Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında Arkadaşlar, sizde hiç mi rahatsız edici ses gelmiyor klima 2nci kademede çalışırken? inanın ben de sanki 2nci bir motor çalışıyormuş gibi bir ses geliyor.

2. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi MErhaba arkadaşlar,sizden bir fikir alayım istedim kasko fiyatı konusunda. 1. kademe hasarsızlık indirimli GROUPAMA kasko, 100.000 TL maddi hasar teminatlı, 50.000 bin tl koltuk başına toplam 900 TL kasko ücreti, nasıl fiyat? Bir de eşim bankacı olduğundan...
  3. macmaneman

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında dün hem yıllık periyodik bakım hem de klimadan gelen ses için servise gittim. 2nci kademe de gelen soğutma fanı sesinin normal olduğunu belirttiler. Gelen ses şöyle, fan 2nci kademeyken sanki 2nci bir motor çalışıyormuş gibi bir ses geliyor ve direksiyona hafif vuruyor...

4. macmaneman

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri 1nci yıl bakımı 10000 km de, %20 iskontolu 258 tl kdv dahil sadıkoğulları-denizli
  5. macmaneman

Duster İç Mekan Sesleri

Ynt: Duster İç Mekan Sesleri cam çıtırsı da bende de vardı, özellikle sağ köşeden geliyordu. süleyman kaptanın tarif ettiği şekilde üçgen parçayı yonttum ve sonrasında ses kesildi. bilginize.

6. macmaneman

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında evet bence de klima yeterli değil, sanırım sorun bagaj bölmesi olmadığından dolayı. boşu boşuna bagajı da soğutmaya çalışıyoruz.

7. macmaneman

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında teşekkürler Süleyman Kaptan
  8. macmaneman

Klima Hakkında

Arkadaşlar daha bugün farkettim, klima 2 de ya da 3ncü hızda çalışırken rölanti de motor kısmından rahatsız edici bir ses geliyor, hatta direksiyona bile vuruyor gibi sanki...boştayken hafif gaza bastıktan bir müddet sonra motor normal çalışmasına dönüyor klima açıkken ya da 1nci hız kademesine...
  9. macmaneman

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü ben de uygulamam, gider 2 kişilik seyyar çadır alır kurarım ya da en yakın pansiyon da kalırım :P

10. macmaneman

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Tarih: 19.05.2013 Yer:Honaz Dağı uzantıları-Denizli Zorluk derecesi : çok kolay Manzara : müthiş Alınan zevk : paha biçilemez ;) koordinatlar :37 derece 44.492'K, 29 derece 12.148'D noktasından başlayarak 37 derece 44.385'K, 29 derece 13.832'D güzergahı ve...

11. macmaneman

Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg)

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) hayırdır Yasin Bey, Suburban mı alacaksınız??
  12. macmaneman

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? araç gerçekten çok hoş, donanımlı ve konforlu ancak bu kadar para veripte dağda bayır da tepe tepe kullanmaya içim elvermez. duster bu yönde bulunmaz nimet....

13. macmaneman

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? fiyatını çok makul demişsiniz ama kime göre makul fiyat? şahsen bana göre değil... elbette 100 bin tl lik araç ile 50 bin lik araç bir olamaz...ne kadar ekmek o kadar köfte...
  14. macmaneman

dacia duster ön cam lastiginden ve surucu hava yasgıtından gelen ses

Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses niye tork anahtarına ihtiyaç olsun ki? sözkonusu üçgen parça tek vida ile sabitli...çiçek şeklindeki uçlu tornovida ile rahatça söküp takarsınız..çok uçlu tornavidalar işinizi görür.. süleyman kaptan, ben de camı...
  15. macmaneman

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "rekor Yakıt" Tüketimleri (resimli) aracım 8500 km de, depo full doldur-km ölç mantığıyla hesabımı yaptım. çıkan sonuç, 7,5 lt, yol bilgisayarında görünen 8 lt

16. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses teşekkürler süleyman kaptan...
  17. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses süleyman abi, parça elimde şu an , tam olarak neresi kazıyacağız.
  18. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi hepsini set olarak verseydin kaça verirdin

19. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi dün denedim su contası işini..evet sesi kesti, ancak su contasından daha iyi bir malzeme bulmak lazım oraya..
  20. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bahsettiğim sesin aynı ses olmadığını düşünüyorum süleyman abi, ama yine de tavsiyene uyacam, yarın deneyeceğim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.