Arama sonuçlarınız

1. osmanaktuna

Iddalı Bir Karavan Projesine Başlıyorum

Projenin başarılı olmasını ( ana hedeften çıkmadıktan sonra yapım yolunda çıkacak ufak tefek değişiklikler hiç önemli değil bence) ve keyifle kullanmanızı dilerim. En çok ilgimi çeken kısmı dışarıdan izolasyon (Bir Ducato (minibüs) Daha Karavan Olma Yolunda... ben de yapım aşamasında tam orada...

2. osmanaktuna

Bir Ducato (minibüs) Daha Karavan Olma Yolunda...

Firmayı bulmuştum, teşekkür ederim. Aparatlar güzel. Fiyatını sormadım. Siz biliyor musunuz?
  3. osmanaktuna

Minibüsün içindeki koltuk vs. satmanın internete verilen ilanlardan başka daha hızlı bir yolu var mı?

4. osmanaktuna

Sabit İle Hareketli Solar Panel Karşılaştırması

O katılımcı ben oluyorum :tearsofjoy: :tearsofjoy: Sordum okudum unuttum 👏 👏
  5. osmanaktuna

Motokaravanda Standart Tasarımın Dışına Çıkanlar

Aracı aldım, henüz yapım aşamasına geçmedim ama farklı bir plan uygulamayı düşünüyorum. Bakalım kısmet... https://www.gezenbilir.com/konu/bir-ducato-minibus-daha-karavan-olma-yolunda.126479/

6. osmanaktuna

Araştırırken denk geldi, ne dersiniz uğraşmaya değer mi? Video: https://youtu.be/DoFd8r9FLlI

7. osmanaktuna

Çok teşekkürler. Evet çok acele olmayacak ama araç ile ben farklı illerde olduğumuz için h.sonu ve tatillerde çalışabileceğim. Hafta içi araştırma planlama ile geçiyor/geçecek. Kısmet bakalım Haziranda ne çıkacak ortaya 🧐 🙂
  8. osmanaktuna

Ne olduğunu öğrendim. İyi ki sökeceğim diye kopartmamışım. Bağlantı yapmak için orijinal parçaymış. Onlardan yararlanarak güneş panellerini bağlamak için tercihan alüminyumdan bir konstrüksiyon yapacağım. Çünkü tavan kliması ve havalandırmadan dolayı hiç yer kalmamış.
  9. osmanaktuna

Hayallerin gerçekleşmesine doğru en büyük adımı attık ve aracımızı aldık. Hedef Haziran ayında yolda olmak. Aklıma takılanları ve yaptıklarımı burada paylaşmak istiyorum. İlk olarak türbin tavanı ve koltukları satışa çıkardım. Ay sonuna kadar satıldı satıldı yoksa söküme başlayacağım. İlk soru...

10. osmanaktuna

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

konuyu hortlatacağım ama konu ile ilgili bilgi bulamadım forumda, "frigolu araçların izolasyonunu temizlemek çok sorun olur mu acaba?"

11. osmanaktuna

Karavanda Yada Araçta Bisiklet/motosiklet Taşıma

Tek dingilli bir araç olamayacağına göre, yazılımını en az 2 dingil geçecek şekilde yapmış olmaları çok büyük olasılık bence 🧐 🧐
  12. osmanaktuna

Üstadım tartı istasyonlarında 3-5 km hızla akslar geçiyor ve bir kaç saniye sonra ekranda tek değer (aracın toplamı) okunuyor 🧐 Ön dingil geçtikten sonra beklenirse belki sadece o değer okunur ama buna nasıl izin verirler bilmiyorum...

13. osmanaktuna

Yararlı uyarılarınız için teşekkür ederim. Yapım aşamasında da katkılarınızı beklerim 🙂
  14. osmanaktuna

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Uygulamasına da rastlamadığıma göre bu deneme gereksiz bir macera olacak sanki. Beyin fırtınası olarak kalsın şimdilik 🙂 🙂
  15. osmanaktuna

Çok teknik ve harika bir yazı olmuş (her zamanki gibi) 👍 👏. *Ön tarafa bir yükleme yapılacaksa aynı formülle analiz edilebileceğini düşündüm ben de *Aşağıdaki gibi uygulamaları yurt içinde ve dışında görüyorum ki, kısa bir araç denk gelirse aynı formülle hesaplama yaparak depolama için karavan...

16. osmanaktuna

Çok doğru. Soğutma ilk aklıma gelen sakıncaydı👍. Brandasız bir scooter bile hava girişine engel olabilir.
  17. osmanaktuna

Bunların bir kısmı aklıma gelmemişti, teşekkürler. Ama yurt içi ve dışında örneğine rastlayamadıysam daha önemli nedenleri olmalı yada düşündüğüm gibi bir faydası olamayacağı içindir diye düşünüyorum🧐

18. osmanaktuna

Pislik konusu aklıma geldi ama dengeli ağırlık dağılımının önemi ağır bastığı için komple bir brandayla çözülebileceğini düşünmüştüm. Fren konusunda haklısınız, TSE değil belki ama tadilat projesi yapan tecrübeli bir mühendis daha yararlı olur sanki🤨. Kısmetse yapıma başladığımda ulaştığım her...
  19. osmanaktuna

Araç arayışım ve bilgi toplama tüm hızı ile devam ediyor, bu kış başlayıp bitireceğim kısmetse. Forumda bu konuda yazı göremeyince yeni konu açtım. İstanbul ve İzmir'de belediye otobüslerinin önünde bisiklet taşıyıcılar var. Aynı şey karavan için de düşünülebilir mi acaba? Bisiklet değil ama...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri