Arama sonuçlarınız

1. MuratHoca6887

2.5 Sorento 140hp Ne Yakıyor?

110 km sabit hızla giderseniz gerçekten şaşırtıcı derece az yakıyor araç.. Şimdi 2009 model X-Force 170 PS modellerine bakıyorum bende. Şehir içi tüketimi biraz fazla ama BMW 5.20'den sonra kullandığım en rahat araba.. Bir arada 2002 Kia Carnival 2.9 CRDİ kullandım. O da aynı uzun yolda 7 lt...

2. MuratHoca6887

frontera için restore motor onarıçı Buraya da atmıştım şimdi hatırladım.. Bakabilirsiniz..
  3. MuratHoca6887

Kullanımla alakalıdır. Dediğim yolda 50 km'lik iki noktada git gel şeklinde toplamda 100 km yol yaptım. Sabit 110 km hızla. Tekrar fulledim 5.96 lt mazot aldı. Fişinin resmini kiaclub formunda paylaşmıştım o zamanlar. Araca restore motor katkısı + yeni yağ filtre vs bakım yapıldıktan hemen sonra...

4. MuratHoca6887

Daha önce kia forumda da paylaşmıştım. 2004 sorento 140 PS aracım.. Şehirler arası 110 km sabit hızla 5,96 lt mazot yaktı. Araç boş. Sadece iki kişiyiz. Konya Aksaray yolu. Dümdüzdür yokuş vs yok.. Gidiş geliş olarak yol yaptım. Fulledim. 100 km sonra tekrar fulledim. 5,96 lt mazot aldı aynı...
  5. MuratHoca6887

frontera için restore motor onarıçı

Arkadaşlar bugün aracımda RESTORE motor onarıcı ve Mobil1 10w60 yağı aracımda uyguladım. Uygular uygulamaz depoyu fulleyip 50 km'lik A-B noktası arasında hiç durmadan cruise control ile 110 km hızla toplamda 100 km yol yaptım RESTORE'nin tam verimli işe yaraması için. Ayrıca yakıtını da ölçmek...

6. MuratHoca6887

Yağ yakma olayı ısındıktan sonra başlıyor. Nasıl anladın dersen; Soğuk motorda yağ çubuğunun ordan duman vs. gelmiyor. Motor ısındıktan sonra yağ çubuğunun ordan gözle görülür şekilde duman geliyor, yani yağ yakıyor. O yüzden yüksek viskoziteli yağ aldım. Belirttiğim Mobil1 10w60 yağ ile ilgili...

7. MuratHoca6887

İlk başlarda 7000 km'de 1lt eksiltiyordu. Son bakımdan sonra 3000 km'de 1 lt eksiltti. Artarak devam ediyor sanırım. Son iki bakımda Castrol 5w40 yağ kullandım. Sanırım yağ biraz ince kalmış. 10w60 kullananların %90'ı yağ eksiltmeyi kesti demiş forumlarda. Ben birde RESTORE kullanacam bakalım...
  8. MuratHoca6887

emreyurdakul 25 şubat cumartesi günü aracıma "restore motor içi temizleyici + restore motor onarıcı + mobil1 10w60 yağ" koyacağım. şu an ki tüketimim 11.3 lt tamamı şehir içinde.. yaz aylarında tamamı şehir içinde 10.3 idi.. bu katkılardan sonraki yakıt tüketimimi buradan paylaşacağım. yakıttan...
  9. MuratHoca6887

Selamün Aleyküm arkadaşlar. Konu baya eski ama yine de yazmak istedim. Aracım 210 bin km de 2.5 crdi ve 3000 km'de 1 lt yağ eksiltiyor. RESTORE motor onarıcıyı bana ustam tavsiye etti. Kullanmak istiyorum ama nasıl bir sonuç alırım bilmiyorum. Kullanıp da pişman olan var mı? Ya da kesinlikle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri