Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sonunda direksiyon içinden gelen şıkırtının kaynağını buldum. aşağıdaki resimde kırmızı ok ile gösterdiğim yerden direksiyona "hafif" baskı uyguladığım zaman şıkırtı sesi yok olmakta. şimdi size sorum resimde bu kırmızı ok ile gösterdiğim yeri nasıl...

2. macmaneman

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. anladım abi, bende geçen 3 hafta önce o gösterdiğim yoldan gireyim dedim dağ yoluna...tek başıma cesaret edemedim..birgün nasipse gideriz beraber...
  3. macmaneman

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. abi haber etsen gelirdim...sarı nokta ile belirttiğim yerden mi girdiniz dağ yoluna..benim planımda oradan girmek vardı da..

4. macmaneman

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu benim araç 2012, sanırım bende de var o parça
  5. macmaneman

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) süleyman kaptan, sanırım benim gibi herkes senin yaşını merak ediyor, kimse sormadan ben sorayım dedim, sadece bana da fısıldayabilirsin :)

6. macmaneman

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! sanırım bu ses bende de var, ne zamandan beri var onu da belirteyim, devamlı bozuk yollarda dağda taşta gezmeye başladıktan sonra..bendeki sesin tarifi, bozuk bir zemine girdikten sonra hatte parke yolda olabilir bu, sanırım direksiyonun alt kısmında cik cik sesleri...

7. macmaneman

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) ben de motor sağırlaşmasın diye 3ncü viteste 105-110 km hızı görmüştüm..arasıra yaparım bu ekşınları :)
  8. macmaneman

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) bende anlamıyorum, bu arkadaşlar nassıl şehir içi 5,5-6 lt yakıyorlar...daha yeni hesap yaptım 45,86 lt yakıt ile 607,60 km yol yaptım. bu da 7,54 lt ye tekabül ediyor...şehirdışı ise gördüğüm min. tüketim ise 6,4 lt...bu da 300 km yol...
  9. macmaneman

Duster 4x4 110 BG Hakkında Görüşleriniz.

Ynt: Duster 4x4 110 Bg Hakkında Görüşleriniz. süleyman kaptan ist.da hangi taraftasın, haftanın 2-3 günü istanbudayım

10. macmaneman

Ynt: Duster 4x4 110 Bg Hakkında Görüşleriniz. km yakıt hesabını yaptım, 7,5 lt yakıyor benimki %30 şehirdışı

11. macmaneman

Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları

Ynt: Dacia Duster Aksesuarları Ve Montaj Talimatları herhangibir araca ait değil bu, gidiyorsun oto camcıya kaputu açıp fitil takacağın yeri gösteriyorsun, adam sana uygun fitili veriyor. bu işin maliyeti en fazla 10-15 tl dir bence.
  12. macmaneman

Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları

Ynt: Dacia Duster Aksesuarları Ve Montaj Talimatları Kaputun Altına Toz Girmesin Diye Fitil Taktım. Maliyeti 10 Tl :)

13. macmaneman

(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

daha önceden de yazmıştım, dusterdan önce bende laguna 2 vardı, aynı ses onda da vardı..yani sorun duster a özel değil..
  14. macmaneman

ismim engin bu arada, depoyu fulledikten sonra yakıt deposundan gelen lok lok şeklindeki sesi bir kez daha tescil etmiş bulundum. muhtemelen hafta sonu depoyu yine fuller çıkan sonuçları bildiririm. sizlere bir sıkıntımı daha belirtmek istiyorum, son zamanda denizlide duster araçlar çok...
  15. macmaneman

depoyu fullemiştim, şu an yarım depoda, biraz daha km yapayım. sonra km lt hesabı yapacağım. şun an yol bilgisayarının ort. full şehiriçi 8,3 lt..bir de bu sakin sürüş profilinde...bir de çok asabi kullansam 9 u geçecek herhalde..

16. macmaneman

maşallah sen daha yeni almamışmıydın arabayı, ne zaman olduda 5000 km yaptın..benim 8 ay oldu 8000 km de hala
  17. macmaneman

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak armster marka alacaksak bizim araçlara sadece "mini armster" olanı mı uyuyor?
  18. macmaneman

bende de son zamanda arazide fazla yol yaptığımdan direksiyon içinden ya da etrafından plastik aksamlardan tıkırtılar gelmeye başladı...konu hakkında önerileriniz var mıdır?

19. macmaneman

viraj demir çubuğu genelde kasislerden geçerken "lok lok" diye ses gelir, başka bir deyişle demir demire çarpar...direksiyon kutusundan gelen ses farklı..2 sesi karıştırmayalım
  20. macmaneman

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak armster yeni kolçak çıkarmış ancak bizim araçlar için olanı yok. imalatçısına mail attım, ne zaman dusterlar için olur diye. linki aşağıda , kolçak çok hoş duruyo http://www.armster.com.tr/armster2.html

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri