Arama sonuçlarınız

1. B

Acil Destek. Araç Aldım Ruhsatı Alamıyorum

Aslında araç ile ilgili haciz muane vs bilgileri öğrenebilsem anlayacağım olayı ama her yer ruhsat bilgisi istiyor sadece plakadan kaza kasko bakabiliyorum. Yarın tekrar gideceğim sabahtan yarın ya ruhsatı hallettireceğim yada paramı geri alacağım

2. B

Haciz sorgusunu nereden yapıyoruz ruhsat bilgisi istiyir her yer sorgulama için
  3. B

Gittim yerinde yok baska araç için ruhsat işlemleri vs varmıș emniyete vs gitmiș. Aradım bekle ama geç gelirim senin aracın ruhsat sahibi İnşaatta çalışıyor da izinden yeni dondu izin alamamıș bugün yarın izin koparıp gelecek 5 dk vekalet verip gidecek hemen sonrasında ben senin olduğunu yere...

4. B

1 haftadır araç ruhsat sahibini bekliyorum diyor akrabam memlekette gelsin diyor hafta sonu geldi sözde bu seferde vekaleti alayım arayacağım seni gel dedi ama bu seferde dün arıyorum açmıyor mesaj atıyor konuşamıyorum ben seni arayacağım ama sonra ne arıyor nede mesajlarıma ve aramalarıma cevap...
  5. B

Bayramda lazımdı diye acele ettim hata yaptım aslında devir için aynı gün halledecektik ruhsatı yarım saat aradı bulamadı bende aracı satar birde bayram 2 gün sonra yola çıkıcam diye yarısını verdim sözleșme yaptım ayrıldım. Yarın öğlen den önce çıkıp gidicem yanına bakalım ne olacak

6. B

Geçen hafta araç aldım 2009 ssangyong actyon sports pikap 4x4 fakat aracı almaya gittiğimde ruhsatı bulamadım dedi aracın muanesi yapılı vs dedi ve oda ruhsatla birlijte kayıo dedi aradı benim yanımda oyunmu yaptı gerçek lmi bilmiyorum kalktı her yere baktı sözde yok bu arada galerici kendisi...

7. B

actyon sports a hangi dvd navigasyon sistemini almalıyım???

Merhaba bende actyon ile uyumlu yani kumanda ile uyunlu 500-700 arası mp3 dvd vs güzel bir teyp almak istiyorum temiz sorunsuz 2.el veya bu fiyata Sıfırlarda var nette çok ama kararsızım tavsiyenize ihtiyacım var

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri