Arama sonuçlarınız

1. Etkaize

Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim???

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? Bir de aklıma gelmişken, forum içerisinde de ilginizi çekecek ilanlar olacaktır onlara da bakınmanızda fayda var. Örn; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101752.msg1312227#msg1312227

2. Etkaize

Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim???

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? Bende sırt çantası araştırıyorum kendim için. İnsanın sabit bir geliri olmadığı zaman iyice araştırıyor en ucuza en iyiyi alabilmek için.:) Ekipman konusunda sıfırsanız 4'lü setler oluyor bir göz gezdirin derim. Daha ucuza geliyor. Set içeriği; -Sırt...
  3. Etkaize

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

Ynt: Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında Güzel paylaşım emeklerinize sağlık. İlerde bir gün işime yarayabilir. Yazınızın kopyasını bilgisayarıma kaydettim bile.

4. Etkaize

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Çok teşekkür ederim.:) İşte şimdi çantamı hazırlayabilirim. Telefon numaramı ve Facebook adresimi kişisel mesaj olarak yolladım. Herhangi birinden mesaj atmanız bile yeterlidir. Bu arada bende Avcılar'da yaşıyorum. Baya yakınız...
  5. Etkaize

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Günlerdir bu şekilde bir ileti var mıdır acaba diye dakika başı sayfa yeniliyordum her bilgisayar başında bulunduğumda.:) Eğer sizin için de uygunsa iletişim adreslerimi verebilirim.

6. Etkaize

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Günlerdir beklediğimiz haberi sonunda verdiniz bizlere. Büyük geçmiş olsun.

7. Etkaize

Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Günlerdir Murat üstadın kafasını az şişirmedim armalar için.:) Gerek Facebook mesajlardan gerekse Facebook Gezenbilir grubundan yorumlarla baya zamanını aldım. Tekrar minettarlarımı sunarım. Kış kampına gelince umarım orada...
  8. Etkaize

Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz

Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz Bende biraz araştırdıktan sonra Aselsan 975 satın aldım. Hem bütçeme uygundu hem de işimi görmeye yetecek bir ürün. Sizin işinizi de görecektir.
  9. Etkaize

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Yarın Balon'da görüşmek üzere o hâlde.:)

10. Etkaize

Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Katılmayı çok isterim. Şimdiden işlerimi ayarlamaya başlayacağım. -Takip-

11. Etkaize

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu İstanbul'dan selamlar. Bende doğa ile içli dışlı olmayı sevenlerdenim kamp ve doğa gezileri alanıyla ilgileniyorum daha çok. Şimdilik dağcılık tecrübem olmadı ama ilerleyen zamanlarda dağcılığı da tecrübe etmek istiyorum. Henüz etkin olarak aranıza...
  12. Etkaize

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Motorsikletim yok fakat yalnızsanız arkanıza atlayabilirim uygunsa sizin içinde.:) Zira kampa gidebilmek için araç arayışı içerisindeyim hâlâ.

13. Etkaize

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Çok güzel gözüküyor. Karavan söz konusu olunca her şekilde de güzel oluyor şahsen. :) Hayırlı bol yolculuklar.
  14. Etkaize

Klasik Karavan Topluyoruz

Ynt: Klasik Karavan Topluyoruz Kolay gelsin üstad bir klasik ve karavan sever olarak hayranlıkla takipteyim. Sanırım daha önce Vw'de toparlayıp kullandınız. Maddi imkanım elverişli olduğu zaman T3 toplama hayâlim var. Saygılar.
  15. Etkaize

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Bir de mobese kameralarına ulaşmak meşakali ise mahkemeler falan uğraştırıyorsa olumlu sonuç alabilmeniz için gerekirse imza da toplayabiliriz ne kadar işe yarar bilinmez ama bu sayede mahkemeyi kazanma ihtimalinizi arttıracaktır. Aracın bir çok...

16. Etkaize

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Üstad geçmiş olsun. Yerinizde olsam bende afallardım ama kameraların peşine düşmek en mantıklısı. Kamera görüntülerini her kimden alacaksanız sıkboğaz edin derim. Olmadı mahkeme emri ile mobeselere bile baktırabilirsiniz. Kesin sonuç verecek tek şey...
  17. Etkaize

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem El emeği göz nuru dedikleri bence her zaman ilklerdir. El alıştıktan sonra onun pek bir emeği kalmıyor açıkçası. Ticari bir boyutu olmayan el emeklerine saygım sonsuz. Bence bu çalışma da gayet başarılı olmuş. Ellerinize sağlık selamlar, saygılar.
  18. Etkaize

Öncelikle teşekkürlerimi sunarım.:) İstanbul'dan geleceğim bende. Eğer katılımınız kesin olur ve başka bir araç bulamazsam size en uygun yerde sizi bekliyor olacağım.

19. Etkaize

Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı

Ynt: Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı Aselsan Cobra MT975 VP T PMR el telsizi satın aldım. Umarım doğru bir karardır.
  20. Etkaize

Bolu'ya kadar kendi imkanlarımla geldiğim taktirde, beni Bolu'nun belli bir yerinden, kamp alanına kadar aracında misafir edebilecek biri var mıdır acaba ? :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri