Arama sonuçlarınız

1. M

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi ;D ;D

2. M

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme dacia çekim yapsa böyle yapamazdı.muhteşem olmuş. ben bişey daha söylemek istiyorum.konuyla alkası yok amma paylaşmak istedim.samsun dacia bayisine gittim.duster ları test etmek için.o gün test olmadığını söyledi bir eleman.biz de arkadaşla duster ı inceleyelim...
  3. M

Dacia Duster / Fiat Doblo

Ynt: Dacia Duster / Fiat Doblo yanlış anlaşılsın asla istemem ama seçenğim varsa her yönden 4*4 duster alırdım..hatta burdaydı herhalde bir de tam boy cam tavan yaptırırdım.. tabii şartlar hangi ölçüde izin verirse...gezmeyi yeni yerler görmeyi yaylalara çıkmayı seven biri olarak.arkya yatağımı...

4. M

Ynt: Dacia Duster / Fiat Doblo eğer 4*2 alacak olsaydım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-kazgan-otomotiv-den-2010-md-12-bin-km-nissan-qashqai-1-5-dci-71444628/detay...
  5. M

Ynt: Dacia Duster / Fiat Doblo benim tercih imkanım olsaydı kesinlikle 4*4 hem de full donanım evet küçük de olsa bir fark var ama o fark 4*4 e değer böyle bir imkanınız varsa kaçırmayın derim..... tabii bu benim fikrim şimdiden hayırlı olsun..

6. M

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET bence de full donanım karamel 1 numara... ;)

7. M

Duster'ım ile Videolarım

Ynt: Duster'ım ile Videolarım bence off road demek yaylalara , dağlara ,bayırlara çıkmak ,karda buzda ilerleyebilmek , taşlık arazide biraz olsun gezebilmek ,çamurda biraz keyf yapmak ,eğlenmek, az vergi , az yakıt , geniş bir bagaj , hele bir de bu araç 4*4 olursa mükemmel ötesi olur...
  8. M

Duster'ım ile Videolarım

Ynt: Duster'ım ile Videolarım bence harika olmuş geziler off road demek ille de arabayı kırana kadar uğraşmak değil heralde
  9. M

Troff Kürtün Örümcek Ormanı 01-01-2012 Gezisi.

Ynt: Troff Kürtün Örümcek Ormanı 01-01-2012 Gezisi. burdada face de olduğu gibi beğen tuşu olması lazım.. çok güzel olmuş ama resimler daha fazzla olabilirdi......

10. M

Gezenbilir, RizOff, ArdOff ve TrOff Gezisi (4 Aralık 2011)

bende katılmak istiyorum yalnız bende corsa var ben ana yolda durur sizi beklerim..... şakası bi yana bu of road işini çok sevdim..özellikle zor yollar ekibini izledikten sonra benim için ideal oldu ama şu an 4 çeker araç benim için hayal.. inşallah ilerde olacak....geziniz çok güzeldi ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri