Arama sonuçlarınız

1. mrt.ont

Çekme Karavan Ve Ruhsat

Teşekkür ederim yardımınız için. O zaman araç için bir problemim kalmıyor sanırım. 25.02.2019 pazartesi fuarda karavan modellerine bakım fikirler almayı planlıyodum fakat 750 kg altı karavan olmayacakmış diye duydum. Gidip göreceğiz. Selamlar

2. mrt.ont

Çekme Karavan Ve Ruhsat

Evet 1.3 dizel multijet 70 beygir. Karavandaki fren sistemi için ise üretici firmayla görüşeyim. Dik yokuşlarda durmamaya çalışırım tabi ki Yardımlarınız için teşekkür ederim. Hoşça kalın
  3. mrt.ont

Çekme Karavan Ve Ruhsat

merhaba 2012 model Fiat Fiorinum var ve haziran gibi 550 600 kg civarlarında ruhsattan muaf bir çekme karavan almayı planlıyorum. Aracım sizce yeterli olur mu bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi ?

4. mrt.ont

Bu Karavanda Bİr Şeyler Ters..

Teşekkür ederim. Aldığımda tabi ki kantara götürüp kilosunun kaç olduğuna emin olacağım. Kantardan da fiş alıp karavanın bi köşesinde saklarım. Yurtdışına çıkabilme durumum pek olmuyor ve yanlızca 2,5 kişiyiz (ben, kız arkadaşım ve köpeğimiz) bunun için şimdilik çok büyük bişeye ihtiyacımız yok...
  5. mrt.ont

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

İrfan bey merhaba; Ben bütün aileme bilet alabildim. 4 kişiyiz. Bir daha deneyin lütfen alacaksınızdır. 25 şubat pazartesi fuardayım görüşmek üzere

6. mrt.ont

Merhaba; İlk öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz hesaba göz atacağım. DM den yazsam size ulaşabiliyormuyum ? Diğer bir sorum 750 kg altı karavanlara ruhsat gerekiyor mu ? Ben gerekmiyor siye biliyorum. Ben leyli 2.40 modelini düşündüm. 620 kg civarında. İlk karavanım...

7. mrt.ont

Sakarya'da Kamp Alanı Öneri

Sizin gibi düşünenlerinde isteklerinin karşılanması lazım tabi ki. Fakat ben başkasını rahatsız ediyorsa bu olayın özgürlüğün dışına çıktığı düşüncesini taşıyorum. “Maganda” kelimesine gelince anlıyorum sizi haklısınızda aslında daha ılımlı bir kelime kullanılabilirdi. Hoşgörüyü elden bırakmama...
  8. mrt.ont

Ailecek Binek Araçla Gidilebilecek Kamp Organizasyonları Varmı?

İğneada demirköy tarafları çok başarılı. Longoz ormanlarını tercih edebilirsiniz. Ama çok orman içine girmenizi tavsiye etmem. Gün içersinde ufak bir yürüyüş yapmak için girmiştik. Aslında beni rahatsız eden bir hayvan iziyle falan karşılaşmadım. Sadece beni biraz tedirgin etti onun için tavsiye...
  9. mrt.ont

Sakarya'da Kamp Alanı Öneri

Selamlar Sabah erken vakitlerde atıldığıda oluyor muhtemelen bu durumdan rahatsız olmuşlardır. Söylenilmek istenen budur diye düşünüyorum. Bende akyazıdaki sülüklügöle gittiğim zamanlar bu silah sesleri baya rahatsız edici oluyor. İnsanların bu tarz yerlere gelmelerinin sebebi biraz gürültüden...

10. mrt.ont

Selamlar merhaba Gündoğdu karavandan aldınız sanırım bu yaz başıda ben almayı planlıyorum. Memnunmusumuz ? Artıları ve eksileri nelerdir bahsedermisiniz ?

11. mrt.ont

Türkiye’de Üretilen Çekme Karavanlar

İlk karavanım olacak onun için almadan önce güzel bir araştırma yapıyorum. Haziran ayında alacağım kısmet olursa. Hazirana kadar detaylı araştırmalar yapıp her konuyla alakalı bilgim olsun istiyorum. Bahsi geçen firmayıda bu tarz forum sitelerinden takip ediyorum. Şuana kadar herhangi bir...

12. mrt.ont

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Karavanımı gündoğdu'dan almak istediğim için içimi rahatlatmış oldunuz. tekrardan teşekkür ederim. iyi günler.
  13. mrt.ont

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Değerli büyüklerim ve sevgili kardeşlerim, Aranıza yeni katıldım böyle bir başlık görüncede yazmadan geçemedim. Haziran 2019 da çekme karavan almayı planlıyorum burdaki yazıları okuyup bilgi almaya çalışıyorum. İnş bana uygun düzgün birşey bulabilirim. Sağlıcakla kalın hoşça kalın
  14. mrt.ont

Gap Turu Karavanla Güvenli Mi?

Merhaba selamlar 18 ocak 2019 cuma günü askerliğimi İskenderunda bitirdim. Daha sonra dedim ki hemen İstanbula dönmiyim biraz gezineyim. Hatay’ın heryerini (reyhanlı samandağ yayladağ defne arsuz vs vs) karış karış gezdim yemeklerini yedim. Esnafı mükemmel insanları hoşgörülü yanımda kız...

15. mrt.ont

Selamlar, merhaba Gündoğdu karavan hakkında duyduğunuz olumsuz birşeyler mi var? Yoksa iyi bir yer mi ? Öncelikle gündoğdu karavanı bekliyoruz derken bahsi geçen yer hakkında neyi söylemek istediniz ? Geçenlerde gittim görüştüm kendisiyle tanıştım. Birşeyler yaşadıysanız bizide bilgilendirin lütfen
  16. mrt.ont

Karavan'a Ilk Adım

Güzel günlerde kullanmanız dileği ile.
  17. mrt.ont

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Selamlar, Yıllardır Çubucak'ta çadır kampı yaparım bahsetmiş olduğunuz sorunlar hala devam etmekte yöneticileri de gerçekten çok soğuk insanlar bu konuda sizin isteklerinizi göz ardı edeceklerdir. ufaklık için ise içim buruldu. Her neyse bu sene karavan almayı düşündüğümden karavanımla da orayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri