Arama sonuçlarınız

1. D

Google Earth Ile 1:25000 Harita Nasıl Yapılır?

şu linkte http://geodata.ormansu.gov.tr/# Alt kısımda ölçek var ama 1:25000 göremedim

2. D

Ne Sıklıkla Doğaya Çıkıyoruz ? (anket)

Ohh miss! İnsan bir şeyi çok ister ama istediği oranda o iş olmaz ya benimkisi de işte öyle...
  3. D

Kamp Malzemesi Yardım Talebi

Şişme yatak almaktansa mat almak daha mantıklı bence. Patlar hava kaçırır iner vs canınızı sıkar.

4. D

İzmir'de Ücretsiz Kamp Alanı Arıyorum

Delikli koy için hazırlıklı gidin, su yiyecek biterse araç yoksa çok zor olur.
  5. D

İlk oy benden olsun, Fırsat buldukça doğaya kaçmaya doğada olmaya özen gösteriyorum. O sessizliği hissetmek temiz havayı içime çekmek bana tarif edilemez huzur veriyor. Gitmeye özen gösterdiğim yerler daha çok insanların rahatsız etmediği insanların olmadığı ıssız bölgeler, tüfek ataşli silah...

6. D

Detay belirtebilirsiniz ? Örnek: Kamp alanlarına giderim ya da Issız yerleri tercih ederim v.s gibi.

7. D

Yurtdışından Aldığım 2 Adet Baofeng Uv-5r Gümrüğe Takılır Mı?

Biraz geç oldu ama geldi fakat bir adet telsiz aldım. Ayrıca gümrükteki muafiyet kalkmadan önce almıştım şu an durum ne olur bilmiyorum
  8. D

Milli Haritamız varmış HGM Atlas HGM Atlas
  9. D

Verdiğiniz linkteki 1:25000 lik kmz dosyasını google eart ile açtım ama videoadaki arkadaşın anlattığı gibi haritadaki bir bölüme sağ tıklayınca seçenekler çıkmıyor?

10. D

Aslında istediğim 1:25000 harita google earth ile. Doğada kaybolmamak adına gideceğim bölgenin 1:25000 oranda yazıcıdan çıktısını alıp pusula ile kullanmak için kendimi gelilştirmek istiyorum. Ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum, yardımcı olan olursa sevinirim.

11. D

Efemçukuru , Kavacık , Gödence Gezisi

İyi gezmeler. Kamp yapacaklar için o bölgeyi hiç tavsiye etmiyorum, üzüm bağlarını !hayvanlardan korumak için konulan mermi sesi ses yapan cihazlar yüzünden gece uykusuz kaldık resmen...
  12. D

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

Geçen gün Jandarma'nın gözü önünde bıçağı sağ tarafıma kemere geçirdim gördü ama bir şey demedi, üzerimdeki kıyafetlerden kampçı olduğumu anlamış o yüzden ses etmemiş olabilir.

13. D

Selam arkadaşlar Google Earth ile 1:25000 harita yakınlaştırması nasıl yapılır bilen varmı?
  14. D

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Dizel binek bir araç alın şöyle 30-35.000 e güzel araçlar var, mesela hyundai accent era 2006 model 1.5 vgt 110bg dizel var bende bagajı oldukça geniş tavsiye ederim, araçla gidilecek yere kadar gidersiniz, daha sonra yaya devam edersiniz. Arazi araçları bende baktım fakat hem pahalı hemde...
  15. D

Melikler Yaylası Ve Dedegöl Dağı

Kurban bayramı'nda eşimle birlikte oralarda kamp yapmıştık, muhteşem bir coğrafya ama insanımız pis çöpünü oturduğu yere atıyor.

16. D

Izmir Kamp Yeri (başlangıç Için) Tavsiye

Karaburun'da kamp yerleri bakabilirsiniz.
  17. D

İzmir - Artvin Arası Gezi Programımız Hakkında Bilgi!

Arkadaşlar, eşim ve ben İzmir'den yola çıkıp Artvin'e kadar binek aracımız ile gitmeyi düşünüyoruz. 9 günlük bayram tatilini bu şekilde değerlendirmek istiyoruz. Rotamız sırasıyla İzmir den çıkacağız, Eskişehir Bolu Trabzon Rize Artvin olacak şekilde düşündüm. Özelikle Trabzon, Bolu, Rize...
  18. D

Tek Başına Doğa Yürüyüşü Ve Kamp Güvenliği..

Merhaba arkadaşlar, Biz geçen sene kampçılığa merak sardık hanımla birlikte, çevremizde maalesef kafa dengi çift bulmakta zorlanıyoruz. Hanımla kampa gittiğimizde daha çok kamp alanlarında konaklıyoruz. Fakat ben tek başına kimsenin olmadığı ıssız orman içlerine girmek ve 1-2 gece kamp yapmak...

19. D

Kamp Yeri Seçimi

Selam, çok güzelmiş gerçekten, kampı tek başına mı yaptınız acaba?
  20. D

İzmir'de Ki Ücretsiz/uygun Fiyat Kamp Alanları

Uygulamanız için emeğinize sağlık, Bir kaç eleştirim olacak. Giriş ekranını yada kayıt ol ekranını kullanabilmek için büyüteç gerekiyor. Giriş bilgileri doğru olduğu halde kabul etmiyor ve kitlenip kalıyor, herşey baştan başlıyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri