Arama sonuçlarınız

1. gorunum35

Çekme Karavan Dingil Genişliği Ve Monte Ölçüsü Nedir ?

Merhaba 750 kg altı çekme karavan yapacağım.araçların hizasına park ettiğimde, göze batmaması için karavan genişiliği 190 cm yi geçmesin istiyorum. Bunun için alacağım dingil ölçüleri ne olmalıdır ? Örnek : 750 Kg Frensiz Torsiyon Dingil - Schlegl - n11.com Ayrıca, dingilin şaşeye montaj...

2. gorunum35

Karavan Tuvalet Macerator

Macerator pis su pompasidir.hic acilmamistir.icinde paslanmaz parcalayici mikseride var.3 su girisi var.lavabo, kuvet ve klozetin pis su girisini takabiliyorsunuz.220,230 volt girisli ve 400 watt gucundedir.karavanda,tekne ve yatda, ofiste ve evde yani heryerde kullanabilirsiniz.tuvalete gitme...
  3. gorunum35

Bisiklet Karavan Yasal Durumu Nedir

Merhaba, Bisiklet karavan yasal durumu nedir ? Bisiklet arkasına römork şeklinde takılan 150 cm x 200 cm civarı ölçüde karavan ile trafiğe çıkılabilir mi ?

4. gorunum35

Tüm Karavanlara Yasal İzi̇n Zorunluluğu

Yeni çıkarılacak veya çıkarılmış yasaya göre tüm karavanlar artık özgürce istedikleri yerlerde konaklama yapamayacakmış.Yapanlara asgari ücretin 6 katı ceza veya 10 ay hapis cezası verilecekmiş. Karavan kamp tesislerinde konaklamak gerekiyormuş. Bu konu hakkında güncel bilgisi olan var mı ...
  5. gorunum35

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

Römork'dan karavan yasal olarak yapılır mı ? Proje çizilecek, ruhsata işletilecek diye anlatırsınız fakat yapan var mı ? bunun sigortası vergisi ne kadardır ? muayeneden çekici ile birlikte mi geçer ?

6. gorunum35

Kamyon Karavan

Merhaba Evden eve taşıma kamyonları gibi karavan düşünüyorum .yasal mevzuatı ve takip etmem gereken yollar nedir ? Daha önce bunu yapan var mı ? Bana bir yol gösteren olursa sevinirim.forumda mevzuat soyledir, sunu yap suraya git buraya basvur seklinde sistematik acik bilgi veren görmedim...

7. gorunum35

Tekerlekli Konteynerden Karavan Olur Mu ?

Merhaba arkadaşlar, Tekerlekli konteynerden karavan olur mu ?Yasal olarak engel var mıdır ? Bir yerden bir yere nakil edilebiliyorsa, trafikte yasal olarak bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Bildiğiniz, tip onay belgeli, romörku kaliteli, konteyner karavan imal eden firmalar var mı ? Karavan...
  8. gorunum35

Belediye Otobüsünden Karavan Yapımı

Merhaba arkadaşlar, Ben İzmir Karşıyaka'da oturuyorum.Belediye otobüsünden karavan yapmayı düşünüyorum.Otobüsün üst tavanını söküp, linear raylı sistem yardımı ile tek katlı iken düğmeye basınca 2 katlı hale getireceğim, tek katlı hale getirmek için tekrar düğmeye basacağım.Kibrit kutusu gibi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri