Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi fotoğrafını çekip bir ara foruma koyabilir misin? bir de kaça aldın?

2. macmaneman

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ben de 35, sizin bir alt modeliniz :P 8 valf 1.5 dci :p
  3. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Aşağıdaki yazı Dacia Dusterin facebook sayfasından alıntıdır. "Dacia Türkiye Sevgili Batuhan, paylaştığımız fotoğraflar Dacia Duster'ın tasarım sürecinden ilk eskizler. Dacia Duster, bu çizimler geliştirilerek tasarlandı. 2013 yılında ise Dacia Duster'ın var...

4. macmaneman

Direksiyon Titremesi Sorunu

Ynt: direksiyon titremesi bu pazar bir aksilik olmazsa olguncandan beyle buluşup biraz turlayacağız. sizleri de bekleriz.
  5. macmaneman

Direksiyon Titremesi Sorunu

gerginyo, denizlide oturuyorsan bi hafta sonu diğer arkadaşlara da haber verip dağa çıkabiliriz.

6. macmaneman

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler Denizlideki gezi programları için ben hazırım :)

7. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi yakıt deposundan bende önceden "lok lok" şeklinde ses geliyordu, depoyu her zaman full doldurmak yerine yarım depoluık mazot almaya başladım. ses kesildi, haberiniz olsun.
  8. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi selamlar, döner kontaktör bugün serviste değiştirildi. 2 saatlik bir işlem. garanti kapsamında olmasaydı maliyeti 491 tl idi. bilginize. silegeçlerin tutuk tutuk çalışmasına bir çözüm bulamadılar ancak. çözüm olarak silegeç süpürgelerini değiştirmeyi ve otolar...
  9. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi slmlar, zaman zaman silegeçlerin tutuk çalıştığını düşünüyorum. bu nedenle silegeçleri değiştirmeyi düşünüyorum. silegeç tavsiyelerinizi alabilir miyim. aradığım özellikler, çalışırken ses yapmasın ve tutuk tutuk çalışmasın.

10. macmaneman

Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları

Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları 400 tl nire, 1400 tl nire?? 400 tl ye nerden yaptırdınız

11. macmaneman

Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları

Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları fotoğrafları bekliyoruz..
  12. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için. bu sayede sorunun ne olduğunu öğrendim. forumun en önemli avantajı bu zaten.

13. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sıkıntı olmaması güzel yine de o tık sesini duymak istemediğim için servise gidecem sanırım..bari 3 yıl bitmeden "garanti" den faydalanalım
  14. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi selamlar, yeni konu kirlilliği olmasın diye buraya yazıyorum. direksiyonu aşırı sola ya da sağa çevirince direksiyondan çıt çıt diye sesler geliyor, hani sinyal kollarında sinyal kapanınca gelen bir ses var ya, ona benzer bir ses, konu hakkında bilgisi fikri...
  15. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi selamlar, daha önceden bahsettiğim kalorifer fanı sesi nedeniyle arabayı servise vermiştim dün. bugün aracımı teslim aldım, ayrıca küçük poşet içinde 2 yaprak verdiler bana, dediler ki aracınızı ağaç altında bırakmayın, yaprak filan girmiş fan motoruna..benim...

16. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi araç konusunda çok kıl ve titiz biri olmama rağmen ben şahsen bu sesi dert etmiyorum...ses konusunda benim takıldığım bir kaç nokta var, o oda ön konsolun içinden gelen tıkırtılar bir de yavaş hızda giderken sola ve sağa dönülerde muhtemelen arka bagaj...
  17. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi genelde var bu ses diye biliyorum, çok dert etme bu sesi, zaten 2-3 sn sürüyor ve sonra kesiliyor. 4x4 deki esp düğmesi hakkında bi fikrim yok
  18. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aynı araçtan bende de var, luk kuk denen sesler bende de var, hiçbir şekilde dert etme..esp düğmesi yok, gerektiğinde kendisi devreye giriyor.

19. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi evet var
  20. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bahsedilen ses ilk çalıştırmada değil, ilk harekette geliyor..bence çokta önemli değil, fazla sıkıntı yapmamak gerek. bu arada esp devreye girdiğinde göstergelerde ışık mı yanıyor??? şu ana kadar ben hiç yanan bi ışık görmedim de..aracım esp li bu arada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri