Arama sonuçlarınız

1. osmanaktuna

Dalgıç Pompa / Hidrofor Karşılaştırması

Fantezileri zaman zaman paylaşırsanız daha geç yorulan, görece daha genç arkadaşlara katkınız olur @Doğrucu Davut :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

2. osmanaktuna

güzel seçenek... @Doğrucu Davut yaklaşımındaki fantezi ayak kumandalı buton olabilir🤪
  3. osmanaktuna

Çok yönlü düşünmek budur👍👍👏👏

4. osmanaktuna

Volkswagen Volt 2006 Aracimi Karavana Dönüştürüyorum!

Okurken keyif aldım. Takdir ettim. Gıpta ettim. Ama böyle bitmemeliydi. Hikaye yarım kalmış😔
  5. osmanaktuna

Dalgıç pompanın tek dezavantajı ayrıca aç kapa yapmak değil mi? Hidrofor bunu otomatik yapıyor.

6. osmanaktuna

Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak?

Çok güzelmiş. Bu tür sistemler nerelerde var?

7. osmanaktuna

Karavanımı Tekrar Yaparsam Yapmayacaklarım

Video: https://youtu.be/28VwvLNf2r4 İngiliz videoda aynı ürünü tanıtınca enteresan geldi. Paylaşmak istedim. O kumandayı buton ile değiştirdi.
  8. osmanaktuna

Neredeyse 10 yılda bozuldukça 3 ya da 4 tane aldım. 19 litre damacanadan su almak için kullanıyorum. Güncel fiyatı 50tl civarında sanırım. Ama karavan kullanımı için yeterli olacağına güven vermiyor bana. Fakat konu çok ilgimi çekti. Ayak altına ya da diz seviyesine yerleştirilecek yaylı bir...
  9. osmanaktuna

Dalgıç pompa çözümünü ilk kez duydum. Uygulama hakkında detay verebilir misiniz. Teşekkürler.

10. osmanaktuna

Almancası hiç olmayanlara da yardımcı olur değil mi🤣🤣🤣

11. osmanaktuna

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, 2022 sonbaharında araç alarak kış boyunca moto karavan yapmak istiyorum. Kafamda binlerce soruya yanıt arıyorum. Osman AKTUNA
  12. osmanaktuna

Önden çekiş mi, arkadan itiş mi? sorusuna yanıt aramaktayım. Anladığım kadarıyla "doğru" yerleşim ve yükleme yapılmazsa her ikisinde de sorun var. Yük dağılımı doğru yapılırsa birbirlerine üstünlükleri yok. "Doğru" yapacağımı varsayarak araç seçiminde başka kriterlere (yakıt, bakım, ilk yatırım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri