Arama sonuçlarınız

1. AlperGny

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Merhaba , ben gelem arkadaşıma ısmarladım ama ptt isterseniz doğrudan geliyor. Eğer kablo ile kullanacaksanız ki tavsiye etmem 1. si ama bluetooth alırsanız 2. seçenek ( ben bunu aldım) ilave kablo alarak ( sitede kit olarak var 14usd ) hem Usb-hem bluetooth hemde aux olarak kullanabilirsiniz...

2. AlperGny

Merhaba , ben gelem arkadaşıma ısmarladım ama ptt isterseniz doğrudan geliyor. Eğer kablo ile kullanacaksanız ki tavsiye etmem 1. si ama bluetooth alırsanız 2. seçenek ( ben bunu aldım) ilave kablo alarak ( sitede kit olarak var 14usd ) hem Usb-hem bluetooth hemde aux olarak kullanabilirsiniz...
  3. AlperGny

Dose seçebiliyorsun ama çok derinden incelemedim Süleyman ama ses kalitesi ve Telefon konuşması durumu şahane hele direksiyon kumadası ile çalışması +++

4. AlperGny

perşembe sendeyim, görüşürüz..
  5. AlperGny

gelip bakmak istiyorum bir ara neler yaptın:)

6. AlperGny

Bu arada eğer android telefonun varsa adamlar android için yazılım yapmışlar telefon için oradan herşeyi kumanda edebilirsin. Direksiyon kumandasıda çalışıyor bu arada.

7. AlperGny

Selam, bugn taktırdım Bluetooth alıcısını. Orjinal çıkışa giren bir jak ile CD iptal ediliyor.CD seçilince bluetooth otomatik devreye giriyor.Teyp arkasından telefon mikrofonunu direksiyon kenarına koyduk gayet güzel araç kiti olarak çalışıyor. Yine Direksiyon altından ayrıca aldığım aux çıkışı...
  8. AlperGny

evet uyumlu, bizzat benim elektronikçi ile baktık, yabancı forumlarda da aynı parçayı öneriyorlar; ROVER LANDROVER 99-05 Bluetooth Hands Free Car Adapter Kit ile rahatça müzik aktarıp telefon konuşması yapabiliyorsun. Bu hafta taktıracağım haberdar ederim seni. Bana özelden telini atsana ,benim...
  9. AlperGny

Bravo heyecanla değişiklikleri bekliyoruz, Bu arada Teyp ile Bluetooth bağlantısı yapmak istersen; www.gromaudio.com da şahane bir aparat var, ısmarladım bekliyorum.

10. AlperGny

Süleyman yukarıdaki turbo için değil mi? Sent from my iPhone using Tapatalk

11. AlperGny

12000lbs Offroad Vinç, Kablosuz Uzaktan Kumandalı, Sentetik Ve Çelik Halatlı, Vinç Montaj Tablası

Ok çok sevinirim haber bekliyorum sizden Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. AlperGny

12000lbs Offroad Vinç, Kablosuz Uzaktan Kumandalı, Sentetik Ve Çelik Halatlı, Vinç Montaj Tablası

Tampon revize etmeden tabla ile bağlama şansımız var mı gizli şekilde Sent from my iPhone using Tapatalk

13. AlperGny

Disco 2 için hangi gizli vinç tavsiyeniz olur? Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. AlperGny

Evet aynen 2 yan dükkan Ali Usta..
  15. AlperGny

Hüsoff un yan dükkanı, numarası yok bende ama.. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

16. AlperGny

Kronik sağ ayna kapanmıyordu, ali usta söküp kapanır hale getirdi. 200tl sıkışmış ;) Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  17. AlperGny

Aynada benimde problem vardı sanayide hallettik...
  18. AlperGny

Buldum çok sağol Süleyman

19. AlperGny

Para nom Parçanumarası bulmak için manuel varmı ?
  20. AlperGny

Teşekkürler Süleyman. Bana da ön göğüs silecek tapası lazım:) 1 adet

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz