Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?
90 model tek elden kullanilmis duz dizel dibine kadar orjinal tertemiz aksesuarsiz 20 ye verdi almadim . O aracin bile ederi 17-18 idi satildimi simdi bilmiyorum
ibrahim IPEK
Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri
Dogal olarak yenisi ciktigi icin ve elinizdeki arabanin yasi arttigi icin fiyati düşecek . Amortisman bedeli olarak yillik yuzde 10 dusecektir
ibrahim IPEK
Yok ben profesyonel felan degilim . Sadece nacizhane tavsiyede bulundum o kadar . Disco 2.5 td masrafli olur . Samuray .jimi. vitara . Niva bu araclara bakin ve kesinlikle kucumsemeyin ozellikle jimi yi ön plana alin ... sebebi diskoya uygun jant...
Defenderim var aylik aksesuar giderim 500 e yakin isciligi genelde kendim yapiyorum . aylik 1000 km ye yakin yol yapiyorum ve bu durumda araba beni zorluyo ve yakin zamanda satmayi dusunuyorum bekarim hicbir giderim yok .... isin icine girmeyince...
1000 tl gelir ile binek araba bile cok gelir birakin arazi aracini binek arabanin gideri bile zor karsilanir . Sigorta +mtv yillik en kotu 1000 tl . Yakit zaten konusmaya gerek yok . Hele ki ofroad yapacaksan aylik 300-500 ayirmak lazim ...
Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı??
Ben olsam kendi aracimda ki defender orta kilit mevcut . Ortayi kilitler zinciride one takarim sebebi ileri dogru ilerlerken kar dogal olarak ön tekerin onunde birikecek . Arka tekerde o izden gelecek ve arac ilerleyecek...
Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...
Hayirli olsun emre abi ... bakimli arac belli simdi herkezin aklina gelen o malum soru kac kurus acaba :-):-):-)
ibrahim IPEK
Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...
Benim araç da da 10000 lb vinc var ve off road yapmiyorum 3 kere kullandim ve olmasa idi perisan olmustum . Defender batmaz diye birsey yok hemde oyle batar ki sasar kalirsiniz yaninizdan jimi patinaj etmeden gider siz baka kalirsiniz (tabi at lastik...
Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL
Depo koruma sart abi . Trafikde cok ise yarar malum araclar yuksek duramayip carpanlar direk depoya daliyorlar
ibrahim IPEK
ilk fotodaki zaten 6 bijon defender 5 bijon opmaz heralde ....defenderin jant olculeri
Bijon araligi 5x6.5'' 5x165.1mm
Yuksekligi 16 ''
genislik degisebilir ama fotodakiler buyuk ihtimal 8"
ibrahim IPEK
Birinci foto daki janti hic gormedim . Merakda ettim . Ikinci fotodaki direk olur fiyati hesapli dir . 3 cu foto da bosst jant orjinali 700 den fazla bir dusuk kalitesi 400 civari ve flanssiz olmaz (en azindan benim araca uymuyor 88 model arka teker...
Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?
Hakikaten mevzu defender almak degil .mevzu Usta bulmakda sanayide is yaptirmada , hani arac bozuldugu icin degil tamamen kendi kasintimizdan surekli birseyler yaptirmak istersin yaptirdikca istersin . Para ciktikca mutlu olursun . Arabaya...