Arama sonuçlarınız

1. D

Mevcut Hamağa Cibinlik (sineklik) Ilavesi Ve Tarp Önerisi Gerekli

Ben tek başıma 1-2 gecelik konaklamalarımda hafif olsun diye çadır yerine bu hamağı kullanmak istiyorum bu yüzden aldım. Hamakta gecelemenin verdiği özgürlük duygusu muhteşem gerçekten, fakat gece uyuyunca hamağın altından vahşi bir hayvan tarafından taciz edilirmiyim acaba diye de düşünmüyor...

2. D

Teşekkürler, Hamak kampına merak sardım ilk hamak kampını yapınca çok sevdim ve cibinlikli hamak alayım dedim. Siz hamak kampı yapıyor musunuz?
  3. D

Dediğiniz cibinlikli hamağı sipariş ettim. Ayrıca 3x3 metre branda siparişi de verdim. US $17.59 19% OFF|Spor ve Eğlence'ten Güneş Koruması'de 3 m x 3 m 4 m x 3 m Plaj Güneş Barınak Tarp Çadır Gölge Ultralight UV Bahçe Tente gölgelik Tente Açık Kamp Hamak Yağmur Sinek Aliexpress.com'da |...

4. D

cibinlikli olanı daha mantıklı duruyor. fermuarlı yapısı filan daha bir kombine sanki...
  5. D

Vergiler ile kaça gelir acaba cibinlikli hamak?

6. D

Garmin Ile Iz Kaydı Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar Garmin etrex 30x aldım. Sorum şu: Diyelim doğaçlama bir yer gördüm ve hoşuma gitti elimde hiç iz yok ve sıfırdan başlayarak A noktasından yürüyüşe başlayıp B noktasında bitireceğim, dönüşte de yine bu rotayı takip ederek A noktasına dönmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

7. D

Köpeklerle Karşılaşmalar...

Birden fazla köpek varsa mesela dört köpek?
  8. D

Çok ilginç, bazı köpeklerde farklı sonuçları mı var acaba? benim okuduğum tüm yazılarda göz temasından kesinlikle kaçının yazıyordu....
  9. D

Arkadaşlar tek başıma doğa yürüyüşü ve kamp yapmaya başladım, ikinci etkinliğimde 2 farklı yerde 3-4 çoban köpeği kangal köpeği olmak üzere karşılaşmalar yaşadım ve köpekler ciddi ciddi taciz etti beni, soğukkanlı tavırlarım sayesinde birşey olmadı ama bundan sonraki yürüyüşlerimde endişe...

10. D

Hamak Ile Ormanda Kamp Yapmak?

Ayrıca video kanalım youtube ta videolarıma bakabilirsiniz. Youtube Videolarım

11. D

Evet biraz daha foto var.
  12. D

Balta mı, Bıçak mı?

İlave olarak testere de lazım, yerine göre baltadan çok çok daha pratik. İzeltaşın güzel testereleri var.

13. D

Balta mı, Bıçak mı?

Fiskars x7 aldım 2 kere kullandım bıçağın ağzı yamuldu, bir daha asla almam.
  14. D

Baytekin Türkiye Haritası

Arkadaşlar Baytekin Türkiye Haritası elinde olan varsa payulaşabilirmi acaba deneme amaçlı bakıp sileceğim ...
  15. D

Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme

Arkadaşlar yüklenebiliyormuş, rica etsem baytekin türkiye haritası elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba?

16. D

Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme

Amerikadan gelen garmin etrex 30x cihaz yerleşik hafızasına ( microsd karta değil ) Türkiye haritası yüklenebiliyor mu?
  17. D

Selamlar, Hamak için cibinlik (sivrisinek vs için tül perde ) ve uygun fiyatlı tarp önerisi olan varmı acaba?
  18. D

Teşekkürler

19. D

Cevaplar için teşekkürler. Tek başıma 20 km lik doğa yürüyüşü ve ilk hamak kamp etkinliğimi gerçekleştirdim. 15 kg ağırlığa ulaşan sırt çantam ile (çadır almadım) düştüm dağlara tepelere, 2 sefer 3-4 kangal tarafından taciz edildim soğukkanlı kalarak ısırılmaktan kurtuldum. (Rotayı çizen...
  20. D

Hamak ile ormanda kamp yapan varmı aramızda? Hafta sonu etkinliğim için Değirmendere / İzmir civarı yürüyüş ve kamp yapmak istiyorum ama 18 km lik mesafe 15 KG - 17 KG lik çanta beni düşündürüyor. Çadır almasam 2.5 -3.0 kg civarı tasarruf sağlayacağım. Hamak (cibinliksiz yani üst örtüsü...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri