Arama sonuçlarınız

1. MuratHoca6887

R51 Pathfinder 2.5dci Motor "aracınız Kaç Lt. Yakıyor?"

Cevabınız için teşekkür ederim. Aynı araçtan benimde vardı ama uzun yol 90 km sabit hızla A-B git gel yaparak 5,97 lt yakıt tüketimi bulmuştum. Sırf ölçüm için yapılan bir yolculuktu. Ama şehir içi tüketimi kış aylarında 14 lt ölçmüştüm. Ama pathfinder ile Sorento aynı değerler değildir diye...

2. MuratHoca6887

R51 Pathfinder 2.5dci Motor "aracınız Kaç Lt. Yakıyor?"

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim R51 kasa pathfinder 2.5 dci motor araçların yakıt tüketimi hakkında pek bir bilgi bulamadım. Fabrika verileri var sadece. Kullanıcıların "Şehir içi/Şehrilerarası/Ortalama" yakıt tüketimi hakkında bilgi vermelerini rica ediyorum. Yakın zamanda almak istediğim bir...
  3. MuratHoca6887

Pathfinder 4 Çeker Sistemi

Öncelikle çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Videoyu dikkatlice izledim. Araç zaten şu an malum sitede satılık. Plakayı görür görmez tanıdım :) Sanırım videoyu çeken arkadaş satıyor. Merak ettiğim herşeyi açıklamış Sağolsun. Çekiş sistemi de gerçekten çok iyiymiş. 2H modunda bile...

4. MuratHoca6887

Pathfinder 4 Çeker Sistemi

Arkadaşlar 2006 Pathfinder almayı düşünüyorum fakat aracın 4 çeker sistemiyle ilgili bilgiye ihtiyacım var. Bu araçta diferansiyel kilidi mevcut mu? Yoksa sadece 4L modu mu var? Sadece 4L modu varsa 2003-2009 sorentodan bi farkı olmayacaktır çekiş sisteminin. Daha önce sorentom vardı ve 4L...
  5. MuratHoca6887

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci---- Doğa Gezgini ---- Tokat

Hocam bende bir zamanlar sorento vardı. Onda da aynı butonlar vardı. 2H 4H ve 4L ama difransiyel kilidi yoktu araçta. 4L bildiğim kadarıyla gücü 4 tekere eşit dağıtıyor. Yani dif. lock ayrı bir şey diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Araç 4L olsa da dif lock yoksa ve çapraz iki teker...

6. MuratHoca6887

2010 Hyundai Santa Fe 2.2 Crdİ 197 Ps

İllerimiz yakın olsaydı takas sunardım bu araca :) Temiz duruyor baya..

7. MuratHoca6887

Bu araca bu para verilir ama ilk gönderdiğiniz araca kesinlikle verilmez. Dedim ya 100 Bin TL bile çok o modele. Ama 2010 üzeri 197 PS olanlar genelde 100 bin TL üzerinde zaten. Bulduğunuz araç güzelmiş. KM'yi çok takmayın kafanıza. Ben o kadar çok favori ekledim ki Hepsi satıldı. İçlerinde 230...
  8. MuratHoca6887

Hocam o paraya bir sürü yeni kasa yeni motor şanzıman olanı var. Varsın 150 bin km de olsun. Aşırı uçuk bir rakam o araç. O modelde bir santafe için 100 bin TL bile çok.70-80 Bin TL arasında çok var onlardan.
  9. MuratHoca6887

Temiz bir araç denk getiremedim bir türlü malesef. Şimdilik Ford S-max var 7 kişilik. Çok memnunum ama 4x4 olmadığı için satacam. Bu araçla gitmek istediğim yerlere gidemiyorum. Santa Fe arayışlarım devam ediyor. Bi tane X5 buldum 7 kişilik ama yine de 2011 Sorento ve SantaFe bakıyorum. Malum X5...

10. MuratHoca6887

2011 Kia Sorento Için Yükselme Kiti

Merhaba arkadaşlar. Sorentolar için bu tarz aksesurlar pek yok sanırım ama yinede sorayım dedim. 2011 Sorentolar için yükseltme kiti mevcut mu? Yaptıran ya da yapan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Amacım Offroad değil. Aracı biraz yapılı göstermek istiyorum. 5 cm yükseltme ve...

11. MuratHoca6887

Dizel Araç Almak

Şu an piyasada %100 elektrikli araç üreten tesla var bildiğim kadarıyla. Ve onun ikinci el araçlarının en düşük fiyatlısı 450 bin tl.. Bu şekilde bir dönüşüm olacaksa olmasın. Şu an piyasada 130.bin tl ye alabileceğimiz bir aracın aynı donanım marka vs elektriklisi olsun en az 250.bin tl olur...
  12. MuratHoca6887

Dizel Araç Almak

Dizel araç bana her zaman daha sıcak gelmiştir nedense ama dizel araç almak istememin en büyük nedeni başka seçenek olmayışı. Çünkü büyük SUV sınıfında 7 koltuklu elektrikli bir araç yok malesef. Ha Range Rover cadillac volvo xc90 gibi bazı marka modellerde var istediğim şartlarda 7 koltuklu...

13. MuratHoca6887

Dizel Araç Almak

Torunlara daha çoook var. Önümüzdeki 10-20 yıl için düşüncelerinizi merak ediyorum. :)
  14. MuratHoca6887

Dizel Araç Almak

Arkadaşlar malum son zamanlarda piyasada dizel araçların üretimleriyle ilgili bol bol haberler çıkıyor. Birkaç marka üretimini durdurdu zaten. Forumda bu konu belki vardır ben bulamadım konu açayım dedim. Diğer forumlarda bulduğum sohbetlerde de konu hep benzinli/dizel tartışmasına...
  15. MuratHoca6887

Detaylı bilgiler için teşekkür ederim. Piyasada genelde 2010 makyajlı kasa öncesi SantaFe var. O yüzden makyajlı kasa kullanıcısı bulmak çok zor.. Bu arada şehiriçi 14-15 lt yakıt çok geldi bana. 2004 sorento vardı bende. O da şehir içi 14 lt yakardı. Güncel fiyatlarla şehiriçi bu araç insanın...

16. MuratHoca6887

Santa Fe sahibinin az olduğunu biliyordum ama forumda hiç olmamasına şaşırdım..
  17. MuratHoca6887

Arkadaşlar bu araç hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.. * Yakıt tüketimi * Bakım Masrafları * Parça Sorunu * Kronik Sorunları(varsa) * Konfor... vs... Bu araçtan almayı düşünüyorum bu ara. 7 kişilik olması önemli kriterlerimden biridir. Bildiğim bir araç değil. Forumlarda da genelde 2010...
  18. MuratHoca6887

2009 Sorento Hakkında Merak Ettiklerim

Beyaz Renk ya da Gümüş Gri nasıl olur sizce? Piyasada çok yok bu renkler. Sırf siyah rengin çilesinden dolayı çekiniyorum. Aslında siyah çok daha yakışıklı duruyorda. Eski sorentomu her hafta yıkamaktan gına gelmişti. Bundan dolayı gümüş gri ya da beyaz düşünüyorum..

19. MuratHoca6887

Hayırlı olsun çok güzelmiş aracınız. Rabbim kaza bela vermesin inş.. Daha önce 2004 vardı bende. Şimdi 2009 X-force düşünüyorum. İnş temiz bir şey denk getiririm..
  20. MuratHoca6887

Hayırlı olsun.. Aracınız ne kadara mâl oldu diye sorsam :) Bende düşünüyorumda..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri