Arama sonuçlarınız

1. Boyraz

Defender 110 İçİn Yenİ Nesİl Benzİnlİ Motor Ve Şanziman Şeçİmİ Ve Restorasyonu

Araç Proje | İstanbul - Motor Değişikliği Projesi

2. Boyraz

Defender 110 İçİn Yenİ Nesİl Benzİnlİ Motor Ve Şanziman Şeçİmİ Ve Restorasyonu

Benzinli motor degisikliklerinde 2 motor arasında ki güç farkının %30u gecemeyecegini de göz önünde bulundurun.

3. Boyraz

Pokut Yaylası

Evet, doğal güzellikler bir yana bırakırsak, halkın çok misafirperver olduğundan bahsedemeyiz. Özellikle doğu ve güneydoğuyu gezip bu konuda çıtanızı yükseltirseniz.
  4. Boyraz

Motokaravan Koltuk Sorunsali

Sanırım projeniz 2 kişilik yatak göstermekte. Bu sebeple araçta 1+1 koltuk istemişler. Araç planına 3. bir yatak ekleyebiliseniz 2+1 alabilrisiniz diye tahmin ediyorum. Duş konusu ise çok ilginç gerçekten. Kanunda da bir aracın kamp aracı sayılması için duş/wc zorunluluğu yok.

5. Boyraz

Olimpos' Tan Kaş' A Gezi

1 hafta önce aynı rotayı izledik, taze taze izlenimlerimi aktarayım. Olympos yerine Çıralı'da kalmanızı tavsiye ederim. Olympos'ta çadır için müsait yer göremedim. Örneğin Kadirin Ağaç Evlerinde artık çadıra izin verilmiyor. Kumsal kısmı da ören yeri olduğu için izin verilmiyor. Çıralı'da...

6. Boyraz

Bisiklet Ile Evden-İşe Gitmek İstiyorum

Bir forumda başka bir forumu önermek hoş kaçmayacak ama, sadece bisiklet ile alakalı bir forumda hergün işe gidip gelenlerin oluşturduğu başlıklar var ve hergün sayfalarca ekleme yaplıyor. Aradığınız yardım ve cesaret orada :) Hatta kendinize güzergah arkadaşı bile bulabilirsiniz. Google da...
  7. Boyraz

Araç Üstü Çadır Almalı Mıyım?

Aracım hafif ticari, araç üstü çadır kullanıyorum. Avantajları çok ama gerçekten 4 çeker gerekli bu iş için. Bir de aile ile kamp alanı haricinde kalma cesareti gerekli. Kamp alanında kalınacak ise araç üstü çadırın bir manası yok. En son Kömür Limanında çadır alanında değil, geride araçların...
  8. Boyraz

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

Yarı otomatiklerin karavan çekmek için uygun olmadığını düşünenlerdenim. Kalkışta balataların zorlanacağı kesin. Manuelde de zorlanır ama manuelde her sene baskı balata değiştirseniz bile dokunmaz adama. DSG öyle mi ya. Öte yandan motor olsun, ilk hareketten sonraki vites değişimleri olsun bir...

9. Boyraz

Sulu Tip Kompresörsüz Soğutucu

Nemli ortamı daha çok nemlendirerek daha bunaltıcı hale getirmekten başka bir işe yaramaz. Bunların kullanılabileceği yerler çok kuru havaya sahip karasal iklimin yaşandığı yöreler. Karavancıların genelde deniz kenarı ve ormanlık alanda olduğunu düşünürsek, karavancılaırn işine yaramaz.

10. Boyraz

Ağvada Bir Hafta Sonu Kamp Klasiği

Çok sevdiğim bir kamp alanıdır. WClerin arkasından tepeye doğru çıkan yolda, kumsala inmeden solda güzel bir düzlük var. Ateş yakmayacağınıza dair söz verdikten sonra burada konaklamaya izin veriyorlar. Manzarası çok güzel.
  11. Boyraz

2007 Ford Focus 1.6 Tdci Trend Cvt Şanzıman Sorunu

Maalesef bildirdiğiniz emareler arıza olduğunu gösteriyor ama şanzman dağılmış değil. Lakin bu şekilde kullanırsanız daha büyük hasarlara sebep olabilir. Tavsiyem aracınızı yetkili servis yerine çevrenizde bilinen güvenilir bir otomatik şanzıman servisinde yaptırmanız. Hem daha hızlı hem de...

12. Boyraz

2007 Ford Focus 1.6 Tdci Trend Cvt Şanzıman Sorunu

Geçmiş olsun, umarım durumu masrafsız bir şekilde atlatırsınız. Ford'un CVT şanzımanları kronik olarak sorunludur. Zaten kısa bir süre için kullanılıp sonra piyasadan çekildi. Bir kaç yıl öncesinde çift debriyajlı sisteme geçene kadar Ford'un dizel otomatiği dahi yoktu. CVT ve dizel motorun...
  13. Boyraz

Araç Üstü Çadır Yapmak Istiyorum Yardım Ve Onerilerinizi Bekliyorum

Doblonun tavan yük limiti 100 kg. Bu 100 kg araba bir çukura düştüğünde kazandigi ivme ile 400 500 kg olur. Tavan citalari bu ağırlığı taşıyacak şekilde yapılmıştır. Bugüne kadar gördüğüm en dandik tavan çıtası Duster'inkiler ama onlarca araçta çadır takılı olmasına ragmen hiç sorun yaşayan...
  14. Boyraz

Fiber olanlarda tamamı aracın tavan taşıyıcı barlarina biniyor. Yandan açılan tiplerde araca ve merdivene dağılıyor. İlave bilgi olarak araç kataloglarında verilen 70 100 kg gibi tavan yük limitleri kinetik yük içindir. Aracın yoldaki gidişini duruşunu etkilemeyecek üst limitlerdir. Durağan...

15. Boyraz

Eşim ıssız yerlerde kalmaya korktuğu için 4x4 gereği doğmuyor bize. Hafif ticari kullanıyorum, aracın içinde de yatak olan bir düzenek ile 2+2 kişilik yatma alanına sahip oluyorum.
  16. Boyraz

Kendi adıma söyleyeyim. Freecamping kullanıyorum. Her türlü zeminde (taşlık, çamur, yağmurda su basma riski olan alan, hatta belli açılara kadar eğimli zeminler) konaklama imkanı. Çadır alanını temizleme, kar küreme vs derdi yok. Açılması 1 dakika, toplanması 2 dk sürer maksimum. Kampınızı...
  17. Boyraz

Freecamping tarzında fiber çadırı bu maliyetle yapmanız zor. Kalıbının yapılması, fiberin dökülmesi vs vs astarı yüzünü geçer. Diğer türlü, yani ortadan katlanıp branda ile örtülen model (sedan araca gidecek olan bence budur) maliyet olarak size daha yakın ama bence bunlardan bir tanesini...

18. Boyraz

Yurtdışı Gezileri Için Uygun Karavan Tipi Tavsiyeniz Nedir?

Bu blog size ilham verebilir ; KARAVANLI SEYAHAT: KARAVANLA BÜYÜK AVRUPA TURU İLK GÜN Çalışan ve büyük şehirde yaşayanlar için yaşadığınız ikilemin çözümü yok. Ya tek araç olarak Transporter kullanmayı kabulleneceksiniz, bu durumda yanıt belli. Ya bir küçük otomobil + Ducato...
  19. Boyraz

Karavan Mı, Konteyner Mı???

Bir tanıdığım benzer bir durumu yaşadı. Konteynerin 2 yanına 2 tane tekerlek taktı, tabi bu tekerlekler işlevsel değil. Önüne de çeki oku görünümlü iki tane profil kaynattı. Belediyeye bu konteyner seyyar dedi ve işini çözdü. Tabi konteyner yerinden bir cm bile oynamıyor. Hoş mu? Değil! Bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri