Arama sonuçlarınız

1. D

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Elinize sağlık böyle bir işe başlayabilmek için azim ve kararlılık gerekli. İşin birde güvenlik kısmını ihmal etmeyin bence, sonuçta aileniz ile birlikte seyahat edeceksiniz.

2. D

Etkinlik Dönüşü Ekipmanlarınızı Nerede Tutuyorsunuz?

Kafama takılan işin emizlik kısmı bir şekilde halloldu diyelim, davetsiz misafirlere ne demeli, örümcek karınca v.s. v.s gibi.
  3. D

Nevşehir 'de Nerede Çadır Kurulur?

Teşekkürler.

4. D

Deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler.
  5. D

Nevşehir 'de Nerede Çadır Kurulur?

Arkadaşlar eşim ile kısmetse ilk kez çadırda tatil yapacağız, Nevşehir'de nerede çadır kurabiliriz? Daha çok .adır kurmaya elverişli temiz, güvenli fiyatıda uygun olan bildiğiniz yerler varsa önerilerinizi bekliyorum.

6. D

Arkadaşlar, kamp doğa yürüyüşü v.b gibi etkinliklerinizden sonra ekipmanlarınızı nereye koyuyorsunuz.? Evin içine koyuyorsanız, ekipmanlarınızın temizliğini, örümcek karınca akrep yılan v.s v.s gibi kontrollerini nasıl yapıyorsunuz, gözden kaçan bir şey olursa, mesela akrep yada örümcek v.s...

7. D

Morakniv Companion Heavy Duty Mg

Bizim yerli sitelerde Morakniv® Companion Heavy Duty MG diye şu fotoğrafı yayınlamışlar. Amazon vs. gibi yabancı sitelerde ve youtube incelemelerinde ise şu fotoğraf var: Hangisi gerçek Morakniv® Companion Heavy Duty MG acaba bilgisi olan varmı?
  8. D

Görebildiklerim...

9. D

Görebildiklerim...

2017 senesine ait Antalya tatilimizden bazı kareler. Düden Şelalesi / Antalya Manavgat Şelalesi / Antalya Alanya / Antalya

10. D

Görebildiklerim...

Bu bölümde görebildiğim ve çekmeye çalıştığım fotoğraflarımı paylaşacağım umarım beğenirsiniz.

11. D

Doğa Yürüyüşü Ve Kamp Için Önerilerinize Ihtiyacım Var.

Sanırım aile ile gidilen güvenli kamp alanları en doğru seçim olacak. Tek başına kamp ve doğa yürüyüşü hakkında neler söyleyebilirsiniz?
  12. D

Doğa Yürüyüşü Ve Kamp Için Önerilerinize Ihtiyacım Var.

Arkadaşlar, doğa yürüyüşü ve kampçılığa merak sardım ve eşimide buna ikna etmeyi başardım bu bizim ilk deneyimimiz olacak, gerekli olabilecek hemen hemen tüm yürüyüş ekipmanından kamp ekipmanına kadar ekipmanlarımızı aldık. Forumda yazılanları okudum, cevaplar da verilmiş ama tatmin...

13. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, Adım Doğan, İzmir'de oturuyorum, forum ve yardımlaşma ortamı çok güzel, umarım keyifli ve bilgi dolu paylaşımların devamı gelir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri