Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Güray hocanın dediği yer orası değildi, onun dediği yere direksiyon arkasasında 2 delik var sollu sağlı oradaki demirlerin şangırdaması..benim dediğim yer farkllı

2. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi bir de fotoğrafta okla gösterdiğim yere el ile bastırınca ses geliyor..bunun için ne yapmalıyım?
  3. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi abi dediklerini fotoğraflarla göstermen mümkün mü?

4. macmaneman

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları adamın mallığından duster imajı hafiften sarsılmış... http://www.youtube.com/watch?v=DvXNdlFJlDQ
  5. macmaneman

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bence iyi almışsınız..güle güle eskitin..eski lastikleriniz kaç yılllık ve kaç km deydi

6. macmaneman

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? kaça aldınız?

7. macmaneman

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! özellikle bozuk parke yollarda sol tekerlekten bir ses geliyor , nasıl tarif etsem bilemiyorum cik cik şeklinde, kaliper sesi dediğiniz bu mu??
  8. macmaneman

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Ben sert severim. Benimki 36 psi. Geçenlerde lastiğin yumusadigini hissettim. Baktim ki 32 psi a düşmüş. 36 ya bastım tekrar
  9. macmaneman

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri nasıl bir gürültü abi?

10. macmaneman

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) hafta sonu git gel 400 km yol yaptım inişli çıkışlı...seyahata çıkmadan önce yol bilgisayarındaki yakıt tüketimim 6,8 idi. klima tüm seyahat boyunca açıktı ve ort. hız 110-130 km arası idi. yakıt 6,8 lt den 6,9'a çıktı...ne biçim iş...

11. macmaneman

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) yol bilgisayarında şehiriçi ort. yakıt tüketim periyodik bakımdan sonra 7 küsurlardan 6,8 lere kadar indi. son 2 gün şehirdışı ort 100 km full klima açık git gel toplam 350 km yaptım, 6,7 lt yi gördüm bi ara... demek ki önceki tecrübelerimi...
  12. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi fıss sesi normal birşey..sorun yok yani

13. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi cam yarı açıkken kapıyı kapattığımda hafif bir cam sesi geliyor, sanki pencere camında boşluk varmış gibi...Sika yapıştırma olduğunu hiç düşünmemiştem, vida ve tırnaklı bağlantı diye düşünmüştüm o bakalit iç döşemeyi..neyse kalsın o zaman
  14. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar hazır yıllık izindeyken, ön sağ kapı camını yağlayayım diyorum. kapının içe bakan siyah bakalit kısmını nasıl sökeceğiz..bir fikri olan var mı?
  15. macmaneman

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Süleyman kaptan, alttan 2nci resim olan, kaput altı fitil olayını kaça mal ettin bilmiyorum ama burda ben sanayi de 10 tl ye halletmiştim. hatta buralara bir yere de resmini koymustum. bulabilirsem yeniden koyayım

16. macmaneman

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında bugün servise gittim, klima borusunun bağlantıları gevşemiş, bu nedenle gaz boşalmış. ondan çalışmıyormuş. garantiden yeni klima borusu takıldı ve gaz basıldı. şimdi sorun yok. ek bilgi olarak klima borusunun değişmesi için ön tamponun inmesi gerekiyor maalesef.
  17. macmaneman

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında Süleyman kaptan cevap için sağol. ama benim sorun bahsettiğin olaydan da öte, çünkü klima hiç mi hiç çalışmıyor.
  18. macmaneman

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında arkadaşlar, bugün öğleyin klima düğmesine bastığımda klimanın hiç tepki vermediğini gördüm. düğmenin ışığı yanıyor bu arada. kaputu açtım klima borusuna dokundum, sıcacık yani hiç soğutmamış. kompresör filanda devreye girmiyor, biraz nette araştırdım. klima gazı eksildiği...

19. macmaneman

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) ortalama 90 km hızla 250 km yol yaptım, yol bilsayarında 5,2 yi gördüm. dönüşte ort 150-160 km ile geldim, tüketim 6,7 ye kadar çıktı
  20. macmaneman

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında bu benim 3ncü aracım, bir önceki aracım laguna 2 idi, öncedeb böyle seslere alışık olmadığım için sordum..ok sorun değil o zaman

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.