Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi kullandığın malzeme nedir? bir de dediğim gibi 1ni ya da 2nci viteste giderken 1000 dd de motordan ya da egsozdan honlama-horlama sesi kesildi mi

2. macmaneman

Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen teşşekürler Ahmet Bey önerileriniz için..verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda güzergahımı çizmeye çalışacağım
  3. macmaneman

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen nasıl karaincir dediğim gibi bir yermi

4. macmaneman

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen merhabalar, bende 1 hafta sonra datçanın ıssız koylarında kamp kurmak istiyorum. yukarıda bahsettiğiniz kargı koyu, ovabükü, palamutbükü ıssız koylardanmıdır. ayrıca yabani hayvan tehlikesiyle karşılaşırmıyım. bir de mümkünse bahsettiğim ıssız...
  5. macmaneman

Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır Ve Alınabilir Mi Bu Fiyata?

Ynt: Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır Ve Alınabilir Mi Bu Fiyata? ben olsam almazdım, çünkü aldıktan sonra arabanın sanayide/serviste bir dünya işi olacak. sonrasında bu aracı satabilmekte zor olur...satılırda çok uğraşırsınız gibi geliyor..

6. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi kaptan takipteyim...ses kesilirse haber ver...

7. macmaneman

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sen ver gardaş...aferin...
  8. macmaneman

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? 60-70 bin km de geçmişini bilmediğim, sürpriz masraflarla karşılabileceğim tucson ya da kia sportage alacağıma, gider 50-60 bin tl ye garantili, daha ilk kolktuguna benim oturduğuma emin olduğum yarı mekanik yarı elektronik bir duster almayı tercih ederim!
  9. macmaneman

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? hyundai tucson ya da kia sportage in sıfır fiyatı 60 tl civarındamı??

10. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Dediğim gibi üst tabla ses yapıyor. ..

11. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi kaptan o ses bugün bariz gelmeye gelmeye başladı..dediğin gibi sesin kaynağı motorun üstündeki plastik tabla. tablanın altına uygun yerlere beyaz keçe yapıştırdım ama yine de ses geliyor gibi..motor çalışınca doğal olarak bariz...
  12. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi anlaşıldı kaptan, parça çıkartabilirsem denerim söylediğini

13. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi bu arada yeni farkettim, rolantide ya da yokus asağı örneğin 2nci viteste çok hafif bir gaza bastığımızda arka egsoz tarafında horrrl horrll şeklinde bir ses çıkıyor. devri arttırınca o ses kayboluyor. bana normal gibi geldi...
  14. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi kaptan takipteyim. çözümünü foto çekip koyarsan da sevinirim :)
  15. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aracım 19 bin km de hafta sonu lastikleri arka ön yaptım..balans bozuldu tabi..140 km yi geçince direksiyon titreşiim yapmaya başladı

16. macmaneman

Camlar Nasıl Cam Düğmesinden Tek Dokunuşla Açılır Veya Kapanır Hale Getirilebilir ???

Ynt: Camlar Nasıl Cam Düğmesinden Tek Dokunuşla Açılır Veya Kapanır Hale Getirilebilir ??? bugün denedim açılıyor.
  17. macmaneman

Camlar Nasıl Cam Düğmesinden Tek Dokunuşla Açılır Veya Kapanır Hale Getirilebilir ???

Ynt: Camlar Nasıl Cam Düğmesinden Tek Dokunuşla Açılır Veya Kapanır Hale Getirilebilir ??? ben arabayı aldığımdanda beri hiç servise gidipte bir ayar yaptırmadım. ancak dediğin özellik ben de var. diğer araçlarda da standart özellik olduğunu düşündüm hep
  18. macmaneman

Navigasyon Hk. Ne Tavsiye Edersiniz

Ynt: Navigasyon Hk. Ne Tavsiye Edersiniz herkes kendi kullandığı cihazı övmüş..ben next kullanıyorum..çok sık kullanmasam da bir sorunla karşılaşmadım...

19. macmaneman

Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede

Ynt: Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede ön şoför koltuğu fren yapınca ileri geri hareket ediyor sırta yaslanılan kısım. uyuz oldum. bunu nasıl sabitleyebiliriz
  20. macmaneman

İlk Bakım

Ynt: İlk Bakım 18500 km de 2nci yıl bakımı yapıldı bugün. yağ, polen filtresi, hava filtresi, mazot filtresi değişti, 391 tl indirimli fiyatı denizli sadıkoğulları reno

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri