Arama sonuçlarınız

1. C

Bayramda Sülüklü Göl Kamp

@abostan Ben de fotoğraflarına bakarak gitmek istediğim yerlere eklemiştim. Ayı bölgesi olduğunu bilmiyordum. Bebekle gideceğimizi düşünürsek, listeden çıkarmam gerek sanırım. :)

2. C

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

bende Boyard 4 alacağım büyük ihtimal. gelince fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
  3. C

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

@senyureks Hocam ben de henüz almadım çadırı. Bebek olduğu için, gündüz uykularını rahat uyusun diye içi karanlık olan Fresh$Black modellerden alacaktım ama bu defa da havalandırması ve iç tentesi Husky gibi olmadığı söylendi. Yani ya karanlık olacak, ya kalite farkı olacak.

4. C

Hangi Çadırı Almalıyım?

@Cnr81 son kamp deneyiminiz neden hayalleriniz yıktı merak ettim :)

5. C

Hangi Çadırı Almalıyım?

@Cnr81 Aslında mantıklı ama etrafımda çadır emanet isteyebileceğim kimse yok. Çadır kuran arkadaşım yok :) Dolayısıyla ya riske atıp Husky ile gireceğim ya da daha sonra değiştirmek üzere Arpenaz 3+ ya da Arpenaz 3XL ile başlayacağım.

6. C

Hangi Çadırı Almalıyım?

Arkadaşlar selam, ben de ufaktan fikir isteyeceğim sizden. -3 kişiyiz (2 yetişkin 1 bebek) -Araba ile kampa gideceğiz, dolayısıyla taşıma sıkıntısı olmayacak -Öyle karda buzda kamp yapacağımı düşünmüyorum. üşümeyi sevmem. -çift giriş, mümkünse balkon, içi tül bir tente ile havalandırması güzel...
  7. C

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

@tr100a Hocam bu çadır bize çok büyük, belki ileride çocuk çoğalınca düşünülebilir. Başlangıç için yukarıda sıraladığım alternatiflerden birini önerebilirseniz memnun olurum. @pashcat Valla masa on numara olmuş. Ama benim yapabileceğim iş değil. Deachtlon'dan katlanır masalardan alacağım.
  8. C

Karanlık olayı çok güzel Arpenaz'ın ama balkonu yok, eksikliğini hissetmediniz sanırım. Seçtiğim çadırlarla arasında yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse. 2 yetişkin 1 bebek ve eşyalar rahat eder miyiz bilemedim. Yoksa tek kişi için uygun görünüyor.

9. C

Şişme yatak aklıma gelmemişti. Ayrı matlar alıp çocuk için de belki şişme mat ve evdeki küçük döşeğini alırım demiştim ama bu mantıklı gibi duruyor. Tam çadır ölçüsünde nasıl denk getirdiniz? Kendi yaptığınız masanın fotolarını paylaşır mısınız? Ayrıca çadır altına ben de bir şey alacağım...

10. C

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Tek başına kamp fotolarını görünce çok pis gaza geldim yine. :)
  11. C

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır hevesle izlediğim aktiviteye 2 aile olarak başlayacağız. Ankara'da yaşıyoruz, haftasonları bir yerlere kaçalım istiyoruz. Daha araştırmaya yeni başlamışken çadır konusu uzadı gitti. Daha bunun matı var, lambası var, tenceresi var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı...

12. C

Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler

çadır araştırmasındayım. malzemeleri tamamlayınca tekrar bu konuya geleceğim :)
  13. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam arkadaşlar. Binalardan ve rakamlardan iyice bıkmam nedeniyle, ara ara üye olmadan faydalandığım siteye, çadır ve kamp tecrübesi olan arkadaşlardan faydalanmak amacıyla üye oldum. Sıkıntı çıkmazsa bir kaç haftaya ayağım yeşile değecek.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri