Arama sonuçlarınız

1. Etkaize

Türkiye Turu

Ynt: Türkiye Turu Haydarpaşa Tren Gar'ı kapandığından beri trenle yolculuk yapmadım ama en ucuz yolculuk taşıtı tren. Aylık kartlarla baya ucuza getirebilirsin Türkiye turunu. Onun dışında trene bağlı kalmak istemiyorum dersen de otostop ya da ufak minibüs tarzında tek şehirlik giden araçları...

2. Etkaize

Trabzon-batum-tiflis-gori-kutaisi-poti-batum-trabzon

Ynt: Trabzon-batum-tiflis-gori-kutaisi-poti-batum-trabzon Bilgilendirme için de ayrıca tekrardan teşekkür ederim. 15 TL olmuş demek. Kesin bir bilgim yoktu bunla ilgili. Teyit ettiğiniz için teşekkürler.:)
  3. Etkaize

Ynt: Trabzon-batum-tiflis-gori-kutaisi-poti-batum-trabzon Tiflis'i gezmek şart oldu o hâlde. Hayvanlarla yapılan gösterileri doğru bulmadığım için yunus gösterisi dışındaki her şey görmeye/yaşamaya değer.

4. Etkaize

Ynt: Trabzon-batum-tiflis-gori-kutaisi-poti-batum-trabzon Paylaşım için teşekkürler öncelikle. Gümrükten geçerken ne kadar ödediniz ? Bir ara 1 TL diye duymuştum. Daha sonra ise 14 TL yaptılar diye duydum. Araçlı-araçsız geçişlerde ücret farkı hakkında bilgileriniz nelerdir ? Teşekkürler...
  5. Etkaize

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı Ve Mekanik İşleri Takip etmekte yarar var.:)

6. Etkaize

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz Otostopla gezen bir arkadaşım bütün kamp malzemelerini, ilk yardım çantasını, mutfak malzeme ve gereçlerini, acil durum kitini yani kısacası aklına gelebilecek her ihtiyacını yetmezmiş gibi bir de laptopını 70+10 litrelik çantasına sığdırabiliyor. Not: Yazdığım...

7. Etkaize

Satılık Defender

Ynt: Satılık Defender Aracınız görsel açıdan çok diri gözüküyor. Hayırlı satışlar dilerim. Defender satışları, soruları, artıları, eksilerini takip ediyorum. Kısacası alıcı değil bakıcıyım şimdilik.:)
  8. Etkaize

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Gönlünüzden geçen karavanı elde etmeniz dileğiyle kolaylıklar dilerim öncelikle. Son zamanlarda yapılan hemen hemen her karavanı takibe aldım. Yüksek tavan camper ya da alkovenli yüksek tavan modellerini özellikle takip ediyorum...
  9. Etkaize

Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk

Ynt: Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk Olcay üstad çok güzel sorulara değiniyor. Her yanıtı takip ediyorum. Kafama yatarsa bende alacağım.

10. Etkaize

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr) Umarım her şey gönlünüzden geçtiği gibi olur. Kolaylıklar dilerim. Yeni yapılan karavanları aşama aşama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Şu sıralar olmasa bile bir kaç yıla kadar bir motokaravan düşüncem var. Saygılar.

11. Etkaize

Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014

Takip diyelim. Güzel fotoğraflar paylaşılacak gibi gözüküyor.
  12. Etkaize

Karadeniz' E Hazırlık

Ynt: Karadeniz' E Hazırlık Murat abi bunla ilgili bir link paylaşmıştı geçenlerde. İşinize yarayabilir. http://www.koctas.com.tr/boya-malzemeleri/metal-teleskopik-sirik-3-m/13076-19194/

13. Etkaize

Bugün Dağlara Misafir Olduk

Ynt: Bugün Dağlara Misafir Olduk Güzel bir paylaşım olmuş, emeğinize ve düşünmenize sağlık. Saygılar.
  14. Etkaize

Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.:)
  15. Etkaize

Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Paylaşımın için teşekkürler öncelikle.:) Madem turu bitirdin ve de artık İstanbul'dasın o zaman ilk fırsatta tanışıp yol maceralarımızdan bahsedelim birbirimize. Bende otostopla seyahat edenlerdenim ve yol hikayelerini severim.:) Çaylar...

16. Etkaize

Otostop Dostu

Ynt: Otostop Dostu Facebook'tan ulaşırsan bana bir kaç gruba ulaştırabilirim seni. Umarım bir faydası dokunur. www.facebook.com/etkaize
  17. Etkaize

Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ...

Ynt: Karavan Mizah "biraz Da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ... Sitelerde gezinirken ahşaptan yapma dublex karavan görmüştüm. Üst katında balkonu vardı ve çok tatlı gözüküyordu bu son paylaşılan kamyon bana onu anımsattı.:) Eğer bahsettiğim fotoğrafı bilen ya da rastlayan biri olursa...
  18. Etkaize

Karadeniz Gezisi Hk.

Ynt: Karadeniz Gezisi Hk. Karadeniz'de 4 mevsimi bir arada görebileceğinizden ve de Karadeniz'li oluşumdan bende kamp amaçlı gezilerde tavsiye ederim. Eğer derseniz ki bizim asıl amacımız kültürel bir gezi olması işte o zaman karar size kalmış. İşin içerisinde çocuklar da varsa ben kültürel...

19. Etkaize

Karadeniz' E Hazırlık

Ynt: Karadeniz' E Hazırlık Hasan üstad aracınız çok tatlı gözüküyor gözüme.:) Normalde 4x4'lerden ziyade klasik van ve binek araçları seven biri olarak bu araca ayrı bir sempeti duyuyorum. İlerleyen zamanlarda VW T3 alma hayalim var.
  20. Etkaize

Yollardaki Kısa Rastlaşmalar...

Ynt: Yollardaki Kısa Rastlaşmalar... Güzel düşünülmüş bir başlık. Takipte kalmakta fayda var.:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri