Arama sonuçlarınız

1. Etkaize

İlk Kamp Deneyimim

Ynt: İlk Kamp Deneyimim Öncelikle merhaba. Şimdiden çok güzel tecrübeler edinmişsiniz bile. Keşke gitmeden önce gideceğiniz yeri araştırsaydınız. Sonuçta ilk kampınız ve de nelerle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Tatlı hatıralar bırakmız sizlerde de.:) Fotoğraf çekmişsinizdir muhtemelen...

2. Etkaize

Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı

Ynt: Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı Üstad çok teşekkürler bilgilendirme için. Bahsettiğiniz ürünleri de araştıracağım. Telsiz konusunda çok taze olduğum için ve de aceleci davrandığım için şimdilik MT-975 ile devam edeceğim. İstediğim şekilde test etme şansım olmadı henüz...
  3. Etkaize

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan Kullanımı açısından pek bir şey söyleyemem ama görüntü konusunda ve de yol gidişi konusunda gözlemlediğim kadarıyla gayet ideal bir yerli çekme karavan modeli. Bolu yolunda karşılaşmıştık amaneyy beyle ve biz önden gittik peşimizde bir çekme karavan olmadığı için...

4. Etkaize

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Araç sahibi değilim ama güzel düşünülmüş bir başlık. Bence de sabit bir konu olması gerekiyordu. Emeklerinize ve de paylaşımlarınıza sağlık. Merakla takipteyim.
  5. Etkaize

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- Paylaşım için teşekkürler. Her şey çok iyi gözüküyor. Emeklerinize sağlık.

6. Etkaize

Ynt: Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı Belgem olmadığı için araştırmalarım sonucu daha iyi bir alet bulamadım açıkçası. Sizce ne almalıydım ? İleride bir gün daha kaliteli bir ürün varsa almak isterim tabikide.

7. Etkaize

Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka

Ynt: Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka Yoğun bir ilgiyle takipteyim. Hayırlı olsun, güzel çalışmalar dilerim. Umarım her şey gönlünüzden geçtiği gibi olur.
  8. Etkaize

Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Emeklerinize sonsuz teşekkürler öncelikle. Şimdilik ihtiyacım olan bir şey yok ama ileride bir gün lazım olacağından şimdiden takip ediyorum. Erkenden tecrübelenmekte yarar var. Güzel düşünülmüş işler, konu başlığı, uğraşlar... Saygılar...
  9. Etkaize

Ankara – Kapadokya – Çıralı – Patara – Saklıkent (2800 Km)

Ynt: Ankara – Kapadokya – Çıralı – Patara – Saklıkent (2800 Km) Şimdiden yapılacak paylaşımlar için teşekkürler. Takip.

10. Etkaize

Ynt: Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı Aslında gerçek bir deneyim elde etmiş değilim henüz fakat belgesiz telsiz konusundaki en iyi seçimlerden birisi olduğunu şimdiden anlamış bulunmaktayım. Şehir içi kullanımı için pek uygun değil ama açık arazide ciddi anlamda uygun.

11. Etkaize

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Efe abi eline ve de emeğine sağlık. Sonunda grup olarak bir fotoğrafım da oldu. Galiba yavaş yavaş gezenbilir ailesinden olmaya başlıyorum bende.:)
  12. Etkaize

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 İlk buluşmamdı. Biraz daha iyi tecrübelerle sıradaki etkinliklerde görüşmek üzere.:) Etkinlikte tanıştığımız üstadlar/abiler Facebook'tan bana ulaşabilirlerse sevinirim. www.facebook.com/etkaize

13. Etkaize

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Yolda olan ve de yola çıkacak herkesin yolu açık olsun. Yarın görüşmek dileğiyle. Bizden önce orada olanlardan hava durumunu ve de kamp alanı durumunu bizzat öğrenmiş olacağız sizler sayesinde.:)
  14. Etkaize

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) LİSTEDE BİR DÜZELTME YAPMAM GEREKTİ; 1. Efe Karaismailoğlu...... 3 kişi.. İstanbul 2. Murat Albayrak............3 kişi.. Kdz Ereğli 3. Sedat Akkaya..............1 kişi...Kdz Ereğli 4. Çiğdem Avcı.................1 kişi...Ankara 5...
  15. Etkaize

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) 1. Efe Karaismailoğlu...... 3 kişi.. İstanbul 2. Murat Albayrak............3 kişi.. Kdz Ereğli 3. Sedat Akkaya..............1 kişi...Kdz Ereğli 4. Çiğdem Avcı.................1 kişi...Ankara 5. Adnan Akgün...............2 kişi. .Kdz...

16. Etkaize

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Teşekkür ettim bilgilendirme için. Şimdiden hazırladım bile telsizleri. İstanbul'dan katılacak bir araç buldum. Sizlerle tanışmayı çok istiyordum, ne kadar sevinçli olduğumu anlatamam. Umarım bir aksilik çıkmaz hiçbirimiz için ve de...
  17. Etkaize

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) PMR telsiz kullananlar olacak mı ? Olacaksa frekanslar belirli mi ?
  18. Etkaize

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Bende fazladan çadır var yalnız uygunluk konusunda endişeliyim biraz. Zira 4 mevsimlik çadırlar gerekebilir.

19. Etkaize

Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz

Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz Muhtemelen onların da ortak bir baz istasyonu olabilir otel içerisinde. Mesela otellerde kablosuz internet bağlantısını da accses point'le sağlarlar. Ona benzer bir formul geçerli telsizler içinde.
  20. Etkaize

Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz

Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz İlk denememi şehir içerisinde yaptım ve evet dediğiniz gibi pek olumlu sonuç vermedi. 500 metreye kadar çekimi iyiydi. Sonrasında bağlantı kuramadık. Bağlantı varken ses gayet iyi geliyor. Lojistik işiyle uğraştığımdan orada da denemek istedim ve 2 katlı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri