Arama sonuçlarınız

1. D

Baofeng Uv-9r

Merhaba arkadaşlar, Baofeng UV-9R kullanan var mı aramızda, 2017/2 Telsiz sınavına gireceğim kısmet olursa, bu Baofeng UV-9R telsizden almak istiyorum sizce alayım mı?

2. D

Uhf/vhf Telsiz Ile Pmr Telsiz Haberleştirilmesi

Döküman linki nerede acaba?
  3. D

Kamp Alanları Tehlike Çanları Çalıyor...

Önemli bir konu olduğu için mesajım olsun. Maalesef insanlarımız pis, arabadan, yolda giderken, piknik veya kamptan sonra, tekne gezisinde bile insanlarımız çöpünü maalesef dışarıya atıyor kaç defa şahit oldum, gördüğümde içimden o çöpü dışarıya atan kişiye karşı istemeden de olsa bir nefret...

4. D

Dikili / İzmir'deki Aşıklar (nebiler) Şelalesi Kamp ...

Selamlar, bu hafta ya da önümüzdeki hafta eşim ile birlikte Dikili / İzmir'deki Aşıklar (Nebiler) Şelalesinde Kamp yapmak istiyoruz. Ulaşım nasıl, nerede çadır atmamızı tavsiye edersiniz? Kamp ateşine izin var mı? İçecek su olayı nasıl çözülür?
  5. D

Yurtdışından Aldığım 2 Adet Baofeng Uv-5r Gümrüğe Takılır Mı?

Selamlar tekrar, Alacağım ürün 135 USD olursa eğer sizce toplamda eğer vergi isterlerse ödeyeceğim vergi miktarı maksimum ne kadar olacaktır? Teşekkürler.

6. D

Baofeng Uv-5r ye PMR frekansları yüklesek bu şekilde amatör telsiz lisansı olmadan kullansak sorun teşkil eder mi? Tavsiye edilen PMR cihazlara baktım tekinin fiyatı Baofeng Uv-5r çiftinin fiyatından pahalı, bu yüzden Baofeng Uv-5r için sadece PMR frekans yükleyip sadece PMR frekansta...

7. D

"Amatör telsiz lisansı" ile "amatör kullanım için" kavramları karışıyor olabilir mi? Ben 2 adet aldım, sıkıntı olmaz umarım.
  8. D

Evet açılmış teşekkürler, tuırkiye.gov.tr adresinden başvurdum.
  9. D

Az önce bende amatör lisans sınavı için başvuru yaptım. Şimdi 40 TL vakıfbank'a yatırılması gerekiyormuş. Sınav 01 Ekim 2017 Pazar günü olacakmış, ne yapabilirim açıkçası bilmiyorum, A/B için başvurdum.

10. D

Bazı forumlarda okuduğuma göre önce yurtdışından cihazı getirttiğini söyleyip lisans için başvuranları okumuştum, hatta getirttikleri cihazlar BTK sayfasında olmayan cihazlardandı.

11. D

Görebildiklerim...

Beğenen olmamış sanırım :unamused: devamını getirmeme gerek yok o zaman.
  12. D

Selamlar, Aşağıdaki linkteki telsizden aldım, 2 adet fiyatı 49.68 USD. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com 2pcs Baofeng uv-5r CB radio VOX 10 Km Walkie Talkie pair Two Way radio communicador for Baofeng ham raido uv5r

13. D

Selamlar, öncelikle cevaplar için tşk. ler. aliexpress.com sitesinden kredi kartı ile aldım, POSTNL posta şirketiyle ücretsiz olarak Çin'den bizim PTT ile kendi adıma gönderiliyor, sorun çıkma yada gümrüğe takılma olasılığı varmı? En kötü ihtimalle takılırsa ne kadar vergi v.s öderim? Gümrükte...
  14. D

Arkadaşlar selam, az önce çinden 2 adet Baofeng uv-5r siparişi verdim 49.80 USD tuttu. Gümrükten sorunsuz alabilirsem kullanmayı düşünmüyorum önce lisans alıp sonra kullanmak istiyorum. Herhangi bir amatör telsiz lisansım mevcut değil. Gümrüğe takılma ihtimali nedir acaba? Bu 2 ürün için...
  15. D

İlk Kampımızı Yaptık..

Nihayet ilk kampımızı eşim ile birlikte sorunsuzca yaptık. İzmir'den Nevşehir'e yola çıktık, Uşak Ulubey kanyonunun yanndaki piknik alanında bir gece konakladık ilk çadırımızı burada kurduk. Benim istediğim Ulubey kanyonuna inip orada kamp yapmaktı fakat ilk kampımız olduğundan dolayı...

16. D

İzmir Kamping Tavsiyesi Ağustos-eylül 2017

Ne kadara kaldınız acaba, çadır başı mı yoksa kişi başı mı ücret alınıyor?
  17. D

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

Normal hayatta zaten ben taşımam ama kampa giderken elbet yanımıza alıyoruz, bu sorun teşkil eder mi? Birde kampa gittiğimizi güvenlik görevlisine ispat ve ikna etme gibi bir durum da söz konusu... Özel aracımızla kampa gittiğimize farz edersek, bagajda bulundurmanın yasal olarak durumu nedir...
  18. D

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

Arkadaşlar, kampa giderken bıçak, balta, torpil, biber gazı, elektro şok gibi aletleri kamp çantasında mı yoksa arabanın bir köşesine mi koymalıyız, kısacası bu işin taşıma raconu nedir?

19. D

Tavsiyenize İhtiyaç Duyuyorum.

Eğer sakin ve sessiz bir yerde kamp yapmayı istiyorsak yorumlardan anladığım kadarıyla bazı riskleri de göze almak gerekiyor sanırım...
  20. D

Etkinlik Dönüşü Ekipmanlarınızı Nerede Tutuyorsunuz?

doğadaki canlıları öldürme taraftarı kesinlikle değilim, eğer canlılar varsa bildiğimiz ve bilmediğimiz birden çok sebebi, doğanın dengesini bozmamak gerekiyor. Çevremize karşı çok duyarlı olmalıyız.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri