Arama sonuçlarınız

1. G

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım yasar gakko 0 rh pozitif 0 532 7366102 izmit / kocaeli

2. G

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak sn mücahidbey touba noktasında haklısınız yalnız benim 1.3 mülti jet motorda torbo 2600 devirden sonra devreye girdiği için arabayı park etmem esnasında çalışmadıgı için veya ben sakin kullandıgım için turbonun yaglaması normale...
  3. G

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bu iş olmıyacak zannedersem

4. G

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak haklısınız ben turbolu arac kullandıgım halde turbo noktasında bilgimin olmadıgını belirterek dizeil aracların benzinlilerden faklı olarak rorantite calıştırılarak hararetin düşürüldününü söylemeye çalıştım. şöyle acıklamaya...
  5. G

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak olayı turba noktasında bilmiyorum ama 1.3 multijet torbalu raçta kullamdım benim billdigim multijet araçlardada gecerli olan dizel raçlarda rorantide motorun sıcaklık veya hararettin düşürülmesi amacıyla çalıştırılmasıdır bebzinli...

6. G

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Yeni üyeyim iki gündür 45 sayfayı ve baglı linklerin çoğunu okudum aracım olmadığı halde hepinizden çok belki ben merak ediyorum

7. G

Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin

Ynt: Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin acilmiyor birdaha yüklermisiniz tşk
  8. G

4x4 land roverimi satıyorum...

Ynt: 4x4 land roverimi satıyorum... fiyatını merak ettik

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz