Arama sonuçlarınız

1. AlperGny

Satılık Kamp Malzemeleri

Merhaba ihtiyaç fazlası kamp malzemeleri satılıktır. İstabul içinde kontrol ederek alabilirsiniz ama zaten çok temizler. Loap Çadır 2 kişilik 3 Mevsim Tertemiz. Polların lastikleri değişmeli( 2 adet ) dekatlonda var 30tl. Bir Pole üzerine bastım yanlışlıkla çatladı ama duck tape ile tamir...

2. AlperGny

Silverstone Mt117 Xtreme Lastik Nasil

Selam, uzun araştırmalar sonucu Hankook MT. Islak ve Kuru performansı çok tatmin edici, ses BF at den daha az ama bendeki ölçü ile alakalı olabilir. ( 245-75-16) şiddetle tavsiye olunur.
  3. AlperGny

Discovery 2 Parça Satıyorum

Kaptan sağ ön ve arka sinyal var mı sende

4. AlperGny

Satılık Kamp Malzemeleri

Merhaba ihtiyaç fazlası kamp malzemeleri satılıktır. İstabul içinde kontrol ederek alabilirsiniz ama zaten çok temizler. Loap Çadır 2 kişilik 3 Mevsim Tertemiz. Polların lastikleri değişmeli( 2 adet ) dekatlonda var 30tl. Bir Pole üzerine bastım yanlışlıkla çatladı ama duck tape ile...
  5. AlperGny

Discovery Boya Ve Kaporta Ustası

İstanbul’da varmı tavsiyeniz

6. AlperGny

İstanbul’da varmı tavsiyeniz

7. AlperGny

Discovery 2 Hd Tribün ( Tork Konvertör )

Merhaba V8 konvertörü bağlantı plakasını revize ederek takan bir şirket var İngiltere de. Kullananlar çok memnun yorumlarında Siteden bakabilirsiniz https://www.ashcroft-transmissions.co.uk/miscellaneous/torque-converters/td5-heavy-duty-torque-converter.html
  8. AlperGny

istanbul
  9. AlperGny

Jant Secimi

İsterseniz bende 1 takım 16j 245 75 16 var Hankook Dynapro MT Performansı çok iyi daha 4000 km de, 2. takım olarak arkadaşım vermişti arabasını satınca. Dilerseniz bana ulaşın .

10. AlperGny

30 Yıllık Klasik .vespa

rica etsem detaylı fotoları atarmışsınız? Alper 05322362370

11. AlperGny

Tavan döşeme, sunroof, yan camlar ve tavan barları sökülüp boyanması gerekli. İşlemlerin tamamını yapabilecek boya,kaporta ustası bilen var mı? teşekkürler
  12. AlperGny

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Merhaba, yazınızı keyifle okudum. Enjektörlerin bakımı derken nasıl bir işlem yapıldı? Biraz detay verme şansınız var mı acaba? Teşekkürler Alper

13. AlperGny

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

merhaba bana ulaşabilirsiniz 05322362370 Alper
  14. AlperGny

A/t Ve M/t Lastİkler Hakkinda

Merhaba Elinizde Discovery 2 için 16 jant MT 245/75/16 hangi lastik var acaba? Teşekkürler

15. AlperGny

Satılık Disco 2 Ön Tampo+sis Farı+bull Bar

Tampon tamirdeydi solköşe çatlak yapıldığı için foto yok ama gelir gelmez atarım size sisler ve bull bar demonte yanlız
  16. AlperGny

Discovery 2 2" Ince Yükseltme Kiti

Çok teşekkürler gayet faydalı oldu ferhat sanırım medium sertlik Terrafirma alacağım bu durumda:)
  17. AlperGny

Çok teşekkürler Ferhat bilgiler için çok faydalı oldu. sürüşü nasıl çok sert mi? Britpart heavy duty var sanırım sende. vinç ve tampon yok değil mi?

18. AlperGny

Satılık Disco 2 Ön Tampo+sis Farı+bull Bar

Satılık 2001 Discovery 2 Ön tampon ( sol köşe tamir edildi) Sis farları ve Bull bar ile beraber. İsteyenler 0532 236 2370 den irtibata geçebilir. Alper
  19. AlperGny

Herkese Merhaba, Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Piyasada Britpart ve Terrafirma dışında Kite rastlamadım. Terrafirma TF230 var ancak Heavy Duty olduğu için aracı 200 Kg altındaki yükte 2İnch den fazla yükseldiği yazıyor yabancı forumlarda. TR de ise Medium Duty ( max 100kg9 kadar olan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri