Arama sonuçlarınız

1. Boyraz

Araç Üstü Çadır - Ikamper Markası Nasıl

Dediğiniz şartlarda muhendis diploması olmadan yorum yapamayacagiz herhalde. Ben kullanıcı olarak yorumda bulundum. Hangi açılardan eksiği olmadığını da yazdım. Birisi kabuk malzemesi ki birinin abs diğerinin fiber olduğunu bildirdim. Digeri de yerli ve basit mekanik malzeme kullanılması. Kumaşı...

2. Boyraz

Sadece kullanıcı yorumudur. Bahsettiğiniz teknik konularla ilgili bilgim yok. Tek söyleyebileceğim hafif yağmurda denedim ve su geçirmedi.
  3. Boyraz

Freecamping Tuncay'ın Autohome tarzı çadırını 3 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. Şimdi dört gözle ikamper skycamp tarzında yapacağı aile çadırını bekliyorum. Yerli üretimin eksiği yok fazlası var. İkamper bilmem ama Autohome ABS plastikten üretiliyor, yerli üretim ise fiberglass. Hem daha...

4. Boyraz

Honda Jazz 2008 Model Otomotik Vites Ile 950 Kg Karavan Çekebilirmiyim?

Aracın güç olarak zorlanmasindan ziyade CVT ile büyük problem yaşarsınız. Kasnaklar arasindaki kayışın sürtünmesi esası ile çalışan bu vites çok konforludur ama zorlanmaya gelmez. Jazz'da güzel çalışan bu vites daha ağır araçlarda (cmax, xtrail vs) genelde soruna sebep olmuştur. Yani...
  5. Boyraz

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Maalesef ic dizaynı gösteren bir foto su anda yok. Malum kış sebebi ile kutu arabada değil. Muhtemelen bu haftasonu yüklerim arabaya, o zaman foto paylasirim.

6. Boyraz

Benim aracım 2011 model, yeni kasa Doblo Premio otomatik. Binek ruhsatlı Doblo Panorama ile aynı kasa, yani kısa sase. Evet aynı sistem tüm hafif ticarilere uygulanır. Birtek yeni Kangoo'nun koltuklar farklı katlandığı için onda ortada kalan parçaya destek yapmak gerekir. Güzel tarafı araca bir...

7. Boyraz

Evet bu tarz.
  8. Boyraz

Şu anda link veremiyorum ama youtube'da Amdro Boot Jump diye aratip izlemenizi tavsiye ederim. 186 boyum ile aynı sistemle kısa sase dobloya cok rahat sigiyorum. Sadece ön koltukları en öne çekip sirtliklari düzeltmek lazım. Bu sekilde sadece yatmakla kalmayıp içerde oturup masasında çay kahve...
  9. Boyraz

Ölüdeniz De Kamp

Bu seçeneklerden Sugar Beach kamp alanı değil. Katrancı ise tepesinde çanak anten bile bulunan çadırlardan oluşan kalabalık bir mahalle. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Boyraz

Ölüdeniz De Kamp

Lagün etrafında kamp alanı da kamp yapma imkanı da yok. Bu sebeple denizden uzakta olmasına rağmen Doğa Kamp'ta kalmıştım bu yaz. İyiki de öyle yapmışım. Orman içinde sakin sessiz ve düzgün bir yer. Sahibi ve çalışanları hem çok dost canlısı hem de dürüst insanlar. Anayoldan 2 km kadar içerde...

11. Boyraz

Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması

Ynt: Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması Siz katalitigi degistirdiniz anladığım kadarıyla. Ne kadar bir maliyet çıktı? Vitaram yok ama lpg kullandığım araclarimda katalitik arizalaninca (lpg'nin katalitigi daha hızlı bozduğu söylenir) yerine boş susturucu taktirdim hep. Yakitimiz zaten...
  12. Boyraz

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

Ynt: Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home Daha önce soruldu ise özür dilerim. Araç üstü çadırların araç tavanına zararı var mıdır? Kullanım kitapçıklarında genelde tavan bagajı için ağırlık limit 70 kg civarı olarak bildiriliyor. Çadır + 2 kişinin ağırlığı rahat 200 kg üzerine çıkar. Hatta...

13. Boyraz

Sygic 14.7.5 Son Sürüm Navigasyon Ve Harita İndirici

Ynt: Sygic 14.7.5 Son Sürüm Navigasyon Ve Harita İndirici Sygic eski sürümünü kullanıyordum. Şimdi Yandex daha pratik geliyor. Head up display özelliği cok hosuma gitti. Trafik yoğunluğunu algilama özelliğini göremedim, eklenmemiş mi acaba?
  14. Boyraz

Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Bu arada evet yeni modeli çıktıkça aynı aracın eski modeli oldukça ucuzlar. Bir önceki modelin parça fiyatı daha ucuz olur. Kronik sorunlardan arınmış olur. Şahsen ikinci el araç aldığımda bir önceki kasanin en son üretilen araçlarından almaya...
  15. Boyraz

Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Biraz abes bir öneri olacak ama Peugeot Partner Adventure alabilirsin. Hem dağ bayir gezersin (ama off road yapamazsın). Off road aracı gibi masraf açmaz, ticari araç olduğu için piyasası belli, çabuk ve zararsız satarsın.

16. Boyraz

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Hayırlı olsun. Bu aracı ben de takip etmiştim. Once sahibi sonradan galerici ilanı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Dolap konusunda haklısınız, biraz kullanışsız bir dizaynı var. Iyi bir revizyonla memnun kalacaginizi tahmin ediyorum çünkü aracın...
  17. Boyraz

Navigasyonu En İyi Telefon?

Ynt: Navigasyonu En İyi Telefon? Samsung Note2 ve Yandex navigasyon ikilisi bence çok çok başarılı. Gps'in konum algılaması olsun, aplikasyonun hızlı rota belirlemesi ve trafik yoğunluğunu çok net olarak algılaması başarılı. Trafik yoğunluğunu gösteren navigasyon aplikasyonlarinda kullanıcı...
  18. Boyraz

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Ynt: 12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları Ben haftaiçi dolabıni çıkarıp eve getirmek, cuma sabahtan içine malzemelerimi koyup 220 ile çalıştırmak, kampa giderken de buzdolabini hazir soğuk olarak alıp araçta 12v baglamayi düşünüyorum. Bu hem kamp öncesi hazırlık acisindan benim icin...

19. Boyraz

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Ynt: 12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları Merhaba, Uygun fiyatlı üstten kapaklı dolap ararken hepsiburada ve sanalpazar gibi ciddi sitelerde satılan Icepeak Danfo markalı üstten kapakli kompresorlu buzdolaplarina rastladım. 30 ile 130 litre arasi seçenekler mevcut. Fiyatı ise görece...
  20. Boyraz

Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları

Ynt: Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları Eceabat Kum Motel güzel bir tesis. Fakat çalışanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Gökçeada'ya geçmeden önce aracımla gidip tesisi gezip fiyat almış ve ertesi gün gelip kalacağımı bildirmiştim. Ertesi gün geldiğimde ise resepsiyondaki beyfendi Starex...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri