Arama sonuçlarınız

1. Anyturtle2

Şehir Dışına Yolculuk

Eşimle birlikte otobüs bileti alacağım da hangi firmayı seçsek diye düşünüyoruz dünden beridir kararsız kaldık daha önce tecrübesi olan şehir dışına yada iş gezisinde sürekli seyahat eden var mıdır

2. Anyturtle2

Şehirler Arası Seyahat

Hafta sonu İstanbul’a gideceğim bir çok işlerimde birikti hem yolda işlerimi bir yandan yaparken bir yandan da daralmadan seyahat ermek istiyorum ama hangi otobüs firmasını seçeceğime karar veremedim bir türlü tavsiye verebilecek olan varmı.
  3. Anyturtle2

Yurt Dışında Yemek Bulabilmek!

26 Ocak ile 29 Ocak arası Gürcistan’a gittim. Yemek kültürünü merak ederek gittim ama açıkçası benim için pek iyi bir deneyim olmadı. Tüm influencerlerın söylediğinin aksine denediğim çoğu yemeği sevemedim, bazı günler gerçekten aç kaldım diyebilirim. Damak tadı meselesi tabii ama bana hiç hitap...

4. Anyturtle2

Selamlar Forum

Fazla olmayan bir mesafe için Kamil Koç dan otobüs bileti almayı düşünüyoruz arkadaşlar ama bayadır otobüs kullanmıyorum ben kullananlar varsa tavsiye ederimsiniz nasıldır? Rahat edermiyiz.
  5. Anyturtle2

Manısada Gezılecek Yerler?

manısada gezılecek yerler nereler acaba?

6. Anyturtle2

Otobüs Yolculuğu Için Hangi Firmayı Tercih Edersiniz?

Otobüs yolculuğu için hangi firmayı tercih edersiniz? Otobüsleri eski ve konforsuz olmamalı.

7. Anyturtle2

Otobüs Şirketi Önerisi

Selam arkadaşlar 15 saatlik bir otobüs yolculuğuna çıkmam gerekiyor. Bu zorunlu yolculuk boyunca olabildiğince rahat etmek istiyorum bana önerebileceğiniz şirketleri bekliyorum?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri