve ikinci bir ulaşım aracın yoksa stres yaşarsın. yedek parça ve usta konusunda sıkıntı yaşamazsın. yakıt ve bakım masrafları diğer baktığın binek araçların en az iki katı olarak hesapla. arazide haldır huldur yormadıkça, teker boyu suların içinde gezinmedikçe...
  8. necip_jeo

2002-2004 Arası 2.7 Crd

dizelin yorgunuda adam olmuyor haklısınız.
  9. necip_jeo

2002-2004 Arası 2.7 Crd

maximum 1 seneye kalmaz araç hakkında epey bi bilgi birikimin olur. geçen sene bende senin gibiydim. yaklaşık 4 ay aradıktan sonra hayalimdeki 5.2 yi aldım. bi senedir biniyorum. grand cherokee zj5.2, wj4,7 ve wj2,7 öneririm. yakıt konusunda dizel ve benzinli (lpg) arasında bi fark yok. v8...

10. necip_jeo

yalnız ateşlemenin, o ilk marşta motorun çalışmadığı zamanda yapıp yapmadığını anlamamız lazım.

11. necip_jeo

krank sensörü arızalı olsa; motor sıcakken arıza hissettirir üst devirlerde gaz yemez ve sersem çalışır. benzin geri kaçıyor olsa; kontağı bikaç kez aç kapa yaptığınızda hattın benzin dolması ve çalışması gerekir. ateşlemede de sorun yoksa geriye pompanın basıncı kalıyor.
  12. necip_jeo

ilk marşta almadığı sabah veya 2-3 saat bekledikten sonraki ilk çalıştırma esnasında ateşleme yapıp yapmadığını kontrol edebilirmisiniz. sorun elektronikmi yoksa yakıtmı önce onu teşhis etmek gerek.

13. necip_jeo

Akü sağlam değilse benzin pompası yeterli basınç sağlayamıyor olabilir. Belki pompada görevini tam yapamıyor olabilir. Marş yapmadan önce birkac kez kontağı açıp kapatıp benzin pompasini daha fazla çalıştırıp yakıtın ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Birde bunu deneyin.
  14. necip_jeo

şayet sorununuz beyindense; sabah kontağınızı açın eğer check engine ışığı yanmadıysa hiç marşa basmanıza gerek yok çalışmaz. ışık yanana kadar bekleyin. ışık titreyek yanar. sonra ilk seferde marşı alır.
  15. necip_jeo

kontak açınca hemen yanması ve ardından sönmesi gerek. kontak açtıktan uzun bir süre sonra geliyorsa beyine geç elektrik geliyor demektir. buda beyin içindeki kondansatörlerden kaynaklanır. aracı uzun bir süre çalıştırmayınca kondansatördeki elektrik boşalınca belli eder kendini. sabah çalışmama...

16. necip_jeo

vurur yüze ifadesi 8 silindir bitanesi...

vurur yüze ifadesi 8 silindir bitanesi...
  17. necip_jeo

genelde yaşlarından mütevellit beyin içindeki devre elemanlarının ömrü doluyor. eminimki sorunu yaşayan çoktur. kendi çözümümü anlatayım belki işine yarayan birileri faydalanabilir. madem beyin bozuk belki yaparım diye korkmadan açtım içindeki silikonu nazikçe kazıdım. 3 tane kondansatörün...
  18. necip_jeo

sabahları veya uzun bir süre aracı çalıştırmadıktan sonra kontağı açtığınızda check engine ışığı hemen yanıyormu? yoksa check engine ışığı sonradanmı geliyor? bende böyle bir sorunla karşılaştıktan sonra sorunun kaynağının beyin olduğunu teşhisini koyduk. ve beyni kendim onardım. eğer sorun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri