Arama sonuçlarınız

1. Boyraz

Mobicool Fr34 Akü Koruma Sistem Sorunu

Maalesef başka akü şansı yok. Akü sıfır bu arada. 1 ay oldu alalı, 11v altına hiç düşürmedim.

2. Boyraz

Mobicool Fr34 Akü Koruma Sistem Sorunu

Herkese merhabalar, Koltuklu Renaut Trafic aracımı camper olarak kullanmaktayım. Çok gezen az konaklayan birisi olarak enerji ihtiyacımı alternatörden şarj olan 60 amper jel akü ile karşılamaktaydım. Konaklamamız genelde akşam üzeri başlayıp sabah erken bittiği için 60 amper akü telefon...
  3. Boyraz

Otomobil Ruhsatlı T4'ü Camper A Çevirdikten Sonra

Bahsettiğiniz ceza yiyenler muhtemelen 2+1 kamyonet sınıfında olan araçlar. Onlarda yük taşımak için ayrılmış bölümde sabit mobilya elbette sıkıntı yaratır. Konuda bahsedilen 8+1 otomobil ve 5+1 panelvanlar. Karavan ruhsatı almanın şartları belli. Sabit ocak, koltuk sayısı kadar yatak. Ocak...

4. Boyraz

Ara Araçlarımız ve amaçlarımız farklı. Şimdiki aracım 5+1 Trafic. Öncekiler yine koltuklu Starex ve Doblo idi. Benim en az 5 kişilik koltuk ve ruhsata, ayrıca şehiriçinde rahat kullanabileceğim ebatta bir araca ihtiyacım var. 2 kişi ve sadece karavan amaçlı kullanabilecek olsam elbette bir...
  5. Boyraz

Koltuk adedini değiştirmediğiniz sürece hiç bir sorun çıkmaz. Şaşıp yanılıp ruhsat değişikliği yapmayın. Aynı şekilde sınıf değişikliği yapmadan, ama orjinal koltuklara dokunmadan kamp aracına cevirdigim 3. aracımla tatildeyim, en az 7 8 defa muayeneye geçmişimdir. Hem de benim araçlarım bu...

6. Boyraz

Yedigöller'deki Uzun Kamplar Için Duş Problemi

Bu üründeki sıkıntı basınç meselesi. deniz sonrası tuzu arındırmak için belki ama sabun ve şampuanu durulamak mümkün olmuyor. Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum, tabi ucuna duş başlığı takarak. Elinizle 8-10 defa pompaladıktan sonra makul bir tazyikte suya sahip oluyorsunuz. Koçtaş'ta kaliteli...

7. Boyraz

Mini Camper(hafif Ticari Araçlar)

Merhaba, Benzer durumda iken hazırlayıp 3 sene gezdiğim aracımı, ikinci araç imkanı doğduğu için satıyorum. Fikir edinebilirsiniz, almak isterseniz de yardımcı olurum. Gezecek birinin almasını tercih ederim. Dizel otomatik 5 kişilik kamp aracı. Haftaiçi iş,hafta sonu kamp Türkiye'nin en büyük...
  8. Boyraz

Araç Üstü Çadır Seçimi

Fiber de çok tercih ediliyor, muhtemelen siz denk gelmediniz. Bursa'da yerli imalat yapan bir abimiz var. Free camping Bursa diye aratırsanız sitesini bulursunuz. Öte yandan 4 kişi konaklama ve pickup üstüne takılacağı için ben katlanır modelin size daha uygun olacağını düşünüyorum. Fiber...
  9. Boyraz

Kamyonet Üstü Çekme Karavan

Ne dersiniz? Kamyonete sadece yapma kasa olarak işletilebilir mi? Video: https://youtu.be/FktiwugBq4E

10. Boyraz

Kendi Karavanını Yapanlar; Renault Master L4h2

Bildiğim kadarıyla TSE onayı alabilmeniz için minimum 60 cm giriş alanı kalması gerekli. Aşağıdaki gibi bir sistem yapabilirsiniz, veya TSE onayından sonra ebadı değiştirebilirsiniz.

11. Boyraz

Bence çok güzel. Tekli yatağı yükseltebilirsiniz depolama için. Eşinizle ayrı yönlende yatmakta iyi bir fikir. Özellikle sıcak havalarda tercih edilebilir. Yalnız girişi biraz kapatmış. Bu arada program çok pratik bişey sanırım, hemen hazırlamışsınız. Var mı bir linki?
  12. Boyraz

O zaman arkada enlemesine yatağı geniş yapıp gerektiğinde 2 çift olarak bile rahat rahat kullanabilirsiniz. Ya da şu fotoğraftaki gibi sabit bir yemek grubu bile eklenebilir. Gerçi fazla sıkışık olur ama tercih sizin :)

13. Boyraz

Aynen. Arkaya ranza sistemi ile 2 çocuk için ayrı yatak, önde aracın boylamasına L oturma grubu. Bu şekilde 80 cm ranza, 100 cm banyo, geriye kalır 260 cm. Ferah ferah yatarsınız :)
  14. Boyraz

Ben çocuklu ailelerde sabit yatağın çocuk yatağı, ebeveyn yatağının oturma grubu olarak kullanılacak yatak olması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğun saat 9'da uykusu gelip yattığında ya dar yerde oradan oraya taşıyıp kendinizi ve çocuğu perişan edeceksiniz ya da masayı kapatıp saat 9'da siz de...
  15. Boyraz

Bu arada aklıma gelmişken araştırmalarınızı Renault Master yerine Wauxhall Movano olarak yapın. Avrupa'da genelde bu marka ile satıldığından daha fazla sonuç bulursunuz.

16. Boyraz

Sürücü koltuğundan arka bölüme geçmekten fedakarlık ederseniz, ki çocuğunuzun güvenliği için etmelisiniz (önde çiftli koltuğu değiştirmeyip 2+1 ruhsat alarak) ön koltukların arkasına yatağa dönen L oturma grubu koyarak rahat rahat 4 kişilik dizayn oluşturabilirsiniz. Linkte örnekleri var...
  17. Boyraz

Mini Camper Yapmaya En Musait Araç

Teşekkür ederim. Evet biraz yüksek kestirdim sonra ince ayar yaparım diye ama hiç kullanma ihtiyacı duymadığından öyle kaldı.
  18. Boyraz

Bu da benim sistemin fotoğrafları. Araç üstü çadırla toplam 4 5 kişilik yatma alanı sağlıyorum.

19. Boyraz

Konunun sahibi araç içinde yatmak maksatlı bir sistem soruyor, ben de kendisine bu yönde yanıt verdim. Cevabimin muhatabi siz değilsiniz. Sizin nerede uyudugunuz bagajda ne taşıdığınız kimseyi ilgilendirmez ama sizin bu başlığa bir yanıt vermiş olmanız başlık konusunu ve içeriğini de değiştirmez.
  20. Boyraz

Bütün bagajı tabağa çanağa ayırmak bence de mantıklı değil. Özellikle böyle küçük hacimde lavabo filan gerçekten gereksiz. Ama bu tarz bir platform kullanmadan araç içinde rahat bir şekilde yatmakta mümkün değil. O yüzden ben şu modelden esinlenip bir kamp kutusu yaptım. Bagaj alanının tamamını...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri