Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi A230718 şu mu demek oluyo? A serisi (bandı) 230718nci arabanın üretildiği numaramı?

2. macmaneman

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi teypin hizasındaki ön orta ızgaradan da ses geliyor. bizzat arkadaşla testini yaptık. ızgara ds boşluk var. ızgarayı hafifçe kanırttırsam çıkarmı acaba?
  3. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi doğru söylüyorsun...işiin güzel yanı aküyü bedavaya yenilemiş oldum

4. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi yani benimki seninkinden önce mi üretilmiş?
  5. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi abi üretim no: A311651

6. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi teşekkürler arkadaşlar. aracı 2012 temmuz ayı başında aldım. araç 2012 mayıs sonu üretimli.

7. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bugün market sonrası araba çalışmadı, ekrandaki abs esp gibi ışıklar sönmedi, ekrandan takır tukur sesler gelmeye başladı, araç marş basmıyordu. yol yardımı çağırdım. sağolsun hemen geldiler.akü arızalıymış. aracım 2012 model, 14 bin km de. yenisini garantiden...
  8. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi O zaman senden haber bekliyorum abi
  9. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi elimdeki hazır fotodan işaretledim. dediğim yer arabanın iç kısmında torpidonun sağ alt kısmında kabloların olduğu yer...

10. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi bir de o dediğim delikten iç kısmından yukarı bakarsan atmosfere açık olduğunu göreceksin...orayı da izolasyon yapmak gerek

11. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Süleyman kaptan, sağ ön koltuk airbag kablolarına giden kablolarda serbest hareket ediyor..torpidonun sağ altında 1 el girecek kadar boşluk var, oraya elini soktuğunda ne demek istediğimi anlayacaksın..benim arabadaki sıkıntı o...
  12. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi abi çok teşekkürler, yarın sabahtan kauçuk köpüğünü temin edip hemen işin başına geçeceğim. umarım ızgarayı rahatça sökerim..

13. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Süleyman abi, ilgin ve alakan için teşekkür ederim. Eğer gerçekten seslerin kaynağı o ise, hiç iç kısımdan bir müdahale yapmaya gerek kalmayacak gibi. Ben de göğüslüğün alt kısmındaki klima borusu ve kablolardan filan düşünmeye...
  14. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi abi sökerken lütfen fotoğraf çekermisin?? bize ışık olur...şu aralar bayağı taktım o sesleri...en son çare servise gidip söktürteceğim.
  15. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi On goguslugun altında ne var Sag tarafta torpidonun üstüne gelen kısım da ve teypin ust bolgelerinde ozellikle bozuk yollarda zirilti ve kablo sesi (plastik) geliyor.

16. macmaneman

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) benimde şu an şehiriiç yol bilgisaayrı 7,1 gösteriyor. bu da demek oluyor ki 6,6 lt gibi birşey
  17. macmaneman

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) arkadaşlar aracımı ilk aldığımdan beri yaklaşık 15 aydan beri PO eurodizel alıyorum ancak total excellium a geçme gibi bir niyetim var? PO ya devam mı sizce ya da total excellium mu?
  18. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi teşekkürler kaptan

19. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Abi tam olarak nerede dediğin yer
  20. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi bu arada kaput altındaki gri renkli kabloları buldum. fotoya gerek kalmadı yine de sağol

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri