Arama sonuçlarınız

1. K

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Dacia Offroad

2. K

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Dacia Offroad
  3. K

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? Kesinlikle Şart konuyla ilgili bilgi amaçlı siteyi duster cılar için paylaşıyorum. http://veemel.blogcu.com/esp-ve-abs-fren-sistemleri/3444080

4. K

Duster için Jant ve Lastik Seçimi

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi kış lastiği hamuru farklı,şuan duster üzerindekilerde harika şehir içi için ,yolda çok sessiz ve stabil ben çok memnunum .. ben muğla bölgesi içerisinde kullanacağım..kış 2 ay sürer ..o yüzden ihtiyaç yok .. bana lazım olan 2 lastik gerçekten çok iyi...
  5. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi malesef Kdv sormadım ..İst- Maslak Michelin 0212 346 4141 alabilirsin..

6. K

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Sizin yöntemde doğru sonuçlar çıkıyor. Tabii Tabii her Diesel aldığımda Sıfırlıyorum.uzun yolda 4.9 gördüm..Ama 90Km 100Km arası 2500 devirlerde seyir halinde ..

7. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi Duster için yaptığım lastik araştırmasında Michelin Cross modeli %65 Yol içi %35 Yol dışı kullanımları için ideal 215/65/16 ölçüleri fiyat 290 TL Teknik bilgileri Michelin aldım. http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-latitude-cross
  8. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi Michelin Cross modeli çok iyi ama asvalt ta nasıl olur bilmiyorum..biraz ses çıkartırda ıslakta vs. frenlemede iyimidir bilmiyorum hiç tecruben olmadı ..
  9. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi çok rahat edersin hemde lastik ömrünü uzatırsın ..acıbadem buzlu yokuşta pati oturdu ve çıkamadım.. aslında benim ihtiyacım dişli kalın cross+asvalt tam olarak bulamadım.. o yüzden kışlık lastik alsam 4 mevsim kullanırsam nasıl olur ?

10. K

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 12 sayfada 4x2 85bg yakıt bilgisini bugün verdim .Orayı inceliyip kıyaslamayı yapabilirisniz. Araç sadece shell eurodizel alıyorum.

11. K

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Duster araç kolon uygulaması video izliyebilirsiniz. http://www.lzparts.de/index.php?page=product&info=368
  12. K

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Harika uygulama sonrası yorumlarınızı ve fotoğraflarını bekliyoruz.. hoparlör ön arka aynımı ? 16 cm yuvaya sığarmı ..

13. K

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) çok doğru,özellikle type olayı ve orginal torpito renklerine göre bulma harika ,direksiyon kumanda olayı orginale uygun model bulamadınmı? bii hopörler ölçüleri kaç cm ? 13cm - 16 cm hangisi ?
  14. K

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) Öncelikle Şu özelliklere her şey değer 4x4 ABS+ESP+ASR+ güvenlik paketi gerisi size kalmış.. Bu arada 0 almanızı tavsiye ederim.
  15. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi All Terrain AT yerine yaz - kış yumuşak hamurlu michelin kışlastiğini kullansak hemen hemen aynı performans sağlarmı ..Kış lastiğini sürekli kullansak yarı toprak yarı çukurlu yarı asfalt yarı kumlu ıslak ve kötü yollarda performans sağlarmı ..A-T ile...

16. K

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 4X2 85bg 3000km şehir içi trafikte 2000-2500 devir arası bilgisayar 5.4-5.8 arası gösteriyor.. 4x2 85bg Duster katolok değerleri şehiriçi 5.7-şehirdışı 4.9-ortalama 5.1 iyi seyirler,
  17. K

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)
  18. K

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çok Güzel olmuş ..Ön koruma özellikle Çok yakışmış ..Hayırlı Olsun ..

19. K

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ön korumalık çok Yakışmış Orginal gibi duruyor..Süper Olmuş kaslanmış Hayırlı Olsun ..
  20. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi Duster 215/65/16 All Terrain(A/T) lastik kullanan arkadaşlar,ıslak ve kuru yolda fren mesafesinde veya yakıt değişikliği,otobanda rahatsız edici yol sesi çıkartıyormu ? Tecrubelerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri