Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

İlk Bakım

Ynt: İlk Bakım ilk bakımı 9370 km de yaptırmıştım.. yanlış hatırlamıyorsam 260 tl filan tutmuştu.. şimdi 2nci yıl bakım zamanı geldi km ise şu an 18500 de..tam 1nci yıl sonundakinin 2 katı :) ne istikrarlı kullanmışım desturu :) 2nci bakım masrafı ne kadar tutar diye ben de bir sorayım hazır...

2. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi teşekkürler Dustero..hafta sonu baktıracağım
  3. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi selamlar, seyir halindeyken gösterge panelinde kızdırma bujisi lambası 2-3 kez yanıp söndü, araç hafif teklemeye başladı. çektim sağa kapatıp bir daha çalıştırdım. sonra yapmadı bir daha..kitapçıpa baktım "elektronik arıza ya da ön ısıtma uyarı ikazı" imiş o...

4. macmaneman

Motor Soğukken Tork Eğrisi

Ynt: Motor Soğukken Tork Eğrisi aracımın motor sıcaklığı hiç 4 dişe çıkmadı. dediğiniz gibi 60-70 km devamlı 2 dişte kaldığını gördüm...daha sonra durdum ve stop ederek tekrar çalıştırdım. o zaman 3 dişe çıktı.
  5. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi rexton da bayağı iyimiş...ağır ve oturaklı bir jeepe benziyor...türkiye deki servis ve yedek parça ağı nasıl??

6. macmaneman

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) hız gösterge panelinin ortasında bir düğme vardır. ort. yakıt göstergesinin sekmeye gelin.daha sonra düğmeyi basılı tutun

7. macmaneman

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) yakıt göstergesinin değişimi, yaptığın km'ye, yol şartlarına ve süreye endekslidir. örneğin, yakıt göstergesini sıfırladıktan sonra yarım saat boyunca 50 km devamlı bayır aşağı gidersen ort. yakıt tüketimini 5 lt nin altında görürsün. daha...
  8. macmaneman

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Cem BEy, eskisi ile yenisi arasında *ses* olayı açısından bir fark var mı?
  9. macmaneman

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları 11 taksit veriyorlarsa iyi...artık 9 taksitten fazla KK ile yapılmıyor da ondan dedim

10. macmaneman

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak Bu sabah 9:30 da başladığım kolçak montajı pitpirikli olmam dan dolayi saat 14:30 da bitti Sonuc: içime sinen bir iş çıkarttım.

11. macmaneman

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak hunter, bende teslim aldım kolçağı...sen montaj yapmışmıydın?
  12. macmaneman

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak ilan "hemen al" olduğu için ben aldıktan sonra ilan doğal olarak kalkmış...üstte tel no var

13. macmaneman

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak bu arada hunter arkadaşım "sağol"
  14. macmaneman

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak aradım adamı, adamın samimiyetine güvendim. 10 tane kiralık araç için duster almış. sonra da o iş olmamış. bunlarda elinde kalmış. ben de aldım gitti..ödemeyi yaptım..elinde2 tane daha var sanırım...isteyenler alsın
  15. macmaneman

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak Esasında benim de ihtiyacım var. Ama bu kadar ucuz olması düşündürdu.

16. macmaneman

Duster Orjinal Kolcak

Ynt: Duster Orjinal Kolcak Birebir aynı oldugundan emin misin. Sahibinden ilân no sunu verir misin
  17. macmaneman

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi başka yolu yokmudur
  18. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi üstten sanırım

19. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi az önce direksiyonu arkadaşa verdim, geçtim arka koltuğa. 80 km yi geçtikten sonra bagajdan geldiğini düşündüğüm rüzgar sesi meğer arka sağ pencereden geliyormuş. pencere rüzgar alıyor hafiften...bu durumu nasıl düzeltebilirim...
  20. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi facedeki isim ne

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri